Aldatilmak

Beni ayar eden ne biliyormusunuzzzz herkesinnnnn boyleeeee sanki uzayda dunya disinda yasiyormus gibi hareketleri veya sanki oyle dusunuyormus gibi havalari.. hayal dunyasindan cikin biraz.. burda insanlar dertlerini sorunlarini anlatiyorlar. Kimse kinasin dalga gecsin ustten baksin diye degil.. hani sanarsinki herkesin annesi angelina jolie annesinden oyle gormus diycez.. sanal ortam diye cok kaptirmayin kendinizi yaa biraz gercekci nasihat ve onerilerde bulunun.. ayyyy bosannn ayyy bosanmaaa ayyy aldatmismiii ayyy saka gibisiniz ben olsam aslaaaa suu heee ulann hee gercek hayatta kim bilir nasil yasiyorsunuzda burda sizden akil fikir isteyen insanlara yalandan caka satiyiyorsunuz .. biraz ayaklariniz yere bassin modernlesicem diye ozunuzu kaybetmeyin karsinizdaki cogu insan turkiyede yasiyan turkiyedeki kulture gore yasayan insanlar sizin absurt sacma fikirleriniz bi halta yaramiyor bilin istedim aklinizca kendinizi tatmin etmekten baska

Sakin şampiyon .

Doğru tarafların varda gece gece neden bu kadar celallendin?

Doğru tarafların varda gece gece neden bu kadar celallendin?
Nedenmi arkadasim.. bakiyorum cnku sayfalara insanlarin derdine ve diger insanlarin onlara verdikleri yanitlara. Sacma geliyor bana inandirici degil.. biraz hassas davranmak gerekior insanlara bsy yazarken bence cnku buraya derdini yazan biri buraya bu ortama yaziyorsa demeki gercekten brdaki fikirleri dikata alicaktir..caresizdir belki. Insanlar agizina gelen seyi yaziyor onunu arkasini dusunmeden.. somut seyler yap diyorlar bu kisiler yapinca bu akil verenlermi destek cikicak ? Hyr ozaman biraz gercekci fikir vermek lazm yada susmak lazmm yalandan kaf dagi pozlarina gerek yok bence

Aslinda butun olaylari olanaklara kisilere gore yorumlamak gerekiyor. Her dogru her yerde gerceklesme imkani bulmuyor.Her olay kisiye ve ortama gore degisiyor ayni olay farkli kisilerde farkli sonuclar dogurabiliyor.

Aslinda butun olaylari olanaklara kisilere gore yorumlamak gerekiyor. Her dogru her yerde gerceklesme imkani bulmuyor.Her olay kisiye ve ortama gore degisiyor ayni olay farkli kisilerde farkli sonuclar dogurabiliyor.
Haklisin . Ama ornek biri evliyim aldatildim ailemin yanina donememiyorum diyor . Biri cikiyor diyorki aldatildinnnn veee halaaa birliktemisin yazikkkk yaa aciyorum valla.. yada ayy nekadar sacma ya bosa gitsin diyor.. burda ben cozum goremiyorum sacmaliktan baska birsey goremiorm sadece kendini tatmin etme ve birseyler yazmis olmak icin yazmislik goruyorum anladinmi?

Allah yardimciniz olsun.Yasamadan bilemeyiz.Kosullar insana hic yapmak istemeyecegi seyler yaptirabiliyor.Imkani olan yapmaz o ayri.Saygi duymak lazim.Esini ve cocuklarini baska biri icin birakan anne de var.Cocuklari icin cabalayan onu dusunen insan daha degerlidir bence.

Sagol ama benim simdilik basimda boyle sorunlar yok :) olan insanlara sacma fikir veren insanlara kizginim.. cocuk dogurmakla Anne olunmuyor erkek dogumakla Adam olunmadigi gibi malesefff

Ben yanlis anlamisim ne guzel sevindim o zamanEmpati cok onemli aslinda.Adamlik cinsiyet degil karakter gerektiriyor.Konu sahibinin de Allah yardimcisi olsun.Degerleri icin yasayan bu konuda savas veren insan olarak uzulmeyin.
Tskr ederim.. kelime buydu evet EMPATI.. super oldu bu

Şartlar şuanda ayrılmak için uygun değil belli ki.. Hamileliğinize ve kendinize odaklanın şu saatten sonra. Boş kalmayın mutlaka bir uğraşınız olsun. Sizin için şuan esas olan tek bir şey var o da psikolojik olarak kendinizi beslemek ve kendinize güvenmek. Bu sırada da şartlarınızı iyileştirmek için maddi anlamda neler yapılabilir bunları bir düşünün, araştırın.

Hayat çoğu zaman böyledir, yaşanacak olanlar yaşanır bundan kaçış yoktur ve bizim irademiz dahilinde olan tek şey bir şey vardır: o durumun üstesinden gelme biçimimiz ve yaklaşımımız.

Aldattığını kanıtlarsan tazminat talep edersin bide ailen yoksa kadın sığınma evine yönel.. kendi ayakların üstünde durman içn iş imkanı verirler.. en azından ara ve öğren..
Rabbim yardımcın olsn .. çocuklarını ve kendini düşün sadece o adam hayatında yokmuş gbi davran. İçinde bitir ve umursama..

hayat öyle kolay değil iki çocukla tek başına kalmakta ,güvencen de yok (maddi manevi)ben olsam o iki çocucğu tek yapmadıgım için boşanmam evet içimdeki herşeyi bitirir benle birlikte çocuklara bakmasını sağlardım düşün boşandıktan sonra ne olacak o kadınla görüşmeye zaten devam edecek ama sen tek başına yük altına gireceksin nefret ediyorum böyle erkeklerden

Esim ve ailesi her turlu pisligi yapabilcek insanlar. Benim madur olmam onemli degil onlar icin. Tek hissettigim ne kadar degersiz caresiz oldugum
canım benimm ya ,hiç öyle düşünme sen ayakların yere basana kadar bence sabret ,dua et.Rabbim doğru yolu göstertsin in şallah.Lise mezunuysan otur devamı için neler yapabilirsin çocuğun doğana kadar ders çalış senin azimli olduğunu ve bir gün ona tekmeyi basacağını hissettir.Tartışma yapma bi faydası olmayacak.Ailen yerine kendi evinde kuru ekmek ye daha iyi orda daha çok psikolojin bozulur.Çalışıp sana harçlık falan veriyor mu?

siz bu düşüncenin yayıcısı olmuşsunuz sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…