- 2 Aralık 2017
- 709
- 1.206
- 113
- Konu Sahibi Sabrinsonuselamettir
-
Haklısın Allah a havale et onun adaleti şaşmaz çocuklar büyüyünce inşallah bir iş imkanın olur ve kurtulursunFirtinalar koparsam ne olcak ailem sahip cikabilcek seviyede degil ki ,yine evimde oturup kalicam. Oda tekligimin farkinda hic saymiyor tam gaz devam ahlaksizliklara
Peki Kim bu kadın araştırdınız mı evli mi ?bekar mı Kaç yaşında hiç kadınla konuşmayı düşündünüz mü ?yani kabul edip kabuğunuza çekilin desem kadın Belki de rahat durmayacak Eşinize sizi boşaması için baskı yapacak ,Yani önce bir araştırın derim bir kadını tanıyın onunla görüşün ne bileyim bu kadar Sessiz kalmayın.
Bazen Söyleyecek bir şey bulamıyor insan, size susun oturun desem kadın Eşinize boşanması için baskı yapabilir.Kadini aradim inkar ediyor . Arsiz zaten ,esimle iliskini ogrendim dedim Hepsine sacma sapan bahaneler buldu . Hakaret etmedim.Cunku mahkemeye verirsem suclu duruma dusmeyeyim diye.
Severek evlendik,hatta ben yeri geldi nisani atmak istedim o istemedi yalvardi. Bende anlamadim enteresanO değilde madem iki yıldır aldatıyor ve iki tıklım evlisiniz neden evlendi sizinle?
Görücü usulümü
Yav yerinde olsam iki sn de kapının önüne koyardım neyi zorluyorsun?????
ahahajajajakkdks aynen valla aklıma sen gelmiştin okurkenTam bizlik dimi :)))
Allah sabır versin demek istedim. Boşanmak için çocukların büyümesini beklicekseniz, imkanınız oldukça kenara para atmaya çalışın. Allah bi kapı açar inşallah.2 yildir evliyim bebegim var ve 2. Ye hamileyim ,hamile kalmama imkansiz denilcek kadar korunmama ragmen hamileyim. Lutfen neden hamile kaldin niye cocuk yaptin diye yorumlar yapcaksaniz hic yapmayin.Konuma gelince Esimin beni yaninda calisan kadinla 2 yildir aldattigini ogrendim. Hic tahmin bile etmezdim . telefonundaki program sayesinde hersey ortaya cikti.Hersey cok farkli olucak degiscem ayaklari yapti ve baktim ne yapicak izledim.Kavga hic birsey yapmadim gozlemledim gercekten pisman mi degil mi diye. Ve gordum ki hala onunla gorustugunu cevapsiz aramalarda gordum neden aradigini sorunca is icin dedi falan filqn yalanlar..Bosanmak istiyorum fakat kardesim zihinsel engelli ve babamda normal biri degil annem cok agir psikolojik tedavi goruyor yaklasik 10 yildir,tum gun evde yikanmiyor evi temizlemiyor sadece yatiyor. Yani ailemin yanina donsemde bunlarin sagliksiz ortam diye velayette sikinti cikarcaklari kesin. Ev acmak istesem kendime asgari maasla calissam dogumdan sonra tekrar maddi olarak sorun yasicagim. Cok kotu hallerdeyim. Icimi dokmek icin anlattim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?