- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
Kadın evli oldnı şeyi yapar.uğunuzu biliomuydu?Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
kendisine ve itibarina çok önem veren biriydi. iş hayatındada en en en iyisi için uğraşırdı. öncelikle onları kaybetti. etrafında bir tane arkadaşı kalmadı sürünüyor.
Bu cümleyi annemden öğrendim. Babam annemi aldattı. Annem direk boşandı. Detaya girmek istemiyorum ama aldattığı kadının kızı ile ilgili bir durum vardı. Ve annem boşanma gerekçesini aldatma olayından, şiddetli geçimsizliğe çevirtti. Çünkü dedi kadın beni ilgilendirmez. Kimbilir ne yalanlar anlattı kadına dedi. (zaten kısmen öğrenmişti) artı babamı yıllardır tanıdığı için artık ciğerini biliyordu."Bana söz veren kocam,kadının sorumluluğu yok"cular bu cümleyi nerden ezberledi acaba?Evli olduğunu bile bile bu ilişkiyi yaşadıysa evet o kadın da rezil edilmeyi hak ediyor.İyi yapmışsınız.
kadınla mı evlisin eşinle mi?
cevap çok basit aslında.
boşanmadıysanız eşinize de ders vermiş olmuyorsunuz. ilkinde olduğu gibi nasıl olsa affediliyorum mesajı almış oluyor.
Aldatan, yani aslında kadından vazgeçen erkekten boşanmakla erkeklere ders verilmiş olmuyor.
Tam da yazmak istediklerimizi yazmissiniz.Kadınlar kulübünde ezberlenmiş sözler var. Belli konularda aynı cümleler döner durur. O konu açıldı mi üyeler koşa koşa gelir kalıp cümleleri yazmak için o konulardan biri de bu. Evli adamın aldatmasında asıl suçlu adamdır eşin sana sadakat sözü verdi cümlesi on kere dönmüş. Yahu kadının yazdıklarını okumadınız mi? Kadın eşim suçsuz mu demiş kadın ayarttı mı demiş, bazı avam kadınlar gibi diğer kadına sayıp sövüp masum adamı baştan çıkaran kadın mı demiş? İkisi de suçlu demiş ve ikisi için de gerekeni yapmış çok güzel bir şekilde. Napsın yani sadece boşanıp diğer kadının hiç bir şey olmamış gibi pir ü pak mış gibi hayatına devam etmesine izin mi verseydi? Çok iyi yapmışşsın konu sahibi. Takdir ettim seni. İkisi de yaptıklarının bedelini ödemeli. Yüzdesi yok bu işin ikisi de suçlu!!
Üçüncü kişilere herhangi bir yaptırım olmuyor ki zaten. Manevi tazminat vs açılamıyor. Yasa önünde tek suçlu aldatan eş.Ikisine de her ne yaptıysanız ellerinize sağlık..
Tutturmuşlar asıl eşiniz suçlü da bilmem ne de
onu bunu bilmem, meslegı "o işi" yapmak olan kadınlar hariç diger tüm 3.şahıslar yarı-yarıya suçludur ihanet üçgenlerinde.
Sadece koca mi sorumlu yani...
Sandığıniz gibi olsaydı kanun önünde 3.şahıslara yaptırım uygulanabilirmiydi bi düşünelim bakalım?
Üçüncü kişilere herhangi bir yaptırım olmuyor ki zaten. Manevi tazminat vs açılamıyor. Yasa önünde tek suçlu aldatan eş.
Konuyla ilgili yeni bir karar var mı bilmiyorum ama arkadaşım bu yılin başında aldatılma sonucu boşandı ve diğer kadına manevi tazminat davası açmak istedi ama avukatı bu konuyla ilgili kararın olduğunu ve dava acamayacağını söylemişti.Yargıtayın hem.olymku hem.olumsuz iki kararı var ve açilabikiyor diye biliyorum.
Dediğiniz gibiyse aile birliğinin bozulup bozulmaması kimsenin umrunda değil o halde.
Ahlaksiz canlıları yürrklendirmekten öteye de gidebilen kanunlar olsa keşke!
Konuyla ilgili yeni bir karar var mı bilmiyorum ama arkadaşım bu yılin başında aldatılma sonucu boşandı ve diğer kadına manevi tazminat davası açmak istedi ama avukatı bu konuyla ilgili kararın olduğunu ve dava acamayacağını söylemişti.
Açılsa da aldatmalara engel olur mu bilmiyorum. Adamlara dava açılıyor da ne oluyor, aldatan yine aldatılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?