Aldatılmak!!!

aa lütfen (erkek kime nasıl davranacağını bilirmiş... onun icin aldatiyor karisini zihniyete bak şaşırıyorum böyle kadınlara ya şaka gibiler..

Ya onu bunu geçin. Bu ülkede her gün ayrı bı taciz tecavüz olayı yasaniyo, ilişki teklifini kabul etmedi diye öldürülen Helen Palandöken i, onun gibi onlarca kadını ne çabuk unutuyo bu insanlar. Sorsanız ona da adam o cesareti kadından almıştır diycek heralde

Helal olsun size demeye geldim. Bence az bile yapmışsınız her ikisine de. Burda ağlayıp sızlamadınız ezilmediniz en azından intikam almışsınız yaptıklarını onların yanı kar bırakmamışsınız. Bende intikamcı biriyim. Evli değilim ama başıma böyle bişe gelse katil bile olabilme potansiyelim var. Kendimi biliyorum kaldıramam İyi biriyim ama bana kötülük yapana karşılık vermektede iyi biriyim. Bu yüzden evlenmekten kaçıyorum neredeyse, güvenemiyorum erkeklere. İhanete uğrama fobim var galiba. Siz az bile yapmışsınız.

Siz su an konuyu cok uc noktaya cekiyorsunuz. Manipule ediyorsunuz. Kiskirtici soylemler ekleyip desteklenmeye davetiye cikariyorsunuz. Lutfen konuyu iyi okuyun. Konu sahibi sizin betimlediginiz tipte bir kadin mi? Kocami ayarttilar mi diyor? Kocam suclu ama kadin da bunun bedelini odemeli diyor.
Ayrica kadini erkegi yok bunun. Mesele ahlak. Ahlaksiz insanlar var ve evet ben de ahlaksiz insanlarin dusmaniyim.

Evet tekrar ediyorum erkek kime nasıl davranacağını bilir ama ben bunu normal bir erkek için söylüyorum tacizci sapık pislikler için değil !

'Tacizci sapik pislikler' dediğiniz ayrı bir canlı formu değil, onlar da insan ve onlar da erkek! Şayet kimin erkek kimin kadın kimin normal olduğuna karar verecek mercii siz değilseniz! Ben tüm erkekleri suçlamıyorum, ama bu pislikleri kafanıza göre erkek kategorisinden çıkarıp canavarlastiriyosunuz, ardından tacizci erkekler için yapılan bütün kötü yorumları o canavarlastirdiginiz nesneye yüklüyorsunuz, yapamazsınız!

Öyle demiyorum ki
Ayy neyse ya ben anlattım anlatıcağımı
Anlamıyorsan senin sorunun

Daha neler olabilir mi hiç böyle bir şeyi nasıl savunabilir ki bir insan
Benim 3 kızım var hanımefendi
Burda nasıl davranacağını bilir dediğim erkek normal erkek tacizci sapık erkek elbette değil

Tekrar ediyorum suç tek tarafta değildir

Normal bir erkeğin bir kadına nasıl yaklaşacağına koyacağı mesafeye duyacağı saygıya sebeb kadındır
Ben hayatımda böyle yaşadım böyle gördüm
Yaşadığımı yazıyorum
Ben otoriter sert bir insanım bana da kendiniz bozabilen bir erkek olmadı olay bu
Ben bunu söylerken nasıl hemcinsimi aşağılamış oldun bi söyler misiniz

Hep aynı konu. Kadın mı suçlu erkek mi? Hayır anlamıyorum eğer eşiniz kadının peşinde dolaşsaydı yalvarsaydı yakarsaydı ama kadın yüz vermeseydi. O zaman oh eşim beni bu sefer aldatamadı deyip sevinecek miydiniz? Aldatmamış mı sayılacaktı o zaman? Ya da eşiniz dışarıda bu işi parayla yapan bir kadına gitseydi adi kadın eşimi nasıl kabuş eder mi diyecektiniz?

Önemli olan niyettir. Kadın eşinizi reddetseydi de eşiniz sizi aldatmış sayılırdı. Erkeklerde hiç böyle sorun yok. Ben şimdi eşime seni aldattım desem bir erkek bir erkeğe bunu nasıl yapar diye üzülür mü?

Burda çok görüyorum. Yok kadının eşini söylemek istiyorum yok saçını başını yolmak istiyorum. Eee eşin ne olacak? Ona da ders verdim. E ama evlisin hala. Kadınlar koyunlarında besledikleri yılanı affediyor ama elin kadınına ne yapsa az.

Hele kadınım kadına yaptığına bak denilmiyor mu hayret ediyorum. Aynı cinsiyette olmak dışında ne paylaştı bu kadınlar sizinle. Emek mi verdiniz bu kadınlara? Birbirinize sözler mi verdiniz? Çocuklarınızın babası mı bu kadınlar?

Benimle aynı yastığa baş koymuş çocuklarımın babası olan adam bana bunları yapacak. Ben belki yüzünü bile görmediğim bir kadın için bunu bana nasıl yapar diyeceğim. Çok saçma.

La havle ya rabbi
Hanım efendi ben üç tane kız büyütüyorum bi kendinize gelin
Benim yorumum normal bir erkek içindi
Nasıl söylemediğim düşünmediğim bir şeyi böyle düşünüyor diye dayatırsınız siz iyi misiniz
Allah akıl fikir anlayış versin size

Konu sahibine yaptığım yorum ayrı, bu hanıma yaptığım yorum ayrı. Kusura bakmayın, "erkek o cesareti kadından alır, erkek nasıl davranacağını bilir" sözünün çok da manipulasyona ihtiyacı yok, ayan beyan ortada zaten. Vakti zamanında taciz gibi travmalara muhatap olmuş bı kadın olarak, bu söz beni zivanadan cikariyosa daha agirini yaşamış bı kadın neler hisseder bı kafanizda canlandırır misiniz?

Evet tekrar ediyorum erkek kime nasıl davranacağını bilir ama ben bunu normal bir erkek için söylüyorum tacizci sapık pislikler için değil !
erkek nasıl davranacağını bilir
kadın yuzvermezse..
ee bilen erkek yuzverse bile hop orda dur bakalım desin o zaman aa olur mu kadin yuzveriyorsa erkeginde bu yola girmesi normal ??...
erkek 1.suçludur. dışarıda olan hiç kimse bize sadakat sözü vermez omrunuzun yarısını paylaştığınız ortak çocuklarınızın olduğu bir çok mücadele ettiğiniz sadık kaldığınız eşiniz kazığı atıyorsa ilk suçlu olan o'dur
2.sırada karşıdaki kadın gelir.
karşıdaki kadın silah zoruyla adamla sevgili olduğunu düşünmüyorum..

Ben bu konularda direkt sucu kadına atamam malesef. Kadın yanaşsa bile evli bir erkek olarak eşiniz ve eşlerimiz dur demeli. Kadın ve ya erkek cinsiyet fark etmeksizin ilişkisi olan insanlardan uzak durulmalı. Bu kadın hayır dese bile belki eşiniz şansını başka birinde deneyecekti çünkü ilk aldatması değil. İlk suç ilişkisine ihanet edenindir.

Suçlu erkektir. yani suçlu eşiniz. Kadın sütten çıkmış ak kaşık demiyorum tabi böyle anlaşılmasın ama suçlu eşiniz. İki kere yaptı diyorsunuz. Dün başka kadındı bugün bu kadın yarın başka kadın kadının önemi yok o kadın olmaz başka kadın olur bu suçu işleyen sizin eşiniz. Siz diğer kadınları cezalandıradurun bitmez.

Tekrar ve son defa söylüyorum o yorumda bahsettiğim erkek normal erkek
Diğer türlü olursa zaten saçmalık olur
Neden bile isteye yorumumu provoke edip yancı toplamaya çalışıyorsunuz Allah aşkına bi kendinize gelin hangi kadın böyle düşünür dahası benim üç kızım var ben nasıl böyle düşünürüm
Merhamet yahu!

Kız buyutmenizin konuyla ne alakası var? Kullandığınız sözlere dikkat etmelisiniz, ucu nereye gidiyo diye bakmalısınız. İnsan olan hareketlerine tavırlarına mesafesine dikkat eder zaten, bunun kadını erkeği mı var? Kadın mesafesini ayarlamaya gevşek biriyse böyle bı durumda da erkek ona o cesareti vermiycek o zaman. Mesafeli olmanın,.haddini bilmenin kadını erkeği yoktur.

normal bir erkekten bahsetmiş...
kaçırdığı bir şey var
normal bir erkek kime nasıl davranacağını bilir deyip altına da kadın yuzvermezse diyor..
ee hani normal erkekti kadın yuzverince hemen bozuldu mu ?

Aynı şeyi söylüyoruz bende ikisi suçlu diyorum dönün bakın ilk yorumuma
Ama diğer arkadaş sadece erkek suçlu dediği için yazdım sonrasında da provoke edildim
Tüm yorumlarımı okuyun
Taciz edilen kadın hak etmiştir ya da bu minvalde bir şey yazmış mıyım
Anneyim ben
Sinirlerim bozuldu bu nedir ya

Yahu kocanıza ne yaptınız peki? Neden her daim kadınlar suçlanıyor tamam hatalı ama asıl en en büyük hatada kocanızda üzgünüm. Boşanmayı düşünmüyorsanız da kocanıza bir şey diyemeyip sinirini kadından çıkarmaya çalışan kişi oluyorsunuz ki bu yanlış ve bence yine aldatma olacaktır maalesef. Karşı taraf sizi düşünmek zorunda değil eşiniz düşünmeli ki umurunda da değilmişki aldatmış.

Yorumlarda kadın daha çok suçlu diyen de var, kuyruk sallamasa erkek bakmazdı diyende...

Şaka gibi, erkeği her halükarda yücelten bir türk kadını güruhu var.

Kadın kadının en büyük düşmanıdır lafını duyunca da kusasım geliyor artık.

Ne işiniz var kardeşim KK da o zaman, bir sürü potansiyel düşman arasında.

Bakın ben yancı toplamaya çalışmıyorum kendi düşüncelerimin arkasında tek başıma durabilirim. Amacım sizi rendice etmek, linç ettirmek değil. Eğer kendinizi yanlış ifade ettiyseniz -umarim yanlış ifade etmissinizdir- ben sizden özür diliyorum. Ama siz de kullandığınız o cümle için hemcinslerinizden özür dilemelisiniz. 3 kızınız varmis Allah bağışlasın, kızlarınizdan birinin tacize uğradığını ve birinin onun yanında "erkek o cesareti kadından alır" dediğini düşünün. Sizin amacınız o olmasa bile bu söz travmatize olmuş bı kadını ne kadsr yaralar farkında mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…