- 24 Mayıs 2019
- 2.429
- 7.576
- 158
- 29
aa lütfen (erkek kime nasıl davranacağını bilirmiş... onun icin aldatiyor karisini zihniyete bak şaşırıyorum böyle kadınlara ya şaka gibiler..
Siz su an konuyu cok uc noktaya cekiyorsunuz. Manipule ediyorsunuz. Kiskirtici soylemler ekleyip desteklenmeye davetiye cikariyorsunuz. Lutfen konuyu iyi okuyun. Konu sahibi sizin betimlediginiz tipte bir kadin mi? Kocami ayarttilar mi diyor? Kocam suclu ama kadin da bunun bedelini odemeli diyor.Kusura bakmayın ama asıl talihsiz açıklama sizinki olmuş. Ben güzel kadınlar ayartilir tek suçlu erkek demedim. Neden aldatan bı koca soz konusu olduğunda kadınlar "bıktım evli erkekleri ayartan kadınlardan" moduna giriyor buna tepki gösterdim. Yani neden "ayartma" eylemi direkt kadının üzerine atılıyor, belki erkek ayartiyordur dedim. Ama siz "erkek o cesareti kadından alır" diyerek tüm hemcinslerinize hakaret etmiş oldunuz şuanda. Yani ben bı taciz yaşasam, biri beni rahatsız etse, peşime düşse bu benim suçum mu? Resmen dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek yanaşmaz demek bu, inanın ayarsız bı tepki vermemek için kendimi zor tutuyorum yaptığınız açık açık kadın düşmanlığı
Evet tekrar ediyorum erkek kime nasıl davranacağını bilir ama ben bunu normal bir erkek için söylüyorum tacizci sapık pislikler için değil !
Öyle demiyorum kiuzmanların genelde babasından sevgi görmemiş kadınların yanlış kişilerle evlilik yaptığını yada yaş olarak büyük tercih ettiğini okudum ama genel olarak hepsi evli erkeklere sarkar diye bir makale görmedim..
siz yine de genellemeyin..
Daha neler olabilir mi hiç böyle bir şeyi nasıl savunabilir ki bir insanKusura bakmayın ama asıl talihsiz açıklama sizinki olmuş. Ben güzel kadınlar ayartilir tek suçlu erkek demedim. Neden aldatan bı koca soz konusu olduğunda kadınlar "bıktım evli erkekleri ayartan kadınlardan" moduna giriyor buna tepki gösterdim. Yani neden "ayartma" eylemi direkt kadının üzerine atılıyor, belki erkek ayartiyordur dedim. Ama siz "erkek o cesareti kadından alır" diyerek tüm hemcinslerinize hakaret etmiş oldunuz şuanda. Yani ben bı taciz yaşasam, biri beni rahatsız etse, peşime düşse bu benim suçum mu? Resmen dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek yanaşmaz demek bu, inanın ayarsız bı tepki vermemek için kendimi zor tutuyorum yaptığınız açık açık kadın düşmanlığı
La havle ya rabbiYa onu bunu geçin. Bu ülkede her gün ayrı bı taciz tecavüz olayı yasaniyo, ilişki teklifini kabul etmedi diye öldürülen Helen Palandöken i, onun gibi onlarca kadını ne çabuk unutuyo bu insanlar. Sorsanız ona da adam o cesareti kadından almıştır diycek heralde
Siz su an konuyu cok uc noktaya cekiyorsunuz. Manipule ediyorsunuz. Kiskirtici soylemler ekleyip desteklenmeye davetiye cikariyorsunuz. Lutfen konuyu iyi okuyun. Konu sahibi sizin betimlediginiz tipte bir kadin mi? Kocami ayarttilar mi diyor? Kocam suclu ama kadin da bunun bedelini odemeli diyor.
Ayrica kadini erkegi yok bunun. Mesele ahlak. Ahlaksiz insanlar var ve evet ben de ahlaksiz insanlarin dusmaniyim.
erkek nasıl davranacağını bilirEvet tekrar ediyorum erkek kime nasıl davranacağını bilir ama ben bunu normal bir erkek için söylüyorum tacizci sapık pislikler için değil !
Suçlu erkektir. yani suçlu eşiniz. Kadın sütten çıkmış ak kaşık demiyorum tabi böyle anlaşılmasın ama suçlu eşiniz. İki kere yaptı diyorsunuz. Dün başka kadındı bugün bu kadın yarın başka kadın kadının önemi yok o kadın olmaz başka kadın olur bu suçu işleyen sizin eşiniz. Siz diğer kadınları cezalandıradurun bitmez.Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
Tekrar ve son defa söylüyorum o yorumda bahsettiğim erkek normal erkekKonu sahibine yaptığım yorum ayrı, bu hanıma yaptığım yorum ayrı. Kusura bakmayın, "erkek o cesareti kadından alır, erkek nasıl davranacağını bilir" sözünün çok da manipulasyona ihtiyacı yok, ayan beyan ortada zaten. Vakti zamanında taciz gibi travmalara muhatap olmuş bı kadın olarak, bu söz beni zivanadan cikariyosa daha agirini yaşamış bı kadın neler hisseder bı kafanizda canlandırır misiniz?
La havle ya rabbi
Hanım efendi ben üç tane kız büyütüyorum bi kendinize gelin
Benim yorumum normal bir erkek içindi
Nasıl söylemediğim düşünmediğim bir şeyi böyle düşünüyor diye dayatırsınız siz iyi misiniz
Allah akıl fikir anlayış versin size
Ya onu bunu geçin. Bu ülkede her gün ayrı bı taciz tecavüz olayı yasaniyo, ilişki teklifini kabul etmedi diye öldürülen Helen Palandöken i, onun gibi onlarca kadını ne çabuk unutuyo bu insanlar. Sorsanız ona da adam o cesareti kadından almıştır diycek heralde
Aynı şeyi söylüyoruz bende ikisi suçlu diyorum dönün bakın ilk yorumumaerkek nasıl davranacağını bilir
kadın yuzvermezse..
ee bilen erkek yuzverse bile hop orda dur bakalım desin o zaman aa olur mu kadin yuzveriyorsa erkeginde bu yola girmesi normal ??...
erkek 1.suçludur. dışarıda olan hiç kimse bize sadakat sözü vermez omrunuzun yarısını paylaştığınız ortak çocuklarınızın olduğu bir çok mücadele ettiğiniz sadık kaldığınız eşiniz kazığı atıyorsa ilk suçlu olan o'dur
2.sırada karşıdaki kadın gelir.
karşıdaki kadın silah zoruyla adamla sevgili olduğunu düşünmüyorum..
Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
Yorumlarda kadın daha çok suçlu diyen de var, kuyruk sallamasa erkek bakmazdı diyende...Hep aynı konu. Kadın mı suçlu erkek mi? Hayır anlamıyorum eğer eşiniz kadının peşinde dolaşsaydı yalvarsaydı yakarsaydı ama kadın yüz vermeseydi. O zaman oh eşim beni bu sefer aldatamadı deyip sevinecek miydiniz? Aldatmamış mı sayılacaktı o zaman? Ya da eşiniz dışarıda bu işi parayla yapan bir kadına gitseydi adi kadın eşimi nasıl kabuş eder mi diyecektiniz?
Önemli olan niyettir. Kadın eşinizi reddetseydi de eşiniz sizi aldatmış sayılırdı. Erkeklerde hiç böyle sorun yok. Ben şimdi eşime seni aldattım desem bir erkek bir erkeğe bunu nasıl yapar diye üzülür mü?
Burda çok görüyorum. Yok kadının eşini söylemek istiyorum yok saçını başını yolmak istiyorum. Eee eşin ne olacak? Ona da ders verdim. E ama evlisin hala. Kadınlar koyunlarında besledikleri yılanı affediyor ama elin kadınına ne yapsa az.
Hele kadının kadına yaptığına bak denilmiyor mu hayret ediyorum. Aynı cinsiyette olmak dışında ne paylaştı bu kadınlar sizinle. Emek mi verdiniz bu kadınlara? Birbirinize sözler mi verdiniz? Çocuklarınızın babası mı bu kadınlar?
Benimle aynı yastığa baş koymuş çocuklarımın babası olan adam bana bunları yapacak. Ben belki yüzünü bile görmediğim bir kadın için bunu bana nasıl yapar diyeceğim. Çok saçma.
Tekrar ve son defa söylüyorum o yorumda bahsettiğim erkek normal erkek
Diğer türlü olursa zaten saçmalık olur
Neden bile isteye yorumumu provoke edip yancı toplamaya çalışıyorsunuz Allah aşkına bi kendinize gelin hangi kadın böyle düşünür dahası benim üç kızım var ben nasıl böyle düşünürüm
Merhamet yahu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?