Aldatılmak

Aileniz size destek olmaya çalıştığını söylemişsiniz gelip almayı vs . O evde sağlıklı bir yuva sizce olur mu ? Nasıl aynı ortamda sağlıklı ilişkilerle çocuk büyütebilirsiniz ki , o zaman kör sağır dilsiz i mi oynayacaksiniz .

kadını tehdit edin
ordan tasınması ıcın
yoksa da her seyı kocasına anlatacagını
böyle orospular yuzunden
bu sekılde tanısık ılıskılerde erkekde oldugu kadar kadın da suc
kadının haddını bıldırmesı gerek erkek ılk adımı attıysa
ama kadın attıysada erkegın bu kadın kocasına saygı duymuyor, benım evde benı seven karım var demesı lazım
ama bunlar bılınçlı ınsanların yapacagı seyler
malesef ahlaksızlık devreye gırınce bılınc kayboluyor

bır arkadasın psıkolog doktoru ayrıl yıne aldatır demıs
tabıkı orneklerı cok
ama kocanız gercekten pısman ıolduysa ayrılmayan cıftlerın yuzde 75 cıvarının da saglıklı ve eskısınden daha koklu ılıskılırıne devam ettıgı bır arastırmada var

Eşim yalvarıyo ayrılmamak için ve susmam için kimse duymasın istiyor ama içimdekileri tutmak çok zor asla beklemezdim ben eşime yıllardır çok güvenmiştim yaşadığım hayal kırıklığı anlatılmaz yaşanır yani psikolojik destek almayı bende düşünüyorum bebeğim daha 2 ayının içinde büyük oğlum okula başladı yeni ve o kadının çocuğuyla aynı sınıfta oğlumun arkadaşıydı bir hafta önce evime çağırdım kahvaltıya ben onu o sırada eşim de gelmişti eve meğer sevgililermiş
Yerinde olsam
Ses kaydina alirdim
Esine herseyi itiraf edersen affederim de
Ses kaydini al sonra cok mutlu bir aile gibi devam et
Kadininda bir sekilde ses kaydini al esim itiraf etti de ses kaydini soyleme ama
Eger sende itiraf edersen affederim de
Onun da ses kaydini al sonrada yapacagini yap

Bizim bir akrabanin gelini isbat etmek icin once baba evine gitti
Esi sehir disindaydi
Bosanma davasi acacakti
20000 mi 40000 mi nafaka isteyince
Barismak icin yaninda goturdu
Kadin eve kamera koymus buraya geldii geri gitti
Video ile kanitladi
Sonra ne oldu haberim yok tabi
Firsati avantaja cevirdi
Sende saglam bir plan yap

bi kere kocası ıle kocan arkadasmıs
kan cıkar
aklı varsa o orospunun
bence kadına söle bana su su bılezıgını getır dıye
altınlarını ıste yoksa bır bır kocana anlatacagım dıye
ama bunu yazılı yapma sozlu yap
sonra ondan aldıgın para yada altın neyse ver fukaraya
basının gozunun sadkası olsun
o kadında korksun
vermezsede gıt kocasına söle
bırak dovussunler
senden sonrası tufan
aılen madem arkanda sahıp cıkıyor
bır ıse gırer calısırsın
cocuklarına adam zaten para gondermek zorunda

bi kere kocası ıle kocan arkadasmıs
kan cıkar
aklı varsa o orospunun
bence kadına söle bana su su bılezıgını getır dıye
altınlarını ıste yoksa bır bır kocana anlatacagım dıye
ama bunu yazılı yapma sozlu yap
sonra ondan aldıgın para yada altın neyse ver fukaraya
basının gozunun sadkası olsun
o kadında korksun
vermezsede gıt kocasına söle
bırak dovussunler
senden sonrası tufan
aılen madem arkanda sahıp cıkıyor
bır ıse gırer calısırsın
cocuklarına adam zaten para gondermek zorunda
Bu dediginiz hiç hoş bir davranış olmaz haklıyken haksız duruma düşer
Evet o lanet kadının kocası mutlaka duymalı ama tehdite gerek yok ben olsam gerekli delili toplar cümle aleme rezil ederdim ikisini de

Ben olsam eşimin arkadaşına durumu anlatır. Onunla birlikte plan yapıp delil toplar, sonrasında da boşanma davası açıp o ikisini bütün herkese rezil ederdim.

pardon ben ben maddi manevi zarar ugrasın her turlu acını yasasın ıstedım ama bazı arkadaslar begenmemıs
mantıklı dusunememıs olabılır
ancak esının arkadasına yanı ahlaksız kadının eşine anlatmak boşanmayı zaten dırek kabul etmektir

çok merak ediyorum
bunu yapan erkek de kadında bır serefsız
ancak masum olan eşler aldatılanlar aradan cekılse bu ıkı ahlaksız acaba evlenırler mı bır hayat kurarlar mı
benı asıl uzen bu

siz bosasanız
o adamda öğrense karısını boşasa bu ıkı ahlaksız acaba beraber bır hayat kurar mı
sanmıyorum
cunku ruhlarında kaynayacak bır sey kalmayacak bır gızlılık bır heyecan kalmayacak
olan aradakı cocuklara oalacak vs vs
bence bı sekılde ya karsı taraf ya sız oaralardan tasının
numaraları degıstırın
sosyal medya vs her yerden engelleyın
ve bır guzel de yapabıleceklerınızı anlatın
ahlaksız kadının madem cok seyı var kaybedecek neden bu boku yıyor

ben bu salak salak olan sabah kusagı programlarınıda sevmıyorum
o komsuyla
yok bu bacıyla
yok evden kacmalar
mılletın cahıl kafasına böyle dusuruyorlar işte
ama bunları yapan bayaaa ınsanlar kalıtesızler cahıller işte
bizim gibi saf seven insanlarda dizimize vuruyoruz emek verdik dıye bıtıremeyıp dusunuyoruz
ama diğer tarafta ya bana emek verıldı dur ben bu ahlaksızlıgı yapmayım dıyen bır beyın yok

8 yıllık evliyim ve 2 önce en yakın arkadaşım dostum evime giren çıkan yedigim içtiğim ayrı gitmeyen dost bildiğim insanla eşimin aşk dolu mesajlarını yakalım ve ne yaptım hiç birşey kavga edip kötü söz söylemekle kaldım 2 çocuğum var diye herşeye göz yummuş gibiyim kafayı yicem siz olsanız ne yapardınız deli gibi intikam almak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum çok üzgünüm sanki 2 gündür bedenim bu dünyada ruhum öbür tarafa gitmiş gibiyim 😓
O kadının bildiğim neyi varsa ortaya dökerim gider onu mahallesinde ailesine rezil ederim bir güzel de saçını başını yolarım.asla sessiz kalmam elimden gelenin fazlasını yapar onu insan içine çıkamayacak hale getiririm . Sonra da kapımın kilidini değişir o adamı eve almam . Ne şerefsiz insanlar var biri dostun biri kocan demek ki eve kardeşin gelse kardeşine de göz koyacak .

O kadının bildiğim neyi varsa ortaya dökerim gider onu mahallesinde ailesine rezil ederim bir güzel de saçını başını yolarım.asla sessiz kalmam elimden gelenin fazlasını yapar onu insan içine çıkamayacak hale getiririm . Sonra da kapımın kilidini değişir o adamı eve almam . Ne şerefsiz insanlar var biri dostun biri kocan demek ki eve kardeşin gelse kardeşine de göz koyacak .

valla oturdugum yerden bu arkadasın yasadıgı olaya kudurdum
o durumda kendısının ne yasadıgını dusunmek bıle bana acı verıyor
haysıyetsız ahlaksız kadının acı cekmesı gerek
ama tabı kocanızdan kavgececeksınız
baska turlusu olmaz
o kadın acı cekerken sız kocanızla mutlu olamazsınız
kocanızında sonunu getıreceksınız

baska turlusu olmaz
Dün gece eşimi arabada kadınları gezdiriyor diye gördüm rüyamda bala rüyanın etkisindeyim .kadın iki çocukla bizim rüyasına bile dayanamadığımız şeyi yazıyor .Allah kolaylık versin 🙄

Bu adam daha sana ne yapmalı boşanman için? Delillerını topla ve kendıne yenı yasam kur... Buna eyvallah der oturursan daha kötüleriyle gelecek sana...kaç çabuk bıan önce kurtul bu adamdan...Böle bir babayla yaşamak zorunda bırakma evlatlarını...!

Bu adam daha sana ne yapmalı boşanman için? Delillerını topla ve kendıne yenı yasam kur... Buna eyvallah der oturursan daha kötüleriyle gelecek sana...kaç çabuk bıan önce kurtul bu adamdan...Böle bir babayla yaşamak zorunda bırakma evlatlarını...!

işin içine girince bu kadar kolay olmaya bılır
sevgi varsa kadın aldatılsa once bır sokla sadece acı yasıyor bır bosanmak ıstemıyor
aradan zaman gectıkce ıkısınede zarar vermek ıstıyor
bıseylerı kabul edıp yasamaya calısmak bosanmaktan daha zor
cesareteınız varsa ve aılen arkandaysa bosanmalı
sadece konusmamı var
yoksa ten teması var mı
belkı o da hafıfletıcı bır sebep olabılır

işin içine girince bu kadar kolay olmaya bılır
sevgi varsa kadın aldatılsa once bır sokla sadece acı yasıyor bır bosanmak ıstemıyor
aradan zaman gectıkce ıkısınede zarar vermek ıstıyor
bıseylerı kabul edıp yasamaya calısmak bosanmaktan daha zor
cesareteınız varsa ve aılen arkandaysa bosanmalı
sadece konusmamı var
yoksa ten teması var mı
belkı o da hafıfletıcı bır sebep olabılır
Allahım düşmanımın dahi başına vermesin...Bende ikinci çocuk düşünüyorum belki üç bile olabılır...İlerde neyle karsılasacagımı bilemem kımse buyuk konusmamalı ama...Diplomam dahi işe yaramasa inanın bana temizliğe giderim alnımın teriyle para kazanırım...O da olmadı devlete sıgınırım ....Aılemde yoksa yanımda...Sığınma evlerı var...Bunu yapabılecek olan yürek yarın neler yapmaz dusunemıyorum...Psıkolojık sıddetın en agırı bu...Gözlerim doldu ...Dostum ya kardesım dıyorsun buna evıne alıyorsun hadı dostum bozuk cıktı sen nasıl yaparsın be adam ...Ben bunu sineye çekerse daha büyükleriyle sınanacagını dusunuyorum...Genelde burda affedıldıkten sonra daha da beterlerını yapanları okudumda esım duzeldı dıyenı hıc görmedım 😔İnşallah sığınacagı bır lımanı ailesi vardır ılk okudugumda bunu dusunmustum cunku mınık bır bebekde var..O adamdan uzak dursunda nasıl durursa dursun..😔

baska turlusu olmaz
Acı çekmek mi kadın yaptığıyla kaldı kocası duymadı küçük yerde oturuyoruz herkes tanıdık kayınbabam kaynanam söylememen için yalvardı rezil edemedim söylenmekle kaldım ben zaten kavga etmeyi bile bilen biri değilim edemezdim yani iyiliğimden yararlandı o kadar ahlaksızmıs ki evime girdi yemegimi yedi hergün yazısırdık konuşurduk çocuklarımız beraber büyüdü bunlara ihanet edecek kadar ahlaksızmıs üstelik elimde deliller olmasına rağmen ablasının kocamla ilişkisi olduğunu söylüyor o kadar ahlaksız yarın ailemin yanına gidiyorum bi sürü orda kalcam sonra naparım bilmiyorum eşim pişman olduğunu söylüyo boşanmak istemiyo hayat nasıl yol çizecek bize zaman gösterecek

siz bosasanız
o adamda öğrense karısını boşasa bu ıkı ahlaksız acaba beraber bır hayat kurar mı
sanmıyorum
cunku ruhlarında kaynayacak bır sey kalmayacak bır gızlılık bır heyecan kalmayacak
olan aradakı cocuklara oalacak vs vs
bence bı sekılde ya karsı taraf ya sız oaralardan tasının
numaraları degıstırın
sosyal medya vs her yerden engelleyın
ve bır guzel de yapabıleceklerınızı anlatın
ahlaksız kadının madem cok seyı var kaybedecek neden bu boku yıyor

ben bu salak salak olan sabah kusagı programlarınıda sevmıyorum
o komsuyla
yok bu bacıyla
yok evden kacmalar
mılletın cahıl kafasına böyle dusuruyorlar işte
ama bunları yapan bayaaa ınsanlar kalıtesızler cahıller işte
bizim gibi saf seven insanlarda dizimize vuruyoruz emek verdik dıye bıtıremeyıp dusunuyoruz
ama diğer tarafta ya bana emek verıldı dur ben bu ahlaksızlıgı yapmayım dıyen bır beyın yok
Farketmiyor yapan cahil insanlar yapıyo diyoruz ama eşimde 2 üni mezunu bilmiş görmüş ağzı laf yapan biri ama anladım ki okumakla Adam olunmuyormuş

Yerinde olsam
Ses kaydina alirdim
Esine herseyi itiraf edersen affederim de
Ses kaydini al sonra cok mutlu bir aile gibi devam et
Kadininda bir sekilde ses kaydini al esim itiraf etti de ses kaydini soyleme ama
Eger sende itiraf edersen affederim de
Onun da ses kaydini al sonrada yapacagini yap

Bizim bir akrabanin gelini isbat etmek icin once baba evine gitti
Esi sehir disindaydi
Bosanma davasi acacakti
20000 mi 40000 mi nafaka isteyince
Barismak icin yaninda goturdu
Kadin eve kamera koymus buraya geldii geri gitti
Video ile kanitladi
Sonra ne oldu haberim yok tabi
Firsati avantaja cevirdi
Sende saglam bir plan yap
Herşey açığa çıktı tüm deliler çıktı ortaya eşim itiraf etti en yakın arkadaşımla evime geldi yemeğimi ekmeğimi yedi ailecek tatillere gittik bu kalleşliği ömür boyu unutmucam Rabbim bana unutturmasın ailem geliyo gidicem çocuğum aglıyo odada gizli gizli bana bunları yaşatan bi kadına bu düşmanlığı yapan kadın bu dünyada perperişan olsun dilerim rabbimden ahım yerde kalmasın

Herşey açığa çıktı tüm deliler çıktı ortaya eşim itiraf etti en yakın arkadaşımla evime geldi yemeğimi ekmeğimi yedi ailecek tatillere gittik bu kalleşliği ömür boyu unutmucam Rabbim bana unutturmasın ailem geliyo gidicem çocuğum aglıyo odada gizli gizli bana bunları yaşatan bi kadına bu düşmanlığı yapan kadın bu dünyada perperişan olsun dilerim rabbimden ahım yerde kalmasın
Ne guzel bak ailen de destek olmus hic orali olma
Gittikten sonra da mutlu mesut fotolar paylaş

Eşim yalvarıyo ayrılmamak için ve susmam için kimse duymasın istiyor ama içimdekileri tutmak çok zor asla beklemezdim ben eşime yıllardır çok güvenmiştim yaşadığım hayal kırıklığı anlatılmaz yaşanır yani psikolojik destek almayı bende düşünüyorum bebeğim daha 2 ayının içinde büyük oğlum okula başladı yeni ve o kadının çocuğuyla aynı sınıfta oğlumun arkadaşıydı bir hafta önce evime çağırdım kahvaltıya ben onu o sırada eşim de gelmişti eve meğer sevgililermiş
çok benzer şeyleri yaşadım canım inan seni en iyi ben anlarım. Bn sana sırasıyla yaşayacaklarını söyleyim .Pişamn olacak . kapında yatacak senin istediğin herşeyi yapmayı teklif edecek. dünyanın öbür ucuna gidelim istersen diyeck vs vs. ama şöyle düşün ya öğrenmeseydin hala birlikte olacaklardı. Sonra affedecksin ve eve her geç kalışında bir yere gidişinde eline telefonu alışında şüphe duyacaksın paranoyaklıkla suçlanacaksın . Ben çok zor atlattım bu süreçleri. Kaldıki senin çocuğun var lütfen sözüme kulak ver ve bir psikologla görüş . yoksa o çocuğu çok üzersinz

Back
X