Aldatılmak

Ne guzel bak ailen de destek olmus hic orali olma
Gittikten sonra da mutlu mesut fotolar paylaş
Kızlar son durumları yazım istedim ne eşime ne de o kadına huzur vermiyoruz ailem çevrem akrabalarım bi yandan ben bi yandan baskı uyguluyoruz herkese duyurduk rezil oldular bana herkes üzüldü acıyan gözlerle bakmaları koymadı degil aklıma geldikçe ağlıyorum sürekli ama onlarda rahat degil eşim yalvarıyo hala bana onun bana yalvaran mesajlarını attım ne sanıosun seninle evlenmesini mi bekliyordun 2 el olarak atıldın dedim bunun gibi nice mesajlar okulada rezil ettim çocuğunu başka okula almak zorunda kaldı benim için bitti artık dönüşü olmayan yola girdim ama asla pişman degilimm

Kızlar son durumları yazım istedim ne eşime ne de o kadına huzur vermiyoruz ailem çevrem akrabalarım bi yandan ben bi yandan baskı uyguluyoruz herkese duyurduk rezil oldular bana herkes üzüldü acıyan gözlerle bakmaları koymadı degil aklıma geldikçe ağlıyorum sürekli ama onlarda rahat degil eşim yalvarıyo hala bana onun bana yalvaran mesajlarını attım ne sanıosun seninle evlenmesini mi bekliyordun 2 el olarak atıldın dedim bunun gibi nice mesajlar okulada rezil ettim çocuğunu başka okula almak zorunda kaldı benim için bitti artık dönüşü olmayan yola girdim ama asla pişman degilimm
Aciyorlar diye düşünme, sen çok güçlü bir kadınsın. Bak bir adım attinn. Onlar rezil oldu sen değil..

Çok çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Lütfen kararınızdan dönmeyin ve boşanın. Kadının eşinin haberi oldu mu durumdan?

Konunuzu şuan okudum eşinize ve o kadına aşırı kızgınım.
Ama size üzülmedim iyiki yakalamış,iyi ki görmüşsün.daha ne kadar aldatılacagin belli olmazdı öyle yaşayacağına böyle olması daha iyi olmuş.
Bak iyi ki ailen yanında,sana destek.cocuklarin yanında.ama o eşin olacak adamla o kadın rezil durumdalar.
Senin acınacak bir durumun yok asıl onlara acımak lazım.
İnsanın insana yaptığını kimse yapmıyor.yazik evinde agirlamissin,yilalrdir dost bilmissin ama ne gelirse bunlardan geliyor insanın başına.
Hiç üzülme sen en doğrusunu yaptın.
Çocuklarının gözünde aldatılmayi kabul eden anne olmadan bundan daha değerli ne olabilir.
İnşallah cocuklarinla sen çok mutlu huzurlu sağlıklı olursunuz ❤️

Çok çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Lütfen kararınızdan dönmeyin ve boşanın. Kadının eşinin haberi oldu mu durumdan?
Birtek eşinin haberi yok intagram üzerinden yazdık ama sanırım görmedi ama diyorum ya orası küçük yer herkes tanıdık duymayanda kalmadı bugün yarın eşi de duyar

Konunuzu şuan okudum eşinize ve o kadına aşırı kızgınım.
Ama size üzülmedim iyiki yakalamış,iyi ki görmüşsün.daha ne kadar aldatılacagin belli olmazdı öyle yaşayacağına böyle olması daha iyi olmuş.
Bak iyi ki ailen yanında,sana destek.cocuklarin yanında.ama o eşin olacak adamla o kadın rezil durumdalar.
Senin acınacak bir durumun yok asıl onlara acımak lazım.
İnsanın insana yaptığını kimse yapmıyor.yazik evinde agirlamissin,yilalrdir dost bilmissin ama ne gelirse bunlardan geliyor insanın başına.
Hiç üzülme sen en doğrusunu yaptın.
Çocuklarının gözünde aldatılmayi kabul eden anne olmadan bundan daha değerli ne olabilir.
İnşallah cocuklarinla sen çok mutlu huzurlu sağlıklı olursunuz ❤️
İnşallah tek isteğim çocuklarım bundan en az zararla çıksınlar işin içinden Allahım yardım etsin

Çok üzüldüm, Rabbim kalbinize yüreğinize ferahlık versin 🤲🏻
ben şahsen çocuk sahibi olanların aldatılma konularını etrafa çok duyrulmaması taraftarıyım, ne sizin çocuğunuzun suçu var nede o edepsiz kadının çocuğunun suçu var…

Çok iyi yapmışsın paylaş tabi ki yapana degil de söyleyene mi ayıp. Adama da üzüldüm ne yapacak acaba

Eşim yalvarıyo ayrılmamak için ve susmam için kimse duymasın istiyor ama içimdekileri tutmak çok zor asla beklemezdim ben eşime yıllardır çok güvenmiştim yaşadığım hayal kırıklığı anlatılmaz yaşanır yani psikolojik destek almayı bende düşünüyorum bebeğim daha 2 ayının içinde büyük oğlum okula başladı yeni ve o kadının çocuğuyla aynı sınıfta oğlumun arkadaşıydı bir hafta önce evime çağırdım kahvaltıya ben onu o sırada eşim de gelmişti eve meğer sevgililermiş
Allah aşkına bacım o adama tekmeyi bas ve rezil kepaze et ne olursa olsun ekran görüntülerini al konuşmaların hatta siz konuşurken ses kaydı al delilleri sun yüklü bir para al pisliklerinde boğulsunlar onlar harama bulaşmış bir kere şeytana uymaktan vazgeçmeyecekler şu an ölse ne yapardın yoluna bakardın dimi öldü say ve yoluna bak herşey yoluna girer evlatlarına sen yetersin şerefsiz bir babaya ihtiyaçları yok genelde okurum yazmam ama bu sefer yorum yapmadan geçemedim

Back
X