- Konu Sahibi gurbet_izm
-
doğum yaptım 2 hafta sonra pc de "sohpet günlüklerim" kısmını incelerken onun yaptığıu özel konuşma beni yıktı................sanal seks.. üstelik tanıdığım biriyle.... liseli bir ...ile.
tek kelime ile dünyam başıma yıkıldı. o günden sonra şiddetli kavgalar... özür diledi, pişman olduğunu söyledi, böyle bir konu için evliliğini yitirme noktasına gelmiş olmaktan pişman olduğunu belirtti.
neyse paronayalarımdan devam edeyim. özellerini incelerken günlüğüne, şiiir defterine ve başka bir kız tarafından, eşime yazılmış hayatını ve onunla ilişkisini anlatan hikayenin olduğu sayfalar buldum.. tabi incelerken o aşk'ın eşimle benim flört ettiğimiz döneme denk geldiğini anlamam gecikmedi.. al sana bir darbe daha...
biz nişanlandıktan sonra, sonradan öğrendiğim o olay başlamış, liseli devreye girmiş.. anlattığına göre kız bunu peşinden çok koşmuş bizimki karşı koyamamış ... onunla sadece cinsellik varmışş... eh yaban ellerde yalnızmış ya beyimiz, bu da onu bu tür yönelimlere , hatalara açık kılmışşmışş....
biz evlendikten sonra eşim atandı ve başka şehire geldik. o liseliden de uzaklaşmış oldu.. ama maalesef konuşmaları sanal yollardan devam etmiş ve ben evlendikten sonra bile 15 ay kadar uyumuşum, uyutulmuşum..
neyse en son üç gün önce tartıştık. öncelikle o eski aşkından kalma notları yaktırdım... herşeyi geride bırakmaya, bana bağlanmaya çalıştığını, beni ve kızımızı çok sevdiğini ama benim geçmişini sürekli başına kaktığım için ona yardımcı olmak yerine ilişkiyi çıkmaza soktuğumu söyledi.. sen beni, sevmiyorsun bile dedi..
diğer tüm yorumlara rağmen düşüncelerim sizinkine daha yakın.daha önceki yorumlarımda da belirtmiştim ufacık bir umut ışığı varsa ki eşimden aldığım tepkilere göre var-onun için bir şans daha. ama tabi herşeyi unutabilmem imkansız her an aklımda...Aldatan her erkek suçu karısına yıkmaya çalışır.Sakın kendini hatalı görme.
Kesinlikle affetmem,asla göz yummam diyenler olmuş.Ama büyük konuşmamak lazım.Kimse affederim demez,affetmiş olanlar da dememişlerdir mutlaka.
Önce kendi kararını ver.Bu evliliği yürütmek istiyor musun,eşini seviyor musun ?
Cevap evet ise unutmaya çalışman gerekecek.Her kavgada her kıskançlıkta bu konuları gündeme getireceksen evliliğin çekilmez olur.
Evlenmeden önce yaşananlar bir yere kadar mazur görülebilir.Evlendikten sonrası tamamen hata tabii.Ama sana bir umut vereyim,erkekler çocuk olmadan önce ve çocuk olduktan sonra diye 2 evreye ayrılıyorlar.Çocuk olduktan sonra aile olduklarının daha çok farkına varıyorlar ve eşlerine bakışları değişiyor.Eşler daha değerli ve kutsal varlıklar olarak görülüyor.Yani diyeceğim,ona biraz inanmaya çalış,bir şans daha ver,belki kayıp zamanı telafi edebilirsiniz.
Başta yazmışsın ya sarılmazdı etmezdi diye...Yeniden flört etmeye çalışın,kıvılcım çaktırmaya gayret edin.Neden olmasın ?
Ayrılık acısı, ihanet acısından daha azdır emin olun. İhanet acısı çok kötüdür.
Mesleğiniz de varmış, lütfen o adamı daha fazla çekmeyin.
''Bu da salak ya, her şeyi affediyo'' diyerek devamı da gelmesin
Öncelikle Allah bebeciğini bağışlasın, dilerim ki çok mutlu ve sağlıklı bir kız olur bütün hayatı boyunca...
Sen gerçekten yaşadığınız şeyin aşk olduğuna inanabiliyor musun artık? Güvenebilir misin bu insana gerçekten gözünü kırpmadan? Daha da kötüsü bütün bir ömrünü paranoya ve için içini yiyerek geçirebilir misin? :26::26:
...
Vallahi kusura Bakmayın ama Benim en çok Bu adamın taa 16-17 yaşında Bir kıza tenezzül etmesi midemi Bulandırdı.. Nasıl affedeBileceksiniz yaa nasıl ? daha çocuk yaşta Bi kızla "ihtiyaç" adı altında Birlikte oluyor, Başka kadın mı kalmamış, o kadar mı yani ? Böyle Bişey Benim Başıma gelse, liseye giden Bir kızla yatsa eşim, o eşimin suratının ortasına tükürür çıkarırım hayatımdan.. Ergenlere kadar mı düşmüş, Bu kadar mı yani ? Ne Büyük Bir acı yaa.. ha dersin ki Bi kadınla yatmıs, kadının caziBesine dayanamamıs Belki anlarım ama taaaaaaaaaaaaa liseye giden Bir kız, daha ergen, kendisinin Bacısı yasında.. Bu resmen istismar.. Belki kız 18 Bile değil, Belki reşit Bile değil, Böyle Bi adama "kocam" demek, mide kaldırmaz Bunu.. Allah yardımcın olsun yüreğini soğutsun, keşke ayrılsan Bu adamdan.. yazık sana, BeBeğine de yazık. hak etmiyor Bu adam sizi.. Gitsin lise önlerinde ergen avına çıksın.. Bu adamın Bu yaptiği suç ayrıca, 18 yasının altında Bir kızla yatmak ne demek, Ben olsam şikayetçi olurdum hapse attırırdım..
ayyyyyneeen katılıyorum:128:Vallahi kusura Bakmayın ama Benim en çok Bu adamın taa 16-17 yaşında Bir kıza tenezzül etmesi midemi Bulandırdı.. Nasıl affedeBileceksiniz yaa nasıl ? daha çocuk yaşta Bi kızla "ihtiyaç" adı altında Birlikte oluyor, Başka kadın mı kalmamış, o kadar mı yani ? Böyle Bişey Benim Başıma gelse, liseye giden Bir kızla yatsa eşim, o eşimin suratının ortasına tükürür çıkarırım hayatımdan.. Ergenlere kadar mı düşmüş, Bu kadar mı yani ? Ne Büyük Bir acı yaa.. ha dersin ki Bi kadınla yatmıs, kadının caziBesine dayanamamıs Belki anlarım ama taaaaaaaaaaaaa liseye giden Bir kız, daha ergen, kendisinin Bacısı yasında.. Bu resmen istismar.. Belki kız 18 Bile değil, Belki reşit Bile değil, Böyle Bi adama "kocam" demek, mide kaldırmaz Bunu.. Allah yardımcın olsun yüreğini soğutsun, keşke ayrılsan Bu adamdan.. yazık sana, BeBeğine de yazık. hak etmiyor Bu adam sizi.. Gitsin lise önlerinde ergen avına çıksın.. Bu adamın Bu yaptiği suç ayrıca, 18 yasının altında Bir kızla yatmak ne demek, Ben olsam şikayetçi olurdum hapse attırırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?