Aldatılmak

gurbet_izm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
345
19
98
Adıyaman
evliliğimin ilk aylarında Tv izlerken kocamın yanına gider onunla mutlaka temas halinde olmaya çalışırdım----o benden kaçar ya da beni başka koltuğa gönderirdi

dışarı çıktığımızda koluna girerdim--- o kolunu terlettiğimi ifade ederek benden kurtulurdu

sohpet etmek istediğimde anlattıklarıma alaycı bir cevap verirdi mutlaka ve ben anlatmaktan vazgeçerdim..

gece yatakta mutlaka sarılmak ya da omzuna yatmak isterdim --- o böyle şeylere alışık olmadığını rahatsız olduğunu ifade eder benden kurtulurdu...

her ne istediyse yaptım, üzülmesin diye gözünün içine baktım. yaranamadım. demek istediğim tek taraflı hiçbirşey olmuyor..

evlilik yıldönümüzde (ilk evlilik yıldönünmümüz) hediye aldım beğenmedi binbir türlü bahane buldu. kendisi o gün için hediye almadığı gibi ince bir cümle bile kurmadı üstüne üstlük erkek arkadaşlarıyla balığa gitti.... evde oturup ağlamak bana kaldı...

bomba şimdi geliyor..... doğum yaptım 2 hafta sonra pc de "sohpet günlüklerim" kısmını incelerken onun yaptığıu özel konuşma beni yıktı................sanal seks.. üstelik tanıdığım biriyle.... liseli bir ...ile.

tek kelime ile dünyam başıma yıkıldı. o günden sonra şiddetli kavgalar... özür diledi, pişman olduğunu söyledi, böyle bir konu için evliliğini yitirme noktasına gelmiş olmaktan pişman olduğunu belirtti.

maymun gözünü açmıştı,, artık şüpheler denizinde yüzüyordum.. o ne dese inanmıyordum.. sürekli özel eşyalarını kurcalıyo, teledonlarını inceliyordyum,, Paronayak olmuştum resmen.....

evlenmeden önce 6 yıl kadar flört (bunun 3 yılı nişanlılık ) dönemimiz olmuştu. ama arada mesafeler vardı. birbirimize uzak şehirlerdeydik. sadece tatillerde görüşebiliyorduk.. şunu da söylemeliyim akrabayız...

neyse paronayalarımdan devam edeyim. özellerini incelerken günlüğüne, şiiir defterine ve başka bir kız tarafından, eşime yazılmış hayatını ve onunla ilişkisini anlatan hikayenin olduğu sayfalar buldum.. tabi incelerken o aşk'ın eşimle benim flört ettiğimiz döneme denk geldiğini anlamam gecikmedi.. al sana bir darbe daha...

o zamanlar ilişkimiz de yolunda gitmiyordu ve ondan ayrılmıştık.. ayrılmamızın sebebi o kızmış meğerse. onun için kendini bana terkettirdi,,, evet kendini bana terkettirdi beni bırakan o olmadı... öyle bir oyuncu ki o kadar kötü davranıyordu ki ilişkiyi çıkmaza bitişe sürükleyen o olmuştu ama bunu bana söylettirdi. yani ben onu bırakmış oldum.. akrabayız ya kimseye karşı " bak bak konuştu da ortada bıraktı" dedirtmez ağır erkeğimiz....

benden ayrıldığı o dönemde çok sürmemiş o kızdan da ayrılmış ve tekrar döndüğü yer ben oldum (KÜRKÇÜ DÜKKANI) ilişkimizin yeni başlangıcı çok güzel olmuştu. herşey hiç olmadığı kadar iyiyidi. bu 1 yıl sürdü tabi bu bir yıl içinde nişanlanmıştık...

biz nişanlandıktan sonra, sonradan öğrendiğim o olay başlamış, liseli devreye girmiş.. anlattığına göre kız bunu peşinden çok koşmuş bizimki karşı koyamamış ... onunla sadece cinsellik varmışş... eh yaban ellerde yalnızmış ya beyimiz, bu da onu bu tür yönelimlere , hatalara açık kılmışşmışş....

biz evlendikten sonra eşim atandı ve başka şehire geldik. o liseliden de uzaklaşmış oldu.. ama maalesef konuşmaları sanal yollardan devam etmiş ve ben evlendikten sonra bile 15 ay kadar uyumuşum, uyutulmuşum..

doğum yaptıktan 2,5 hafta sonra pc de onun sanal seks sohpetini okudum. dünyam başıma yıkıldı.. tekrar başa döndüm ama olayları akış sırasına göre anlatmalıydımm

neyse en son üç gün önce tartıştık. öncelikle o eski aşkından kalma notları yaktırdım... herşeyi geride bırakmaya, bana bağlanmaya çalıştığını, beni ve kızımızı çok sevdiğini ama benim geçmişini sürekli başına kaktığım için ona yardımcı olmak yerine ilişkiyi çıkmaza soktuğumu söyledi.. sen beni, sevmiyorsun bile dedi...

ne demek.. ben hala sevmesem neden katlanayım bunca yaşadığıma.. çok çok ağır geliyor.. gençlikmiş, olmuş bitmiş gözüyle bakıyor herşeye... inanmalımıyım.. inanmak istiyoruuuummmmmmmmmmmmmmm

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

Son düzenleme:
Allahım korusunn canımmm,Allah kimsenin başına vermesin , Bilemiyorumki doğru mu yaptığın, sürekli şüpheler içini kemirecek:18:, ayrıl demekte çare değil tabi bebeğiniz var ortada minicik, Ama tekrar güvenebilecek misin eşine?:20:

siz bu olaylarin hicbirini unutamazsiniz....geride birakamazsiniz....bir daha da guvenemezsiniz.
ama korkarim cocugunuz ve gelecek korkusuyla da esinizi terkedemezsiniz.

sizin icin cok uzuldum. mumkunse psikolojik destek alin. cunku aldatilma sonrasi travmayi atlatmak, gecmisi geride birakmak tek basina yapilacak birsey degil. ustelik sizin olayiniz bir kerelik birsey de degilmis. seks vs hersey girmis isin icine. ben bunlarin binde bir derecesinde bir korku yasadim gecenlerde ve hala kendime gelemedim. o yzuden sizin icin ne kadar uzuldugumu anlatamam. cok zor...keske terkedebilseniz, keske...

ya seni rahatlatmayı o kadar istiyorum ki ama ne desem bilmiyorum eşinin ilgisiz olduğunu belirtmişsin bende anlattıklarından yola çıkarak hak vriyorum çok tuafıma gitti bi erkek neden karısına sarılmadan uyur ya da dışarı çıktğında koluna girmesini istemez vs tam anlam veremedim yaptıklarına:26:

inanmak istiyorsanız zaten burda kim ne yorum yaparsa yapsın siz zaten inanacaksınız eşinize. fakat sadece yakaladığınız sohbet değil sadece durum.. ilgisiz ve sizi iten tavırları asıl problem bence..

ve buna rağmen sen beni sevmiyorsun diyor.

bebeğiniz henüz çok küçükmüş. yerinizde olsam ne yapardım bilemiyorum..

sanırım şans verirdim bebeğimin hatırı için ama şu bir gerçek ki evliliğin devamı için çaba sarf etmesi gereken o ,ve ona çok iş düşecek..

şunu da söyleyeyim bebek olmasa bir an tereddüt etmez giderdim orası da ayrı

:kkk:
siz bu olaylarin hicbirini unutamazsiniz....geride birakamazsiniz....bir daha da guvenemezsiniz.
ama korkarim cocugunuz ve gelecek korkusuyla da esinizi terkedemezsiniz.

sizin icin cok uzuldum. mumkunse psikolojik destek alin. cunku aldatilma sonrasi travmayi atlatmak, gecmisi geride birakmak tek basina yapilacak birsey degil. ustelik sizin olayiniz bir kerelik birsey de degilmis. seks vs hersey girmis isin icine. ben bunlarin binde bir derecesinde bir korku yasadim gecenlerde ve hala kendime gelemedim. o yzuden sizin icin ne kadar uzuldugumu anlatamam. cok zor...keske terkedebilseniz, keske...

herşeyi unutmak, ona güvenle sarılabilmek istiyorum. ama biliyorum ki bunlar asla unutamayacağım şeyler.... en korktuğum şeyi yaşadım ve şimdi hayattaki bu en büyük korkumla yüzleşmek zorundayım... kestirip atmayı çare olarak görebilseydim bunu yapardım... keşke terkedebilsemm. kızım nolcak.. bundan sonra karşıma başka biri çıksa doğru insan olacak mı... kimseye güvenim kalmadı ki......

biz ne desek boş olayları yaşayan sensin ve ortada çocuk olduğu için bitirmek istemiyorsun sanırım fakat çok zor bir durum nasıl güveneceksin tekrar yapmayacağına Allah yardımcın olsun

bnce bi şeklde tepki göster ben olsm öle yapardım ailene güvenyrsan eğerr sana destek vereceklerse konuş yanlarına git nasıl olsa kuzu kuzu gelecek hiç tepki göstermezsen daha kötü olur buna yine yapar emin ol:20:

bnce bi şeklde tepki göster ben olsm öle yapardım ailene güvenyrsan eğerr sana destek vereceklerse konuş yanlarına git nasıl olsa kuzu kuzu gelecek hiç tepki göstermezsen daha kötü olur buna yine yapar emin ol:20:

evet katılıyorum..ayrılmayı göze alamıyorsan ders vererek burnunu sürt..

bence de tepkili ol.. hiç bir şey olmamış gibi devam etme hatta mümkünse bence de ailenin yanına git biraz imkanın varsa..

canım aileme bu şekilde gitmek olayı çözmez, olay dallanıp budaklanırsa içinden hiç çıkılmaz bir hal alır.. işte o zaman birbirimize daha asla bakamaz duruma geliriz..

sanırım herşeye rağmen yıkıcı olmak değil de yapıcı olmak istiyorum. bir yerlerde küçücük bir ışık varsa bile onu takip etmek istiyorum sanırım.... ama dediğiniz gibi bundan sonra onun hatalarını telafi etmesi benim için emek harcaması gerekiyor. nitekim uğraşıyor da.. en azından öyle görünüyor... bunun bile sahte olabileceğini düşündüm de... gerçekten paranoyak oldum arrtık ben...

:kkk:

herşeyi unutmak, ona güvenle sarılabilmek istiyorum. ama biliyorum ki bunlar asla unutamayacağım şeyler.... en korktuğum şeyi yaşadım ve şimdi hayattaki bu en büyük korkumla yüzleşmek zorundayım... kestirip atmayı çare olarak görebilseydim bunu yapardım... keşke terkedebilsemm. kızım nolcak.. bundan sonra karşıma başka biri çıksa doğru insan olacak mı... kimseye güvenim kalmadı ki......

bunlari tahmin ettigim icin yardim almani tavsiye ettim sana canim...tek basina isin cok zor...Allah yardimcin olsun:58:

Kesinlikle hiçbir şey olmamış gibi devam etme, En azından bir tepki ver, gözü korksun. Biraz zamana ihtiyacım var deyip bebeğinle beraber ailenin yanına gidebilirsin. Burnunu sürtmesini sağla, Çok üzülerek söylüyorum ama alışkanlık yapmış gibi eşin. Aynı kıza takılıp kalmak ,evlenmesine rağmen aslında affedilecek bir şey değil. Ama mademki bebeğini düşünüyorsun, eşinin bir daha yapmaması için ona tepkini göstermen gerekecek.

evet samimiyetine inanman çok zor.. kim olsa senin gibi hissederdi eminim.

güzel bebeğin sana bu zor günlerde en büyük destek olacaktır zaten. bütün ilgini ona yoğunlaştır ne bileyim arkadaşın dediği gibi psikolojik destek almanda çok etkili olacaktır.

umarım kocanın aklı başına gelir. senin ve meleğinin kıymetini bilir..

ahh şu aptal erkekler!! ne kadar da nankörler!

derler ki aldatılmanın acısı ölüm acısından zor.. gerçekten öyleymiş. ölüm acısını da yaşadım üstelik en sevdiğim insanı, canımın bir parçası gördüğüm ablamı kaybettim. ölüme alışmak olmaz dersiniz ama onun yokluğuna bile alıştım ama şimdi yaşadığım acı bambaşka bir acı.. kurtulamıyorum sancılarından bu menem dertin.

söyleyecek pek bir şey yok aslında..
eşinizin durumu kabak gibi ortada.
ben düzeleceğini sanmıyorum.
Allah yardımcın olsun.

bi filmde bi kadın " kendinden taviz verip de bi erkeğe yaranabilen kadın görmedim" demişti. sahiden de öyle. çok zor bi durum gerçekten, Allah'tan kolaylıklar diliyorum. eğer ayrılmayı göze alamıyorsanız, ki biliyorum çok zor bu, nolur eskisi gibi olmayın ona artık. hak ettiğini verin sadece. kabullenip eski hayatınıza devam ettiğinizi görünce tekrar yapmaması imkansız bence. siz geri çekilirseniz, gönlünüzün doğrulmadığını gösterirseniz en azından kendinize saygınız bitmez. bence ihtiyaçlarını bile karşılamamak lazım bi noktaya kadar, herşey aynı devam edince erkekler çok hafife alıyo insanı. tavır koymak lazım, "HAYIR" diyebilmek lazım bence .

Back
X