Aldatılmak

benim annemde yıllarca aldatıldı.. gece kavgalar,küfürler, hakaretler..

neredeyse birbirlerini öldürecekler..

sabah hiç bir şey olmamış gibi kalkar kahvaltısını hazırlardı.. dayağınıda yerdi üstelik yine

ki cahil bir kadın değildi.. hep sizin için katlandım derdi. gel gelelim boşandılar yıllar sonra. ben ve kardeşim ne çocukluğumuzdan bir şey anladık , ne gençkızlığımızdan..

bir ilişki eğer kör düğüme dönüşmüşse bitirmek hem çiftler,hem çocuklar için en doğrusu bence..

siz şimdi affetmek istiyorsunuz. kocanızıda seviyorsunuz belli, kızınızda çok küçük ..

kesinlikle tavırlı olun.. hiç bir şey olmamış gibi devam ederseniz bu yaşadıklarınızı kat kat yaşarsınız gibi geliyor bana..

kesinlikle katılıyorum second. insan için ne kadar önemli çevre dimi, hep elalem ne der düşüncesiyle ömürler tükeniyo. ya cesur olup biraz çekmek ama güçlü olmak var ya da kendi içini yiyip bitirip, insanların gözünde aykırı olmamak. hayat bu olmamalı.

zaten ona karşı hiçbirşey eskisi gibi değil. bir bakışım, bir lafım bile ona hiçbirşeyi unutmadığımı hissettiriyor... bunun o da farkında ama beklentileri çok çok daha farklı... benden yana herşeyin eskisinden daha iyi olmasını bekliyor.. ben onu sarıp sarmalayıp, bu olayı unuttuğumu göstererek büyüklük yaparsam, o şekilde bana daha çok saygı duyacak sevecekmiş...

anlamıyorum nasıl bu kadar kendini beğenmiş olabliyor ki..

Son düzenleme:
benim annemde yıllarca aldatıldı.. gece kavgalar,küfürler, hakaretler..

neredeyse birbirlerini öldürecekler..

sabah hiç bir şey olmamış gibi kalkar kahvaltısını hazırlardı.. dayağınıda yerdi üstelik yine

ki cahil bir kadın değildi.. hep sizin için katlandım derdi. gel gelelim boşandılar yıllar sonra. ben ve kardeşim ne çocukluğumuzdan bir şey anladık , ne gençkızlığımızdan..

bir ilişki eğer kör düğüme dönüşmüşse bitirmek hem çiftler,hem çocuklar için en doğrusu bence..

siz şimdi affetmek istiyorsunuz. kocanızıda seviyorsunuz belli, kızınızda çok küçük ..

kesinlikle tavırlı olun.. hiç bir şey olmamış gibi devam ederseniz bu yaşadıklarınızı kat kat yaşarsınız gibi geliyor bana..

canım senin durumun da :43:bğyğk dert. şimdi annene kızıyorsundur. "bizim için katlandın da iyi mi oldu anne-baba birlikteydiniz ama huzur yoktu" diye düşünüyorsundur. ama kavgalar küfürler aşamasına gelirse aradaki saygı da tükenirse inan o zaman ezdirmem kendimi de kızımı da sırf kızımın sağlıksız bir ortamdan kurtulması için bile boşanırım.. ve ona da şunu kesin bir şekilde hissettirdiğimi düşünüyorum.. BİR HATA DAHA KALDIRMAZ BU EVLİLİK"

Son düzenleme:
evet elalem ne der düşüncesi ve maddi imkansızlıklar.. çocuğu olmayan bir kadın çok daha güçlü olabilir bu durum karşısında ama 2 çocukla aile yanına dönmek çok ama çok zor.. maddi gücün olsa çalışıyor olsan bile yine o çocuklara yetebilirmiyim ,ilerde çocuklarım beni anlamazlarsa ve bana karşı tutum alırsa korkusuda var..

ahh ahh aslında eğer bir şeyler ters gidiyorsa en başta bitirmek iyi.. ömürler tükeniyor gerçekten kısacık hayat böyle dertle kederle bitip gidiyor.

annem kanser hastası oldu , şimdi çok şükür iyileşti ama hep sıkıntıyla geçti yılları..

benim babamda aynı şeyi bekledi annemden.. eve geliyorum bi güleryüz göremiyorum diye diye daha fazla aldattı, daha fazla sömürdü iyi niyeti..

vallahi ne diyeyim bilemiyorum ki.. tepkili ol tabii ki hiç bir şey olmamış gibi davranamazsın zaten..

en güzeli oturup konuş bol bol..

bende unutmak istiyorum ama zamana ihtiyacım var de mesela.. hemen değil tabii biraz burnu sürtülsün biraz çaba sarf etsin

evet elalem ne der düşüncesi ve maddi imkansızlıklar.. çocuğu olmayan bir kadın çok daha güçlü olabilir bu durum karşısında ama 2 çocukla aile yanına dönmek çok ama çok zor.. maddi gücün olsa çalışıyor olsan bile yine o çocuklara yetebilirmiyim ,ilerde çocuklarım beni anlamazlarsa ve bana karşı tutum alırsa korkusuda var..

ahh ahh aslında eğer bir şeyler ters gidiyorsa en başta bitirmek iyi.. ömürler tükeniyor gerçekten kısacık hayat böyle dertle kederle bitip gidiyor.

annem kanser hastası oldu , şimdi çok şükür iyileşti ama hep sıkıntıyla geçti yılları..

benim babamda aynı şeyi bekledi annemden.. eve geliyorum bi güleryüz göremiyorum diye diye daha fazla aldattı, daha fazla sömürdü iyi niyeti..

vallahi ne diyeyim bilemiyorum ki.. tepkili ol tabii ki hiç bir şey olmamış gibi davranamazsın zaten..

en güzeli oturup konuş bol bol..

bende unutmak istiyorum ama zamana ihtiyacım var de mesela.. hemen değil tabii biraz burnu sürtülsün biraz çaba sarf etsin

bu olayda şunu daha iyi anladım bir erkek ve bir kadının düşünce yapısı asla ve asla paralel olmuyor... erkek kendi hatasının altında ezilmiyor. "hatasını hata olarak kabul etmişse olay kapanmalıdır" düşüncesine sahip. ve evet herşeye rağmen güleryüz bekliyor.. karşısındakinin içinin binbir parça olduğunu yok sayarak....

Allah sabır versin ya ne diyim.. nasıl yapabiliyolar aklım almıyo.. bence evden gitme, hele ki geri dönmek düşüncesiyle asla gitme. hem üçüncü şahıslar işe karışır, hemde son kozunu boşuna kullanmış olursun. geri dönüncede nasılsa dönüyo mantığıyla eşinin rahat davranmasına yol açarsın. evin içinde halletmeye çalış. çok zor bi durum. bebeğinin mutluluğunu bile tam anlamıyla yaşayamamışsın :43: Allah yardımcın olsun

evet öyle.. kadınsa tam tersi olur genelde bir hata yaptığımızda zaten önce biz vicdan yaparız , kendimizi affettirmek için çabalarız.. adamlar öyle mi!

zeytinyağı gibi üste çıkarlar hep.. haklıda olsan bi bakarsın ki hooop haksız durumdasın

ya bu adam(!)lar hiçmi empati yapmaz?? ya eşim bunları yapmış olsaydı nasıl hissederdim demezler? bırak aynısını yapmayı, selam versen ilişkiyi bitirmezlermi? neden yaptı nasıl yaptı demezlermi yaaa.! Allah pişman olmayı nasip eder ve oda senin gönlünü almak için bir ömür sana köle olur inşşşaaalllaaaaahhhh:47::47::47::47:

esinizin one surdugu hersey bahane, oncelikle bunu mutlaka anlayin.
cok fazla sey soylemek istemiyorum evliliginiz hakkinda cunku gecmiste yasadiginiz hersey yalanmis bana gore ve esiniz de cok iyi bir oyuncuymus.
kusura bakmayin ama esiniz cok cok ...................offfffff...bu ne yalanciliktir ya...nasil bir insanmis bu adam...

morcivert
Allah sabır versin ya ne diyim.. nasıl yapabiliyolar aklım almıyo.. bence evden gitme, hele ki geri dönmek düşüncesiyle asla gitme. hem üçüncü şahıslar işe karışır, hemde son kozunu boşuna kullanmış olursun. geri dönüncede nasılsa dönüyo mantığıyla eşinin rahat davranmasına yol açarsın. evin içinde halletmeye çalış. çok zor bi durum. bebeğinin mutluluğunu bile tam anlamıyla yaşayamamışsın Allah yardımcın olsun

canım zaten anneme gitme kozunu kullanmıyorum. o koz değil. gidersem bir daha gelmemeliyim. dönemk için gitmeme zaten. o nedenle sürünüyorum, umutlarımın son demlerini kullanıyorum..
evet bebeğimin mutluluğunu bile yaşayamadım. o bile çok geldi bana. ben bahtsız bedevi:(:(:(:

evet öyle.. kadınsa tam tersi olur genelde bir hata yaptığımızda zaten önce biz vicdan yaparız , kendimizi affettirmek için çabalarız.. adamlar öyle mi!

zeytinyağı gibi üste çıkarlar hep.. haklıda olsan bi bakarsın ki hooop haksız durumdasın

ayynenn öyle canım.

zaten ona karşı hiçbirşey eskisi gibi değil. bir bakışım, bir lafım bile ona hiçbirşeyi unutmadığımı hissettiriyor... bunun o da farkında ama beklentileri çok çok daha farklı... benden yana herşeyin eskisinden daha iyi olmasını bekliyor.. ben onu sarıp sarmalayıp, bu olayı unuttuğumu göstererek büyüklük yaparsam, o şekilde bana daha çok saygı duyacak sevecekmiş...

anlamıyorum nasıl bu kadar kendini beğenmiş olabliyor ki..

bence siz onu cok simartmissiniz yoksa nasil havalanacak ki...
bir insana nasil davranirsaniz oyle olur, yani pasa gibi davranirsaniz ve gereginden fazla sevgi gosterirseniz kendini bir halt zanneder ama sevmenize ragmen haddini bilmesi gerektigi gibi davranirsaniz iste o zaman daha farkli olur.

Son düzenleme:
hadi diyelim aldtlmayı affettin ya sanakarşı olan ilgisizliği eşin başından beri mi böleydi yoksa son zamanlarda mı ilgisiz olmaya başladı

:43::40:
esinizin one surdugu hersey bahane, oncelikle bunu mutlaka anlayin.
cok fazla sey soylemek istemiyorum evliliginiz hakkinda cunku gecmiste yasadiginiz hersey yalanmis bana gore ve esiniz de cok iyi bir oyuncuymus.
kusura bakmayin ama esiniz cok cok ...................offfffff...bu ne yalanciliktir ya...nasil bir insanmis bu adam...

evet yaşadığım herşey yalanmış. bir yalanı yaşamışım...koskocaman bir yalannn.. ve onca sene hiçbirşeyi göremeyecek kadar körmüşümm.. belki de göremeyecek, görmek istemeyecek kadar saftirik biriyimm.....

ayrıca çok sefer de sordum kendime. "ben bunu hakedecek ne yaptım" diye.... aldatılmak insana kendini değersiz hissettirirmiş. bunları da yaşadım.. düşünebileceğim, düşünmem gereken birçok şeyi düşündüm, çok uykusuz kaldım. ama geldiğim yer bir adım öte olmadı... hep kendimi yediğimle kaldım...

bir şekilde intikam almayı bile düşündüm, onun bana yaptığını yaparak değil, onun öyle düşünmesini sağlayarak alacaktım intikamımı ama ondan da vazgeçtim. herşey boşş

:43::40:

evet yaşadığım herşey yalanmış. bir yalanı yaşamışım...koskocaman bir yalannn.. ve onca sene hiçbirşeyi göremeyecek kadar körmüşümm.. belki de göremeyecek, görmek istemeyecek kadar saftirik biriyimm.....

ayrıca çok sefer de sordum kendime. "ben bunu hakedecek ne yaptım" diye.... aldatılmak insana kendini değersiz hissettirirmiş. bunları da yaşadım.. düşünebileceğim, düşünmem gereken birçok şeyi düşündüm, çok uykusuz kaldım. ama geldiğim yer bir adım öte olmadı... hep kendimi yediğimle kaldım...

bir şekilde intikam almayı bile düşündüm, onun bana yaptığını yaparak değil, onun öyle düşünmesini sağlayarak alacaktım intikamımı ama ondan da vazgeçtim. herşey boşş

bunları ona karşı siniri oldğun için sölyosun sen asla yapamazsın yapacak olan kadın ilgisiz davrandğında aldatrdı zaten böle bişi yapman kendini küçültmekten başka bi işe yaramaz:20:

hadi diyelim aldtlmayı affettin ya sanakarşı olan ilgisizliği eşin başından beri mi böleydi yoksa son zamanlarda mı ilgisiz olmaya başladı
aslında flört dönemlerimizi tam anlamıyla yaşayamadık. sorunlarımızın kaynağı orda... senede birkaç defa görüşebiliyorduk o da akrabalar önünde ve mesafeli olmak zorunda oluyordu. bu nedenle onda yakınlık aramadım. bazı ilgisizliklerini de içinde yaşadığı sıkıntılara verdim görmezden geldim... her zaman ilgisiz de değildi.. öyle olsaydı katlanılmaz olurdu zaten...evlendikten sonra tam anlamıyla ona yöneldim. onunla bütünleşmek istedim, ama o korktu, benim onu sahiplenmeci tavırlarımdan korktu, ya da ben öyle düşünmek istemiş, öyle düşünerek avutmuşum kendimi.... ilk 4-5 aydan sonra daha da topladı kendini, bana yönelmeye, bana alışmaya başlamıştı, ama tabi kopukluklar yine de olmuyo değildi...

aslında flört dönemlerimizi tam anlamıyla yaşayamadık. sorunlarımızın kaynağı orda... senede birkaç defa görüşebiliyorduk o da akrabalar önünde ve mesafeli olmak zorunda oluyordu. bu nedenle onda yakınlık aramadım. bazı ilgisizliklerini de içinde yaşadığı sıkıntılara verdim görmezden geldim... her zaman ilgisiz de değildi.. öyle olsaydı katlanılmaz olurdu zaten...evlendikten sonra tam anlamıyla ona yöneldim. onunla bütünleşmek istedim, ama o korktu, benim onu sahiplenmeci tavırlarımdan korktu, ya da ben öyle düşünmek istemiş, öyle düşünerek avutmuşum kendimi.... ilk 4-5 aydan sonra daha da topladı kendini, bana yönelmeye, bana alışmaya başlamıştı, ama tabi kopukluklar yine de olmuyo değildi...

anladm cnm tam anlamıyla tanıyamamışsınız yaşayamamışsınız irbirinizi ve bece bu kopuklklar ara giren başka kadnlar yüzünden oluyo pek o konştuğu kişi evli oldğunu biliyomu eşinin bi de eşin emnyt mensubumu merak ettim de

anladm cnm tam anlamıyla tanıyamamışsınız yaşayamamışsınız irbirinizi ve bece bu kopuklklar ara giren başka kadnlar yüzünden oluyo pek o konştuğu kişi evli oldğunu biliyomu eşinin bi de eşin emnyt mensubumu merak ettim de

o konuştuğu kişi beni biliyordu tabiii. eski oturduğumuz evde ev sahibinin kızı idi... ben evlenip o eve sonradan gittiğim için onu bana tanıştıran da eşim olmuştu:(((( bana rağmen o o..... devam edebilmiş.. dediğim gibi o kız sadece cinsellikten ibaretmiş...
eşim emnyt mesubu değil. hastane personeli....

Gönül ile aklı koydum kafese .. Biri "UMUT" diyor ,biri "KES " diyor . Çırpındıkça kaldım nefes nefese.. Biri "DAYAN" diyor , biri "PES" diyor.. Yüregim döndükçe döndüm ak kora , sabrım demir aldı , yelkenler fora. Gitmek istiyorum çok uzaklara .... Biri "CAN " diyor , biri "ES " diyor..

günün sözü bölümünden... tam beni anlatıyor

bende okurken aynı şeyi düşündüm canım az önce...

gönlünü ferah tut.. her şey olacağına varır zaten..

Back
X