• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak

Avukatım anlatmıştı.........müvekkilleri genelde aldatılmayı kafaya çok takmıyorlarmış.......insanlar günlük yaşıyorlarmış.......erkek ne zaman çocuğun ihtiyaçlarını karşılamıyor işte o zaman yuva dağılıyormuş.........Allah düşürmesin

canım ev hnımıyım zaten çocuklarıma çalışır bakarım kesinlikle problem değil ama dul vasfı çocukların babasız büyümesi herşeyi düşünüyorum ben canını yakmak istiyorum ama canı nasıl yanar bilmiyorumm

bu kelimeye o kadar kızıyorum ki katlanamıyorum
kafasızmısın sen arkadaşım allah hepimize akıl vermiş kullanmak yerine süs olsun diye mi taşıyosun
ne olurmuş dul kalsan ayıpmı günahmı hem bence dul kalman onursuz kalmandan çok daha eftal
kocan seni sevmiyor belli başka kadınlarla ilişkisi evlilik dışı çocuğa kadar varmış sana saygı sıfır sevgi eksi 100
daha ne bekliyosun
çalışıp bakarmışsın çocuklarına duydukta inanmadık nedense
kocana dayamışsın sırtını çalışsın sana baksın dimi mantık bu
çalışırmışta çocuklarına bakarmışta bilmem ne bilmem ne
anlatma boşa
kocayı boşayamayacaksan bari anlatma da salağa yatta rezil etme kendini

Son düzenleme:
Aldatan adam,bunu bir kadınla yapıyor değil mi..
Yani sadece erkek aldatmıyor!
Evli barklı kadınlar da aldatıyor kocaları artık!
Üstelik bekar adam yerine,evli tercih edilir olunmuş!
Öyle ya,her ikisi de evli olunca,birbirlerinin eşlerinin haberdar olması daha düşük ihtimal.. Kimse oyun bozmaz çünkü!
Dünyanın çivisi,vidası,raptiyesi ve bilimum herbirşeyi çıkmış!

Toptan ölsün aldatanların hepsi!!!

çocuğumu asla aldırmam aslaaa olay şöyle bu kadın eşimi arıyor araba lazım diyor neyse eşimde gidiyor bir yere bırakmak için sonra bir yerde durduruyor eşimi bir anda oluyor zaten eşim çok ağladı anlatırken pişmanlığını falan 1 kere oldu falan dedi işte eşim çok çekmiiş kendini ama kadın habire üsteleyince karşı koyamamış hikaye böyle iştee

Kusura bakma canım ama eşin resmen seni kandırmış, burada bir arkadaş yazmış eşi üvey yeğeni ile aldatmasına rağmen affetti diye işte o benim, eşim ben onu yakalamayayım diye öyle senaryolar uydurdu kendini o kadar masum gösterdi ki anlatamam ama ben eşime inanmadım ve sonra doğruları öğrendim. Evet bende eşimi aklamak için kendime çok bahaneler ürettim. Üstelik benim eşim seninki gibi bir anda da düşmedi, anne kızın en başından beri kurduğu bir planın parçası oldu, aynı zamanda eşim psikolojik sorunları olan bir insandı ama bunların hiç birisi beni aldatması için bir neden olamaz, erkek istemezse hiç bir şey olmaz. Ben eşimi affettim bu doğru ama kendimi affedemiyorum, aylar oldu ama benim aklıma gelmeyen bir tek gün yok. Tabi birde bizim aile içi olunca olayın kapanması mümkün olmuyor. Sana söylemek istediğim eşini masum görme seni kandırmasına izin verme, benimki yakalandığında eğrisiyle doğrusuyla oturdu anlattı. Seninkinde birde çocuk olayı var galiba işin zor.

bu kelimeye o kadar kızıyorum ki katlanamıyorum
kafasızmısın sen arkadaşım allah hepimize akıl vermiş kullanmak yerine süs olsun diye mi taşıyosun
ne olurmuş dul kalsan ayıpmı günahmı hem bence dul kalman onursuz kalmandan çok daha eftal
kocan seni sevmiyor belli başka kadınlarla ilişkisi evlilik dışı çocuğa kadar varmış sana saygı sıfır sevgi eksi 100
daha ne bekliyosun
çalışıp bakarmışsın çocuklarına duydukta inanmadık nedense
kocana dayamışsın sırtını çalışsın sana baksın dimi mantık bu
çalışırmışta çocuklarına bakarmışta bilmem ne bilmem ne
anlatma boşa
kocayı boşayamayacaksan bari anlatma da salağa yatta rezil etme kendini

Hayır birde ömür boyu çocuklarına sizin için katlandım diyecek. O çocukları ömür boyu depresyona sokacak, bu yükün altında bırakacak. Annem de bana derdi küçüktüm cevap veremezdim en son boşan dedim, boşanmanız beni hiç üzmez, sonmuçta en artık yetişkin kendi ayaklarım üzerinde duran birisyim. Boşanabilirsin artık dedim tık yok :D Aynen dediğiniz gibi bunlar kocasına sırtını yaslamış, kendini düşünen insanlar. 12 saat kim çalışacak, asgeri ücretle ev nasıl geçindirelecek, he birde akşamın bir saatinde eve gelip ev işi, yemek kim yapacak. Evde hazır parayla yan gelip yatmak varken...

Zaten ayrılmayı düşünmüyorsunuz ne tavsiyede bulunalım ki. Tamam eşinizin mesajlarını alın, gösterin herkese. GPS'den nerde olduğunu öğrenin polis baskını falan yapın. Ama ilk yaptığınızda boşver bir seferlik olur, erkektir yapar diyecekler size.

Polis baskınında da o polislerin dilinde sakız olup güzelce rezil olursunuz. Haaa belki öteki kadının eşiyle irtibat kurabilirsiniz ama kadının kocası kadını ve eşinizi öldürürse ne olacak. Kocasız kalacaksınız, iki can gidecek bir kişi hapise, Siz ömür boyu rahat uyuyacak mısınız?

+1 tavsiye gider boşanma davası açarsınız, kocanız peşinizden koşar! Ah ne güzel değil mi? Ama ya tamam derse kocanız, o zaman siz cıngar çıkarırsınız davayı açan kişi olarak zorluk çıkartırsınız dava uzar da uzar, kocanızın burnunu sürtersiniz ne güzel. Ama çevrenizdekilerin de diline düşersiniz, patavatsız, kıskanç insnaların olmadık canınızı yakan sorularına, yorumlarına hazır mısınız? O zaman tamam bu yöntemi uygulayın ama kocanızı iyi gözlemleyin siz dava açınca eşiniz dizlerinize kapanır mı, yalvarır mı beni boşmaaa diye..

Son düzenleme:
brsnz annen babani sen kucukken bosasaydi uvey anne uvey baba elinde buyuseydin ozaman da annem bizim icin cekseydi katlansaydi herkesin anasi cekiyo derdin

canım ev hnımıyım zaten çocuklarıma çalışır bakarım kesinlikle problem değil ama dul vasfı çocukların babasız büyümesi herşeyi düşünüyorum ben canını yakmak istiyorum ama canı nasıl yanar bilmiyorumm

bir insanın canını yakmanın en güzel yolu, onu sensiz bırakmaktır. Bu şekilde yanmıyorsa ne yapsan yakamazsın o canı. Aldatmak hafif kalır ama çocuğu var adamın, e sen de ayrılmayacaksın belli. biz ne diyebiliriz ki?

Benim anlamadığım şey şu; hepimiz bir zamanlar çocuktuk.Düşünüyorum da ben gurursuz, boyun eğen bir annedense boşanmış ama başı dik bir anneyi tercih ederdim. Doğumda bebekle beraber kadınlık gururu da çıkıyor insanın içinden sanırım.

Aldatan adam,bunu bir kadınla yapıyor değil mi..
Yani sadece erkek aldatmıyor!
Evli barklı kadınlar da aldatıyor kocaları artık!
Üstelik bekar adam yerine,evli tercih edilir olunmuş!
Öyle ya,her ikisi de evli olunca,birbirlerinin eşlerinin haberdar olması daha düşük ihtimal.. Kimse oyun bozmaz çünkü!
Dünyanın çivisi,vidası,raptiyesi ve bilimum herbirşeyi çıkmış!

Toptan ölsün aldatanların hepsi!!!
Haklısın canım dünyanın çivisi çıkmış şaçma sapan diziler izlenirse olacağı bu..

Son düzenleme:
üst kat komşumu eşi evine gelen temizlikçi hanımın kızıyla aldattı,kadın tabi hevesdir,çocuklarım var ne yaparım,dul kalırım gibi konu sahibinin kafasındaydı...sonra ne mi oldu?11 senedir adam 2 eşli hayat yaşıyor,diğerinden de 2 çocuğu oldu...haftada 2 gün nikahlı eşinde 5 günde diğer kadında kalıyor...komşum ilk 5 sene depresyon tedavisi gördü...ancak çocukların durumu daha vahimdi...benim alt kattan duyduğum kavgalara onlar hemen hemen hergün şahit oluyorlardı,özellikle kızı babasına ve erkeklere karşı nefretle bakıyor...kadın ise kocasının eline!!!herşeye rağmen...o yüzden konu sahibi biraz ileriyi gör derim...ne olacak dul kalırsan?evlenmek kadar boşanmak da normal!!!onursuz,gurursuz,ezik bir hayat yaşamak çok mu güzel olacak?

kadin habire usteleyince karsi koyamamis mis...sen bu soyledigine inaniyormusun allah askina bu mantiklimi sence. erkek gucuyle kadin gucu bir mi. zorlami yapmis kadin. affedilir yani yok. senin kararin ama cok aci cekeceksin kalirsan.omurboyu aklindan cikmayacak. hergunun suphelerle gececek. hayat sana zindan olucak. kocan olucak herifte affedilmisligin verdigi rahatlikla mutlu huzurlu gunlerine bakacak. olan sana ve cocuklarina olucak. cunku saglikli bir anne olamiyacaksin. sinirlerin yipranacak tahammul sinirin azalicak en ufak seyde bilincaltin bagiracak. hirsini sinirini cocuklarindan cikaracaksin. degersizlik duygusunu yasiyacaksin. hele birde hamilesin dogumla birlikte fiziksel ruhsal hormonsal birsuru problem cikicak. tum sorunlarla sen basbasa kalicaksin. kocana hicbisey olmiyacak cunku kocan karsi koyamamis vah vah yazik uzuldum adama....en azindan affedeceksende mutlaka psikologa git. kendi kendine atlatilacak birsey degil bu...

camdankalp ne güzel anlatmışsın beni yaşadıklarımı ve hissettiklerimi

Back
X