bu kelimeye o kadar kızıyorum ki katlanamıyorum
kafasızmısın sen arkadaşım allah hepimize akıl vermiş kullanmak yerine süs olsun diye mi taşıyosun
ne olurmuş dul kalsan ayıpmı günahmı hem bence dul kalman onursuz kalmandan çok daha eftal
kocan seni sevmiyor belli başka kadınlarla ilişkisi evlilik dışı çocuğa kadar varmış sana saygı sıfır sevgi eksi 100
daha ne bekliyosun
çalışıp bakarmışsın çocuklarına duydukta inanmadık nedense
kocana dayamışsın sırtını çalışsın sana baksın dimi mantık bu
çalışırmışta çocuklarına bakarmışta bilmem ne bilmem ne
anlatma boşa
kocayı boşayamayacaksan bari anlatma da salağa yatta rezil etme kendini
Hayır birde ömür boyu çocuklarına sizin için katlandım diyecek. O çocukları ömür boyu depresyona sokacak, bu yükün altında bırakacak. Annem de bana derdi küçüktüm cevap veremezdim en son boşan dedim, boşanmanız beni hiç üzmez, sonmuçta en artık yetişkin kendi ayaklarım üzerinde duran birisyim. Boşanabilirsin artık dedim tık yok

Aynen dediğiniz gibi bunlar kocasına sırtını yaslamış, kendini düşünen insanlar. 12 saat kim çalışacak, asgeri ücretle ev nasıl geçindirelecek, he birde akşamın bir saatinde eve gelip ev işi, yemek kim yapacak. Evde hazır parayla yan gelip yatmak varken...
Zaten ayrılmayı düşünmüyorsunuz ne tavsiyede bulunalım ki. Tamam eşinizin mesajlarını alın, gösterin herkese. GPS'den nerde olduğunu öğrenin polis baskını falan yapın. Ama ilk yaptığınızda boşver bir seferlik olur, erkektir yapar diyecekler size.
Polis baskınında da o polislerin dilinde sakız olup güzelce rezil olursunuz. Haaa belki öteki kadının eşiyle irtibat kurabilirsiniz ama kadının kocası kadını ve eşinizi öldürürse ne olacak. Kocasız kalacaksınız, iki can gidecek bir kişi hapise, Siz ömür boyu rahat uyuyacak mısınız?
+1 tavsiye gider boşanma davası açarsınız, kocanız peşinizden koşar! Ah ne güzel değil mi? Ama ya tamam derse kocanız, o zaman siz cıngar çıkarırsınız davayı açan kişi olarak zorluk çıkartırsınız dava uzar da uzar, kocanızın burnunu sürtersiniz ne güzel. Ama çevrenizdekilerin de diline düşersiniz, patavatsız, kıskanç insnaların olmadık canınızı yakan sorularına, yorumlarına hazır mısınız? O zaman tamam bu yöntemi uygulayın ama kocanızı iyi gözlemleyin siz dava açınca eşiniz dizlerinize kapanır mı, yalvarır mı beni boşmaaa diye..