- 19 Ocak 2012
- 2.551
- 421
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ev hnımıyım zaten çocuklarıma çalışır bakarım kesinlikle problem değil ama dul vasfı çocukların babasız büyümesi herşeyi düşünüyorum ben canını yakmak istiyorum ama canı nasıl yanar bilmiyorumm
çocuğumu asla aldırmam aslaaa olay şöyle bu kadın eşimi arıyor araba lazım diyor neyse eşimde gidiyor bir yere bırakmak için sonra bir yerde durduruyor eşimi bir anda oluyor zaten eşim çok ağladı anlatırken pişmanlığını falan 1 kere oldu falan dedi işte eşim çok çekmiiş kendini ama kadın habire üsteleyince karşı koyamamış hikaye böyle iştee
bu kelimeye o kadar kızıyorum ki katlanamıyorum
kafasızmısın sen arkadaşım allah hepimize akıl vermiş kullanmak yerine süs olsun diye mi taşıyosun
ne olurmuş dul kalsan ayıpmı günahmı hem bence dul kalman onursuz kalmandan çok daha eftal
kocan seni sevmiyor belli başka kadınlarla ilişkisi evlilik dışı çocuğa kadar varmış sana saygı sıfır sevgi eksi 100
daha ne bekliyosun
çalışıp bakarmışsın çocuklarına duydukta inanmadık nedense
kocana dayamışsın sırtını çalışsın sana baksın dimi mantık bu
çalışırmışta çocuklarına bakarmışta bilmem ne bilmem ne
anlatma boşa
kocayı boşayamayacaksan bari anlatma da salağa yatta rezil etme kendini
canım ev hnımıyım zaten çocuklarıma çalışır bakarım kesinlikle problem değil ama dul vasfı çocukların babasız büyümesi herşeyi düşünüyorum ben canını yakmak istiyorum ama canı nasıl yanar bilmiyorumm
Haklısın canım dünyanın çivisi çıkmış şaçma sapan diziler izlenirse olacağı bu..Aldatan adam,bunu bir kadınla yapıyor değil mi..
Yani sadece erkek aldatmıyor!
Evli barklı kadınlar da aldatıyor kocaları artık!
Üstelik bekar adam yerine,evli tercih edilir olunmuş!
Öyle ya,her ikisi de evli olunca,birbirlerinin eşlerinin haberdar olması daha düşük ihtimal.. Kimse oyun bozmaz çünkü!
Dünyanın çivisi,vidası,raptiyesi ve bilimum herbirşeyi çıkmış!
Toptan ölsün aldatanların hepsi!!!
kadin habire usteleyince karsi koyamamis mis...sen bu soyledigine inaniyormusun allah askina bu mantiklimi sence. erkek gucuyle kadin gucu bir mi. zorlami yapmis kadin. affedilir yani yok. senin kararin ama cok aci cekeceksin kalirsan.omurboyu aklindan cikmayacak. hergunun suphelerle gececek. hayat sana zindan olucak. kocan olucak herifte affedilmisligin verdigi rahatlikla mutlu huzurlu gunlerine bakacak. olan sana ve cocuklarina olucak. cunku saglikli bir anne olamiyacaksin. sinirlerin yipranacak tahammul sinirin azalicak en ufak seyde bilincaltin bagiracak. hirsini sinirini cocuklarindan cikaracaksin. degersizlik duygusunu yasiyacaksin. hele birde hamilesin dogumla birlikte fiziksel ruhsal hormonsal birsuru problem cikicak. tum sorunlarla sen basbasa kalicaksin. kocana hicbisey olmiyacak cunku kocan karsi koyamamis vah vah yazik uzuldum adama....en azindan affedeceksende mutlaka psikologa git. kendi kendine atlatilacak birsey degil bu...