Yüzsüz herif dönmesin açmasın bırak. Utandığından açamıyo değil ya sonuçta halt yemiş diyecek lafı yoktur. Sende kendini kıyaslama pis herif karakterinde varsa yapar güzele çirkine iyiye kötüye bakmaz bu iş. Allahtan erkenden farketmişsin. Benim tavsiyem asla hiç bi şekilde ulaşma görüşme. Bırak ne hali varsa görsün. Allahından bulsun, sende hayatına bakmayı dene,alışveriş,saç,spor,sinema aklına ne gelirse kendine düşüncek kadar vakit bırakma. Elinden geldigince de arkadasların ve ailenle takıl yalnız kalma. Tavsiyelerim bunlar. Özellikle enerjini düşüren somurtkan insanlarla da takılma bi süre
Cidden bi düşününce insan hayata bi kez geliyo, biraz bencil biraz umursamaz olmak lazım. Sonuçta iyi kişi gelene kadar hepsi elenecek tek tek. Allah korumuş.
Bu ay ailemle tanisacakti bende onun ailesi ile. Hiç bir zaman aileme söyleyelim demedim kendi ısrar etti söyle diye yani ben bu olayı öğrenmesem devam edecek belki de işler ciddilesecekti bilmiyorum ya çok anlamsız geliyor düşünunce. Dese ki seni sevmedim kullandım oynadım dese yine tamam söyledim eğer öyleyse bile söyle diye cevapsız bırakma diye. Defol git dese sen söylesin sen böylesin dese de kabulum ama bu sessizlik niye? Neden cevap vermiyor neden silmiyor engellemiyor bir şey yapmıyor neden ben anlam veremiyorum ya hala çok iyimser düşünüyorum ya da ne biliyim benim goremedigim bir şeyler var hala çok safımDemekki o ciddi düşünmüyormuş. Tabiki boyle birşey yasamak kolay degil ama Allah seni Mutlu etsin duZgun insanlarla karsilastirsin
Oyle tabi ama insan düşünmeden uzulmeden edemiyor hele bu sessizlik öldürüyor insanı yaÇok zor cidden kesinlikle oyala kendini değmez böylesine kafasına dıkıp öldürmeye bile değmez böylesi
Üzgünüm ama ne elden ne serden vazgeçmek istemiyor demekki. Klasik aldatan insan psikolojisiBu ay ailemle tanisacakti bende onun ailesi ile. Hiç bir zaman aileme söyleyelim demedim kendi ısrar etti söyle diye yani ben bu olayı öğrenmesem devam edecek belki de işler ciddilesecekti bilmiyorum ya çok anlamsız geliyor düşünunce. Dese ki seni sevmedim kullandım oynadım dese yine tamam söyledim eğer öyleyse bile söyle diye cevapsız bırakma diye. Defol git dese sen söylesin sen böylesin dese de kabulum ama bu sessizlik niye? Neden cevap vermiyor neden silmiyor engellemiyor bir şey yapmıyor neden ben anlam veremiyorum ya hala çok iyimser düşünüyorum ya da ne biliyim benim goremedigim bir şeyler var hala çok safım
Ama çok mantiksiz yani cevap vermemesi bu kadar mı degersizim diye düşünüyor insan, yüzü yok desek siler diye düşünüyorum her yazdığımı okuyor taş olsa çatlar vicdanı hiç mi sizlamiyor acaba, aldatsa bile insan der ki olmadı yapamadım şu eksiklerin vardı bilmem ne der insan bu kadar laftan sonra. Ben mi Haksız im sizce yanlış mı düşünüyorumÜzgünüm ama ne elden ne serden vazgeçmek istemiyor demekki. Klasik aldatan insan psikolojisi
Aldatmanın aldatan insanın hatası oldugunu kabul etmelisiniz bence once. Direk kadınsal psikolojiyle bende mi bir eksiklik var falan diye düşünmeyin eksik olan size bunu yapan insan! Size ne diyebilir yüzü mu var yanı ? Siz aldatsanız ona ne derdiniz insan boyle bir durumda ne diyebilir ki? Yaptığının arkasında duramayacak kadar cesaretsiz bir insan demekki.. Zararın neresinden donsem kardır deyip hayatınıza devam edeceksiniz ama beni seviyor mu acaba ondan mı kojusmuyor benle falan diye kendinize umut vermeyin. Siz seviyorsunuz iste bu adami ve aldatmanız o da pek tabi aynısını yapabilirdiAma çok mantiksiz yani cevap vermemesi bu kadar mı degersizim diye düşünüyor insan, yüzü yok desek siler diye düşünüyorum her yazdığımı okuyor taş olsa çatlar vicdanı hiç mi sizlamiyor acaba, aldatsa bile insan der ki olmadı yapamadım şu eksiklerin vardı bilmem ne der insan bu kadar laftan sonra. Ben mi Haksız im sizce yanlış mı düşünüyorum
Aslında yazmasını umut etmekten değil de içimi dökmek için istiyorum cevap verse ağzıma her geleni sayicam ama gururum daha çok kırılıyor böyle. Zaten o insan benim için bitti yalvarsa yakarsa yine olmaz. Ben sadece güzel günlerin hatırına bir cevap bekliyorum haklı olduğumu görmek istiyorum bunu bile yapmıyor ben en çok ona üzülüyorum. İnsan yine de kendinde eksik arıyor diğer sorularına yanıt bulamayinca acaba ben mi sorunluydum diyorum yine de kendi kendime. Neyse önemli olan dediginiz gibi zararın en yakın yerinden döndüm. İş uzamadan bitti Allah in sevgili kuluyum belki de erkenden bana gösterdi gerçeği.Aldatmanın aldatan insanın hatası oldugunu kabul etmelisiniz bence once. Direk kadınsal psikolojiyle bende mi bir eksiklik var falan diye düşünmeyin eksik olan size bunu yapan insan! Size ne diyebilir yüzü mu var yanı ? Siz aldatsanız ona ne derdiniz insan boyle bir durumda ne diyebilir ki? Yaptığının arkasında duramayacak kadar cesaretsiz bir insan demekki.. Zararın neresinden donsem kardır deyip hayatınıza devam edeceksiniz ama beni seviyor mu acaba ondan mı kojusmuyor benle falan diye kendinize umut vermeyin. Siz seviyorsunuz iste bu adami ve aldatmanız o da pek tabi aynısını yapabilirdi
Haklısın canım ama ıcimdekileri dokemedigim için daha çok sinirleniyorum. Yazıyorum ediyorum okuyor ama dönmüyor cildiricam ben bu kadar mı kötü biriyim bir cevap bile vermiyor engellemiyor silmiyor. Bu daha çok koyuyor bana canım sence neden olabilir böyle yapması.
Zaten bu hafta ilk isim spora yazılmak en azından kafam dağılır iş güç spor derken kendime çok dikkat eden birisiyim ama artık daha çok dikkat edicem daha çok sevicem kendimi. Kimseye guvenmicem bu kadar ve kimseyi kendimden üstün tutmicam. İçimdeki sinir bir geçse bir patlayabilsem karsimdakine o iyi gelecek ama böyle olunca daha kötü daha zor oluyor
birinin sizin icin agladigini aci cektigini bilmek sadistce bir haz verir oda bunun tadını çıkarıyor .tam sen kabullenip önüne bakacagin zaman karsina tekrar cikacak emin ol.sevdiginden deil yarim kalanı tamamlamak icinHaklısın canım ama ıcimdekileri dokemedigim için daha çok sinirleniyorum. Yazıyorum ediyorum okuyor ama dönmüyor cildiricam ben bu kadar mı kötü biriyim bir cevap bile vermiyor engellemiyor silmiyor. Bu daha çok koyuyor bana canım sence neden olabilir böyle yapması.
Zaten bu hafta ilk isim spora yazılmak en azından kafam dağılır iş güç spor derken kendime çok dikkat eden birisiyim ama artık daha çok dikkat edicem daha çok sevicem kendimi. Kimseye guvenmicem bu kadar ve kimseyi kendimden üstün tutmicam. İçimdeki sinir bir geçse bir patlayabilsem karsimdakine o iyi gelecek ama böyle olunca daha kötü daha zor oluyor
Allah yardımcın olsun cidden üzüldüm 7 yıl evli değilsin mecbur değilsin o kadar emek bunu hak etmedinOyle tabi ama insan düşünmeden uzulmeden edemiyor hele bu sessizlik öldürüyor insanı ya
Sessiz kalmayı dene canım o onun utancı kisiliksizligi senin yetersizligin değil..önce bir sakin ol dein nefes al mantıklı dusunmeye çalış unutma keskin sirke kupune zarar mesaj ustune mesaj atıp arama ustune arama yaparsan suçunu az çok paylaşmış değerinden yitirmiş olursunKızlar bugün ciddi olduğum adamın beni aldattigini öğrendim. Degmiyor biliyorum ama ağladım haykirdim yine de içimdeki kırgınlık geçmiyor. Mesaj üstüne mesaj attım ne cevap ne bir şey. Böyle yanıtsız kalmak beni daha da kahrediyor. Suçu kendimde arıyorum ben mi kötü birisiyim çirkin miyim yetersiz miyim neyim yani benim suçum ne. Ama karsimdakinin sessiz kalışı beni perişan ediyor. Dese ki seni sevmiyorum seni kullandım ya da defol git falan bunları bile dese içim rahat edecek ama susuyor. Arıyorum acmiyor yazıyorum okuyor ama dönmüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nolur bir yardım edin ben şimdi ne yapayım
Cevap vermemesi seni kızdırır hırslandırır doğru ama cevabı ne olacak ki. Pişmanım, üzgünüm, hep vicdan azabı çektim,seni daha çok sevdim falan dese için soğuyacak mı? Boş ver demesin bişey sen engelle sen yazma. Ortak olduğunuz arkadaşlarınıza da sakın onun hakkında ne iyi ne kötü konuşma. Emin ol ne desen kulağına gider. Aptal herif ya. Ne hali varsa görsün. Enerjini yüksek tutan insanlarla konuş bunları, sosyal ortamlara gir. Bir kişi bile sana ilgi duysa hemen özgüvenin yerine gelecektir :)
Spor çok iyi olur. Vücudun güzelleştikçe özgüven gelir rahatlarsın. Bide şey etrafında bebek varsa bebek sev gerçekten insanı çok rahatlatıyo:):)
Ayrıca sen yazdıkça daha çok kaçacaktır. Normal ayrılıklarda bile bu böyle değil mi? O yüzden bırak gitsin bence
Bu kesin olur mu? İçimde o kadar şey var ki sayip döküp defol git demek için istiyorum inşallah dediginiz gibi olur çünkü artık yazmayı bıraktım kendini bir halt zannetmesin daha fazlabirinin sizin icin agladigini aci cektigini bilmek sadistce bir haz verir oda bunun tadını çıkarıyor .tam sen kabullenip önüne bakacagin zaman karsina tekrar cikacak emin ol.sevdiginden deil yarim kalanı tamamlamak icin
Tesrkkur ederim haketmedim evet ama hayatta her şey oluyor iste. Yasattigini yaşamadan ölmez inşallah bunu diyorum sadece onun içinAllah yardımcın olsun cidden üzüldüm 7 yıl evli değilsin mecbur değilsin o kadar emek bunu hak etmedin
Bugün uzun bir mesajdan sonra yazmam artık zaten. Sakinlesmem lazım haklısınız. Sakinlestigimde umarım yazar da hakettiği cevabı bir alır tek dileğim buSessiz kalmayı dene canım o onun utancı kisiliksizligi senin yetersizligin değil..önce bir sakin ol dein nefes al mantıklı dusunmeye çalış unutma keskin sirke kupune zarar mesaj ustune mesaj atıp arama ustune arama yaparsan suçunu az çok paylaşmış değerinden yitirmiş olursun
Bugün uzun bir mesajdan sonra yazmam artık zaten. Sakinlesmem lazım haklısınız. Sakinlestigimde umarım yazar da hakettiği cevabı bir alır tek dileğim bu[/QUOmesaj
Mesaj mi attin keske atmasaydin.Valla yazdığında cevap vermen demek harf israfı olur ...Bence bekle aylarca beklemen gerekse bileBugün uzun bir mesajdan sonra yazmam artık zaten. Sakinlesmem lazım haklısınız. Sakinlestigimde umarım yazar da hakettiği cevabı bir alır tek dileğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?