Aldatılmalara doyamadım :(

Aldatildin , dovuluyosun , çocuğun yok. Ayrilmamak icin hic bir sebep göremiyorum. Misilleme yapmaya çalışman da yanlış ayrıca.

Çocuğunuzun olmamasında da vardır bir hayır , sana eşine değil de olursa olan çocuğa olacak. Bence de çocuğu aklından sil at . İnsana kötü bir söz bile ağır gelirken dayak ne kadar da aşağılayıcı ..

Daha oncedende sogukmuydu sana yoksa yapmacik aldatmandan sonra mi basladi hersey.kusura bakma ama adami bosamaliydin ne diye bole bir cezaya kalkisiyosun.sen onu en fazla bosardin.ama o seni hem dovmus hem ozgurlugunu kisitlamis.gucunu yetmeyecegi seye bulasmayacaktin

Bu eziyete neden katlanıyorsunuz anlamadım siz bu dünyaya bir kere geliyorsunuz ve kendinize yaptiginiza bir bakın. Sizi eşiniz değil siz durduruyorsunuz. Kendinize bahaneler bulun yalan söylemeye devam edin ama bu adam sizi sevmiyor.

Allah aşkına bi nokta koy en azından!
Valla arkadaşim adam aldatiyor, dövüyor, evden çıkarmıyor, seni beğenmiyor, bir de kv ile oturuyosun e bravo! Bu dünyaya bi daha gelmeyeceksin, haberin olsun. Yazik değil mi geçen günlerine. Sakın çocuk yapma. Sana verebileceğim tek tavsiye bu.

Bırakmıyor diyosun tabikide birakmaz izin vermez gitmene. Kac git. Boşanma davasi ac. O insandan hayir gelecgini mi sanıyorsun hala.

Gercekten dogru bir baslik secimi olmus.

Ne aldatilmalara doymussunuz, ne dayak yemeye.

Bir de cocuk yapacaksiniz cok belli bu.

Yoksa is arkadasi olan bir insanin isi de olur. O evden cikar, annesine gider, sapkin kocasina uzaklastirma karari cikartir.

Boylece kurtulur.

Ama kocadan kurtulmak isteyen kim ki? Bu konu o amacla acilmamis bile. Birlikte yasamaktan sikayetci, ilgilenilmemekten sikayetci bir konu sahibi.

Sakin bosanmayin. Ya adam sonra daha gururlu birini bulur da kadinin basini yakarsa? Bence uygun bir eslesme olmus.

Kimseye kolay kolay boşanın terk edin demem ama olayın içinde şiddet dayak varsa ayrılın ya...Hadi birkez de olsa neyse diyeceğim ama kaç sefer olmuş. Güzel yaşadığınız ne var acaba var mı? Yazık Size..Yinede karar sizin tabi

Yine erken yaşta yapılan evlilik.
Yine şiddet.
Yine aile ne der derdi..

Kendinize gelin artık bu nedir böyle.
Analarınız siz dayak yiyin diye doğurmadı,dik durun biraz koca dediğiniz nedir bir boşamaya bakar.
Ailede gel diyorsa devam etmeyin artık lütfen..

Doğur. Babasının annesini dövdüğüne şahit olan, huzursuzlukla büyüyen, kendine güvenmeyen bir anneleri olsun. Ne güzel.

Bosanın hanımefendi sizden 4 yaş büyük ve kadın hakları için 5 yılını vermiş bir kadın olarak söylüyorum.
Bosanın ve üniversite okuyun kendinize hayat kurun. bu forumda bir kadın aynen bunu yapti ve çok mutlu.
Maddiyat demeyin ben 2.öğretim okudum sabah çalıştım akşam dersime gittim devlet kredisi çektim her türlü kendinizi kurtarırsın
Çocuk oyuncak değil. onun hayatını da mahvetmeye hakkıniz yok.. psikolojik olarak 10 yıl sonra çökecek ve o zavallı çocuğun da hayatını zindan edeceksiniz. boşanma davası açın

Cocuk icin simdlik bekleyin. Cok iyi korunun. Dubble korunun hatta. Tek bunu belirtmek istedim.

Oncelikle adam sizi aldatiyor diye sizinde yapmaniz gerekmez çok çirkin. Bence bu adamdan ayrılin. Ben yuva yikilmasin isterim hep ama bu adamın dayaklarida bir yere kadar

Neyi bekliyorsun ayrılmak için birakmiyor demişsin evi terk ederken izin istenmez çıkıp gidilir tabi halinden memnunsan bujun arkasina siginiyorsan bişey diyemem

boşanacaksın bu kadar kısa ve net aldatma+şiddet var daha neyı dusunuyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…