Aldatılmalara doyamadım :(

Çocuk yoksa hele hiç durma boşan kardeşim,yatağa girince koca olacaksa hiç olmasın,sana saygı duymayan değer göstermeyen hizmetçi gibi ve cinsellik için elinde tutan adamdan arkana bakmadan kaç derim

boşanmayacaksan adamın huzurunu bozma burda herkes sana boşan demiş sen düşünemiyor musun anlamadım.
dayak var ihanet var.

ee yutuyorsan adamında keyfini kaçırma

Aldatan erkekler ellerindeki kadını kafese kapatıyor.
Bir korku düşüyo malum bi yerlerine. karımda yapar diye.

Sizede maşallah yani boşanmak yerine aynı şeyle cvp veriyosunuz.

Çok net.

KORUN!

Ne olacağı belli olmayan ve muhtemelen bitecek bir ilişkiden çocuk mocuk yapma.

Sen bir bireysin kimse senin özgürlüğünü kısıtlayıp hapis hayatı yaşatamaz, şiddete maruz bırakamaz. Ailenizi arayın o işteyken gelsin alsınlar sizi.

Kusura bakma ama esin seni aldatti diye sen nasıl aldatiyorsun onu anlamıyorum 3 kere yakalamissiniz neyi bekliyonuz birisinden gayrimenkul çocuk falan mı olmaz deme canım ilerde oda olur hayır çocuğunuz da yok sni o evde tutan ne anlamıyorum dovuyor sovuyor dışarı cikarmiyor aldatıyor düzelmesini mi bekliyorsun ya lütfen ya

Boşanmak için çocuğun olup perperişan olmayı mı bekliyorsun? Kendini bu kadar aşağlatma.

ANNEM BU KONULARI DUYDUKTAN SONRA BANA GEL ZATEN BAKALIM BIAN ONCE YAPMAM GEREKENI YAPICAM
Ee neyi bekliyosun o zaman gerekeni yapsana bak kolay degil gercekten anliyorum seni ama senin biseyler yapabilecegin kanisina varsin bu adam seni silik gormesin daha fzla bak onlemi almasaan yarin bi gun hamile kalirsin isin icinden cikamassin tek basina bi insansin su an merk etme bulursun yolunu herkez bosaniyo su adama bi an evvel haddini bildir yoksa sen daha cok dayaklar yersin

İyi de sürekli bunu söylüyorsun da bu adam işe gitmiyor mu 24 saat evde mi?
İşe gittiği zaman al üç beş parça eşyanı yürü git yani annenin yanına.
Eve gelirse de açmayın kapınızı kilitleyin.Baktın zorluyor ara çağır polisi hemen can güvenliğim yok de uzaklaştırma çıkarttır.
Zaten bu adam seni seviyor bunca zamandır aldattığına göre bi süre sonra pes eder bırakır.
Şu an seni kullanıyor köle gibi anasına babasına hizmet ettiriyor işte.
Seni çok saf gördüm gözünü açmalısın.

lise mevzunuyum 20 yasındayım aılemden bı tek annem var oda baba tarafım bısey der dıyo cekınıyo ama gel dıyo gene
Ya baba tarafı ne derse desin onlar bir şey diyecek diye hayatını neden mahvedesin yani?
Gir bi işe çalış ekmeğini onlar mı veriyor da bir şey diyecekler sana.
2 gün konuşurlar sonra susarlar.

ya bu konuları okudukça bana fenalıklar geliyor benim hemcinslerim bu kadar güçsüz, basiretsiz olamaz! aldatma var şiddet var ilgi yok, bir de aile ile yaşanıyor hala ne yapmalıyım diye soruyorsunuz. Ne gibi bir cevap verebiliriz ki size bu sorunun amacı ne gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Yapılacak şey belli ama yapmamışsınız bahaneniz de gitmeme izin vermez beni geri alır. Pardon da o kim? size kim oluyor da izin vermiyor? ya da gittiğinizde nasıl geri alabiliyor siz de bir birey değil misiniz? Acilen terk edin, boşanma davası açın, şiddet için darp raporu alın hatta yapabiliyorsanız uzaklaştırma emri çıkartın.

Bir sabah eşin işe gittikten sonra çık evdem bir daha da arkana bakma. .
Tam olarak böyle yapardım

Nereli eşiniz nasil bi zihniyet bu hic bi yerde bunun ornegini gormedim aldatan dayak.atan gecede gelip sarilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…