- 23 Ağustos 2017
- 495
- 132
- 18
- 35
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Kimseye güvenmeyeceksin tabi ki.Gitgide daha kotu hissetmem normal mi
Ben napıcam nasıl alısıcam bida kime nasıl guvenicem bu yarayı ruhumdan nasıl sokucem
Bu hislerinizi sizi aldatan kisiyle paylasin, ayni bu sekilde. Kafaniza takilan ne varsa sorun, nedenini ogrenin, ne eksikmis sizde olmayan ne varmis digerinde bunlari ogrenin. Simdi gururunuzdan hic bir sey konusmak istemiyor olabilirsiniz (ki gurur yapmaya degecek biri degil), ama bunlari bilmezseniz kafanizda bir seyler kurmaya baslayacaksiniz. Bu da kendinize guveninizi zedeleyecek. Ikincisi hislerinizi bu adamla paylasin ki yaptigi seyin ne kadar kotu oldugunun farkina varsin, biraz sorumluluk hissetsin size yasattiklari icin kendisini kotu hissetsin. Gerci onun ne hissedecegi onemli degil, sizinkisi onemli. Sebepleri ogrenin, kafanizda herseyi oturtun. En son isinizi bitirince de eger icinizde kaldiysa hakaret edebilirsiniz. Rahatlarsiniz boylece.
Bence onu sevmiyorsun artik cunku kizginsin. Sevmek degil aliskanlik ve yasanilan guzel seylerin akila gelmesi.Onu hala sevdigim icin kendime o kadar kızgınım ki Tarif edemeyecegim sekilde tukenmis hissediyorum ve kabıma sıgamıyorum kendimi sokaga atıp deli gibi kosmak istiyorum yanıyorum
Nasil ya, aldatildigi adama niye aldatildigini, onda olmayip digerinde ne buldugunu mu soracak? Bunu mu tavsiye ediyorsunuz?
Saka mi yapiyorsunuz?
Yalnız aldatılmak kadında bir eksiklik olduğunu göstermezBu hislerinizi sizi aldatan kisiyle paylasin, ayni bu sekilde. Kafaniza takilan ne varsa sorun, nedenini ogrenin, ne eksikmis sizde olmayan ne varmis digerinde bunlari ogrenin. Simdi gururunuzdan hic bir sey konusmak istemiyor olabilirsiniz (ki gurur yapmaya degecek biri degil), ama bunlari bilmezseniz kafanizda bir seyler kurmaya baslayacaksiniz. Bu da kendinize guveninizi zedeleyecek. Ikincisi hislerinizi bu adamla paylasin ki yaptigi seyin ne kadar kotu oldugunun farkina varsin, biraz sorumluluk hissetsin size yasattiklari icin kendisini kotu hissetsin. Gerci onun ne hissedecegi onemli degil, sizinkisi onemli. Sebepleri ogrenin, kafanizda herseyi oturtun. En son isinizi bitirince de eger icinizde kaldiysa hakaret edebilirsiniz. Rahatlarsiniz boylece.
Bir yazi okumuştum.kadinlar sevgilim başkasıyla yatsın ama sevmesin dermiş erkekler ise karım başkasına aşık olsun yeterki yatmasın dermis çünkü kadına göre vücudun merkezi yürek erkeğe göre ise etek miş.duygusal aldatması daha kötü benceHala kendim dusunup mazur gostermeye mantıklı bi acıklama bulmaya yoksa bu aldatma sayılmaz mı demeye calısıyorum
Bu geçmiyor zamanla azalıyor ama onunla geçirdiğin güzel zamanlar yerine sana attığı kazığı düşünerek devam edersen ...senin için onun bu yüzünü görmek içindeki sevgiyi söndürür .Bu aldatan varlıklar üremesin azalarak tükensin inşallah !Eminim güçlüsün aldığın yara gücünü görmene engel oluyor,kendine gel kim değerki bu acıyla can çekişmene !!O sana değer vermemiş o seni kaybetmiş sen onu değil!Bir hobi bul kendine ya da çalış özgüvenli dur içinde ne yaşarsan yaşa onun karşısında sakın çökme tam tersine özgüveninle ez onu!Nasıl gidecek icimden bu askım sevgim ozlemim nasıl
Nasıl bu olanlar silinip gidecek benden ben sadece uyumak istiyorum buları hissetmemek icin daha esyaları kokusu bile duruyo evde birlikte yedigimiz yemegin bulasıgı alıp da pisirmeye fırsat bulamadıklarımız dolapta katlamadan kenara fırlattıgı pijaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?