Aldatılmanın acısı nasıl gecer

Zamanla hafifler ama içinde durur. Hep bir şüphe,hep bir güvensizlik,takip ve paranoya olur. İnş çabuk atlatirsin. Allah güç versin nevdiyin

Canim benim üzülme herkesin basina gelebilir bir sey bu. Adam gibi adam o kadar az ki.. Baslarda aci artiyo, cünkü kizginlik gecmeye basliyor ve özlüyosun. Aliskanlik var sonucta, harcadigin zamanin var.. Ama gececek merak etme. Kendine iyilik yapmak istiyosan ona ait her seyi yok et. fotograflar, hediyeler, sende unuttuklari vb. Onu ve seni aldattigi kadini sakin sakin stalklama. Aldatilmanin detaylarini ögrenmeye calisma keza sana bi faydasi da yok. Unutacaksin, yeniden seveceksin, güveneceksin.. Ne kadar zaman gerektigi sana bagli, dediklerimi yaparsan daha cabuk olur. Umarim cok cok mutlu olursun

Yanıyo her yerim ya boguluyorum kafamın ici uyusuyo sanki aldıgım nefes dolmuyo cigerlerime bi turlu
Cook oncelerde bende senın gıbı bıse yasamıstım aslında tam aldatma dıyenem ama severken cok kotu oluyor.Swnın yasadıklarını yasadım nefes alamama vs .zamanla gecıo hatta oyle bısede ben tamamen bıtırmıstım yalvarmıstı pesımden ama asla kabul etmedım ıcımde bıtırmıstım

Kalbim agrıyo yemin ederim kalbimin acısını hissediyorum fiziksel olarak bile

Kalp krizi gecirsen iyi mi?
Az sakin ol, hicbir sey canindan onemli degil.
Evli degilsin, yasal baglantin yok, koy kicina tekmeyi yoluna bak.
Olup olup dirilmenin anlami yok ki, Allah daha buyuk dert vermesin.
Eski sevgilisini unutamamissa unutamamis, bunun icin bu kadar yas tutma.
Tek yasadigina gore 25 yasin ustundesin.
Biraz sakinles mantikli dusun.

Çok dogru yazmissiniz..Bende aldatildim.ilk 1 ay gururdan her yerden engelledim haberini bile almadim.Ama kafamda neler kurdum..Daha çok yiprandim dusundukce icim icimi yedi.En son karsilastik bir yerde aldım karşima tüm hislerimi döktüm.Agzima gelenide saydim.Neden yaptigini nasil nerde ne zaman her seyi sordum.Ha dogru soylemis midir bilemem.Aldatan insan ne kadar durust olabilir ki..O gün deli gibi agladim karsisinda icimi doktum.Beni o halde gorunce vicdani oldugunun farkina vardi sanirsam.O gunden sonra hep iyi davranmaya, hayatimi kolaylastirmaya basladi.Dedi ki keske yerinde olabilsem, bu vicdan azabiyla yasamak cok daha zor, eger ileride basima bir sey gelirse muhtemelen senin ahın tutmustur dedi.Baska kimseyi bu kadar uzmus olamam cunku dedi.Umarım arkadasi da boyle icini dokmeye bi firsati olur.

Cok cok iyi anlayabiliyorum yaşadıklarınızı. Büyük oranda zamanla geçecek.
Onun güzel özelliklerini birlikte yaptığınız güzel şeyleri düşünmek yerine kotu özelliklerini düşünün. Muhakkak vardır kimse kusursuz degildir. Adami kafanızda cok da buyutmeyin ondan cok daha iyi milyon tane insan bulabilirim diye dusunun.
Karakterinin ne oldugu belliymis adamın. Evlenmeden once ortaya çıktığı için sukredin.
Sizinle ilgilenen başkaları varsa onlara karşılık verin. Birsey hissetmeseniz bile konuşun. Küçük flortlesmeler falan olsun. Ne de olsa çivi çiviyi söker.
Bunun dışında yeni hobiler falan edinin sosyallesin. Bos kalmamaya özen gösterin. Yeni ortamlara girin yeni insanlar tanıyın

Duygusal muzik duygusal film izleme.kendine zarar vermeye de devam etme ileride goruceksin bosa agladigini.tavsiye vermek elbette kolay yasamak zordur.ama sana tavsiyem daha iyi seni hakedeni bulacagini dusunmek.baska seylere yonelmek

Ne yemek yemek istiyorum ne ise gitmek ne banyo yapmak ne yuzumu yıkamak ne disimi fırcalamak tuvalete gitmek zorunda kalmamak icin su bile icmiyorum bazen isten donunce hic bisey yapmadan bitki gibi karanlıkta yatagımda uzanıyorum icim zehir gibi her yerim yanıyo kalbim cok agrıyo

bende seinin gibiydim sonra gittim, sonraki sevgilimi aldattım. hiç etik değil farkındayım. sonra baktım aldatmak hiç de mutlu etmiyor. ikisinden de ayrıldım
şimdi de baya yalnım ah mıdır nedir
emin ol geçiyor. biraz zaman.

ay evet ya. birazda diğer tarafda olmak istedim. komik bnce
ya kusura bakmayın akut süreçdesiniz kıyamam. ben biraz rahat yazdım ama demeye çalıştığım bi süre sonra ben dönüp öfke kin veya üzüntü ile hatırlamıyorum. o süreçde de saçmaladım ama geçiyor sonuç olarak.
ama bu süre herkes için farklı.

Daha önce aldatılmış biri olarak söylüyorum ki geçecek ama zamanla... Gün geçtikçe daha kötü hissetmen normal . bende yataklara düştüm hiç bişi yemedim güneş yüzü görmedim 48 kilolara düştüm şuan düşünüyorum da ben nasıl o hallere gelmişim kendime zarar vermekten ailemi üzmekten başka hiç bi işe yaramadı o hallerim. Haa tabi bide hayat tecrübesi kazandım. Kimseyi kendimden daha değerli yapmadım mesela ondan sonra şuan büyük ihtimalle kimsenin tavsiyesine kulak asmayacaksındır benimde arkadaşlarım benim için neler neler yapmaya çalıştılar ama yok bitki gibi yaşadım bi süre. Ama sen kendini zorla , tavsiyelere kulak as. Çık koş mesela o sırada ağlamak mı geldi tutma ağla . hayatı kaçırmaa çünkü kaçırmana sebep olan insan buna hiç değmiyor emin ol bi süre geçtikten sonraa ben en güzel zamanlarımı bu ciğeri 5 para etmez adam için mi harcamışım diceksin onunla geçirdiğin zaman yeterince kayıp değilmi sence de...daha fazlasına ne gerek var...

İnsan konduramıyor gozunden sakındıgı insana bazı seyleri
Nasıl ya nasıl diyor o nasıl boyle biri olabildi

İnsan konduramıyor gozunden sakındıgı insana bazı seyleri
Nasıl ya nasıl diyor o nasıl boyle biri olabildi
En can acıtan nokta bu zaten güvendiğin dağlara kar yağması... Ama insan evladı işte çiğ süt emmiş derler ya...
Okuduğumuz izlediğimiz belkide şahit olduğumuz daha acı güven hikayeleri var bu hayatta maalesef
Geçecek atlatacaksın inan bana... ama kendini eksik değersiz vs hissetme sakın... onun yaptığı hatanın sebebini sakın ola ki kendinde arama...Şahıs sadece eski sevgilisini unutamamakla kalmamış önüne gelene mavi boncuk dağıtmış benim anladığım...o yüzden bu şahsın gerçek yüzünü yol yakınken görmüş olduğun için şükret ve bundan sonra ki ilişkilerinde karşındakini değil kendini gözünden sakın...Kimseye kendinden fazla değer verme canım...

Ne guzel demissiniz iste mantık kabul ediyo zaten onda sıkıntı yok da kalp durulana kadar sizi gelgitlere cehennem azabına surukluyo acaba kanımın son damlasına kadar savastım mı ilerde pisman olmayacagım sekilde diye sorduruyo hele ki ben cok asırı duygusal fedakar sevdigi icin herseyi yapan bi insanım o bana bi cicek almadı ben ona gittim pembe cicekler aldım onu da sahip cıkamadı kedimiz yemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…