- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
- Konu Sahibi porfiromonas
-
En kısa zamanda bir psikologa veya psikiyatriste gidin bence.Hala kendim dusunup mazur gostermeye mantıklı bi acıklama bulmaya yoksa bu aldatma sayılmaz mı demeye calısıyorum
Kolay değil yaşadıklarınız. Hayatınızdan düne kadar sevdiğiniz, değer verdiğiniz adamı büyük hayal kırıklığı yaşayarak çıkarttınız. Kandırıldınız.Ama neden ben gitgide daha kotu hissediyorum o zaman
Eski aşkını hiç unutmamış diyorsunuz. Sonra da bu aldatma sayılmaz mi diyorsunuz?Eski askını hic unutamamıs meger birine mesajda yazdıgını gordum
Sonra tedaviye gelen bi hastasına whatsaptan aradaki sınırı bilmeyecek sekilde yakın konusmus
Bi kız arkadasına sevgilin var mı diye sorup bana gerekce olarak baskası sordurdu diye yalan soylemis
Bunlar aldatma degil mi yoksa ben mi yanlıs yapıyorum
Ama sırf eski sevgilisinin whatsap grubunda yazdıgına cevap olarak yollamak icin ona daha onceden yolladıgım bi komik fotografı istedi benden bida yollasana bi arkadasa yollicam diye yalan soyledi
Ben mi cok buyutuyorum yoksa
Gitgide daha kotu hissetmem normal mi
Ben napıcam nasıl alısıcam bida kime nasıl guvenicem bu yarayı ruhumdan nasıl sokucem
aynı şeyi sende yapabilirdin. lütfen kızma ona.Yalvarırım soyleyin nasıl gecer bu acı
Ben gitgide iyi olacagımı iyilesecegimi beklerken gittikce daha cok sarıyo bu acı beni
Benimki cinsel bi aldatılma degildi duygusaldı daha cok ama o da aldatma
Suan oyle bi haldeyim ki icim cekiliyo sanki nefes alamıyorum
Kalbim agrıyo aglamaktan yorgunum
Aglayamıyorum bile daha fazla
Sevdigimin bana bunları yaptıgını dusundukce oluyo gibi oluyorum panik ataga gitiyorum sanki arada
Gitgide daha kotu hissetmem normal mi
Tek yasıyorum arkadaslarım da yok burda ben boguluyorum kimseyle konusamıyorum nolur yalvarırım biseyler diyin
Dalga geciyorsunuzaynı şeyi sende yapabilirdin. lütfen kızma ona.
Hayır kesinlikle dalga geçmiyorum. Sadece kısa yazmak istedim. Gönül bu, bir başkasına kayabilir, insanın elinde olmayabilir yani...O kadar çokki günümüzde artık aldatmalar. Hiçbir evliliğin ve ilişkinin malesef garantisi yok. Artık gittiğim her düğüne ' acaba kaç yıl evli kalacaklar ' diye gidiyorum.Dalga geciyorsunuz
Benim de başıma geldi. Aldatılmadım ama sebepsiz terk edilmiştim. Sebebini düşünmekten takıntı yapmıştım. Sordum birgün, açıklama yaptı. Açıklamalar beni tatmin etmemişti başka bir sebep olduğunu biliyordum. Gerçek sebebi öğrenince içim soğumuştu.Ciddiyim, aksi takdirde kafasinda donup duracak bu sorular. Bunun etkisinden yillarca hatta hayati boyunca kurtulamayan bir suru kadin var, onlardan birisi mi olsun? Adami takinti mi yapsin? O adamin egosunu artirmak onemli degil, cunku o adamin ne hissettigi veya hissedecegi onemli degil. Ama eger bu durum kizimizi rahatsiz ediyorsa, kendisini tatmin edecek cevaplari aldiktan sonra bu adamdaki eksiklikleri ve neden onu bir es olarak istemedigini ve goremeyecegini madde madde suratina soyleyebilir, ve onu bir es olarak kesinlikle goremeyecegini de aciklamali. Sen beni degil, ben seni reddediyorum demeli. Boylece o adamin da kendine guveni zedelenecek. Ardindan da hemen uzaklasip iletisimi engellemeli ki o cocuk kendisine ulasip sacma sapan mesajlar gondermesin.
Bana kalsa hic enerji harcanmamali boyle insanlar icin, ama maalesef beynimiz bu sekilde islemiyor. Takinti yapiyor. Ozguveni zedeliyor. Adama gidip eski sevgiline asiksan neden onu aramadin diyebilmeli. Neden benimle gorusmeye devam ettin diye hesap sorabilmeli. Her seyi ama her seyi sormali.
Sönme patlaması diye bir terim vardır. Bir alışkanlık unutulurken ilk etapta çok şiddetli bir istek oluşturur. Sönmeden önce. Sonra yavaş yavaş azalır ve unutulur. Şimdi böyle hissetmeniz normal. Zamanla unutursunuz inşallah.Gitgide daha kotu hissetmem normal mi
Ben napıcam nasıl alısıcam bida kime nasıl guvenicem bu yarayı ruhumdan nasıl sokucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?