Aldatılmanın acısı nasıl gecer

Aldatmanin duygusali fizikseli olmaz zamanla gecer icindeki aci uzulmemeye calis ve asla o kisyle iletisime gecme ona ait herseyi yok et

Ama neden ben gitgide daha kotu hissediyorum o zaman
Kolay değil yaşadıklarınız. Hayatınızdan düne kadar sevdiğiniz, değer verdiğiniz adamı büyük hayal kırıklığı yaşayarak çıkarttınız. Kandırıldınız.

Hazmetmeniz zaman alacak mutlaka, belli bir yas süreci var. Yani bir anda iyileşmeyeceksiniz ancak dediğim gibi zaman lazım.

Yalnız kalmamaya çalışın, birşeylerle meşgul olun. En önemlisi bir psikologa veya psikiyatriste gidin mutlaka.

Eski askını hic unutamamıs meger birine mesajda yazdıgını gordum
Sonra tedaviye gelen bi hastasına whatsaptan aradaki sınırı bilmeyecek sekilde yakın konusmus
Bi kız arkadasına sevgilin var mı diye sorup bana gerekce olarak baskası sordurdu diye yalan soylemis
Bunlar aldatma degil mi yoksa ben mi yanlıs yapıyorum
Ama sırf eski sevgilisinin whatsap grubunda yazdıgına cevap olarak yollamak icin ona daha onceden yolladıgım bi komik fotografı istedi benden bida yollasana bi arkadasa yollicam diye yalan soyledi
Ben mi cok buyutuyorum yoksa

Eski aşkını hiç unutmamış diyorsunuz. Sonra da bu aldatma sayılmaz mi diyorsunuz?

Sizi üzmek istemiyorum ama şu an sağlıklı duşunemiyorsunuz, gececek sadece zaman lazim. Gunden güne hafifleyecek aci ve hayattaki diğer güzelliklerin farkına varacaksınız.

Sey gibi dusunuyorum acaba onu takıntı yaptı da ona biraz daha zaman versem tamamen kurtulacak mıydı boyle icim icimi yiyor

Ayrıldınız mı? Bir de duygusal aldatilma daha kotu sanki. Geçer yakında zaman her şeyin ilacı.

Yoksa siz şu aldatildigi halde adamdan bir türlu ayrılmayan kişi misiniz?

Kendinize boş zaman bırakmayın, Düşünecek zamanınız olmasın.. Çok zamanınız varsa spora yazılin yorulana kadar spor yapın eve gelince yatin uyuyun Arkadaşlarınızla dışarda gezin Hiç bilmediğiniz yerlere gidin mekanları keşfedin gerek tek başınıza gerek arkadaşlarınızla Durdukça daha çok düşünürsünüz Yapmayın kendinize bunu

Zamanla geçecek hissettiğin duygu sevgi değil şuan kandırılmak,enayi yerine koyulmayi hazmedemiyorsun...
Zamanla geçer...
Eğer imkanım varsa arkadaşların ile tatile cik yada başka şehirde bir arkadaşın varsa bir süreliğine yanına git farklı ortamlar ıyi gelebilir...

Geçsin diye sıkma kendini sadece zaman birazcık zaman ver kendine...

Gitgide daha kotu hissetmem normal mi
Ben napıcam nasıl alısıcam bida kime nasıl guvenicem bu yarayı ruhumdan nasıl sokucem

Gitgide daha kötü hissetmen normal çünkü ilk kez başına geliyor beklemediğin anda ve yeni olmuş. Kendini bırakma, inan geçiyor, hatta klişe gibi gelecek ama gerçekten böyle; ilerde ben neden bu gereksiz için üzüldüm ki diyeceksin.

aynı şeyi sende yapabilirdin. lütfen kızma ona.

Dalga geciyorsunuz
Hayır kesinlikle dalga geçmiyorum. Sadece kısa yazmak istedim. Gönül bu, bir başkasına kayabilir, insanın elinde olmayabilir yani...O kadar çokki günümüzde artık aldatmalar. Hiçbir evliliğin ve ilişkinin malesef garantisi yok. Artık gittiğim her düğüne ' acaba kaç yıl evli kalacaklar ' diye gidiyorum.

Kendine kurslar bul çevre edinirsin. Kendini sürekli meşgul et düşünme fazla. Zamanla geçecektir. Allah yardımcın olsun

Benim de başıma geldi. Aldatılmadım ama sebepsiz terk edilmiştim. Sebebini düşünmekten takıntı yapmıştım. Sordum birgün, açıklama yaptı. Açıklamalar beni tatmin etmemişti başka bir sebep olduğunu biliyordum. Gerçek sebebi öğrenince içim soğumuştu.

Gitgide daha kotu hissetmem normal mi
Ben napıcam nasıl alısıcam bida kime nasıl guvenicem bu yarayı ruhumdan nasıl sokucem
Sönme patlaması diye bir terim vardır. Bir alışkanlık unutulurken ilk etapta çok şiddetli bir istek oluşturur. Sönmeden önce. Sonra yavaş yavaş azalır ve unutulur. Şimdi böyle hissetmeniz normal. Zamanla unutursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…