Kusura bakmayın kızlar ama hep kadınları suclamaktasınız farkında mısınız???Sanki kocalarınız ya da sevgilileriniz çok masum hep kadınlar suclu.Emin olun erkeklerinde gözleri fır dönüyor.Özellikle de evli olanlar..Aldatılıp yakalananların klasik lafıdır o öölesine maceraydı ben seni seviyorum!!!Hala buna inanıyor musunuz???Tabi ki öyle dicekler baska ne bekliyorsunuz?İnanın o kadar cok örnek var ki cevremde.Eşlerini aldatıyorlar yakalanıncada işte gönül eglendirdim aslında sevmedim hepsi yalan!!!!Benim eşlerini aldatan erkek arkadaslarım var ve yakalananlarda hep aynı laf.Ama diğer kişiyle de görüşmelerine devam ettiler.Üzgünüm ama sizinki caresizlikten gerisi hikaye..Böyle yaptıkca da erkekler daha coooook aldatır.1 kere aldatmıssa zaten güvenmeyin kesinlikle gerisi gelir.Bizzat erkek arkadaslarımdan dinledim.Cogu sevgisi bittigi halde evli kalmakta sevmedikleri icinde baskasında bulmakta hoşlantıyı, sevgiyi..Ben aldatılsam kesinlikle birlikte olamam bu kadar örnegi gordukten sonra…Bence aldatılan sevilmiyordur bir seyler bitmistir üzgünüm ama asıl gercek bu.Hala beraber olmak sadece caresizlik baska biriyle bundan sonra yapamama korkusudur .Sadece kadınları suclamayın kimbilir o kadını elde etmek icin neler yapmıstır kocalarınız ya da sevgilileriniz.Allah kimsenin basına vermesin ama ben asla aldatıldıktan sonra beraber olup gurursuzluk yapamam cunku bunun 2.si 3.sü gelecektir..Gercekten seven icin kadın olsun erkek olsun karsısındaki ne yaparsa yapsın aldatmaz..
Maalesef çok zor kadın unutmuyor unutamıyor belkide unutmak istemiyor her olayın ucunu o iğrenç konuya getirip bağlamayı beceriyor. aradan geçen aylara yıllara rağmen hala olayın ilk günkü acısı içinden çıkmıyor .Aldatılmanın boyutuda çok önemli olmuyor aslında , duygusal olması yada olmaması, aralarında bişey yaşanması yada yaşanmaması sadece bir konuşma bile aldatılmanın en ağır acısını içinizde yaşamanıza ve hayatınız boyunca unutamayacağınız , hayatınızın her saniyesinde olayla yüzyüze kalmanıza (seyrettiğiniz filmin konusu olabilir eşinizle gittiğiniz arkadaş ortamında sohbet konusu olabilir aile içerisinde başkası tarafından yasanmış ve size de anlatılıyor olabilir şu an olduğu gibi forum sayfalarında karşınıza çıkabilir ..... sayamayacağım daha bir çok ortamda karşılaşabilirsiniz) sebep olacak ve o an hayatınıza lanet edeceksiniz . Ardından gelen kavgalar kimseyle görüşmek istememeler ,yoğun bir başağrısı, mide krampları, yemek yiyememe, çocuğunla ilgilenememe ,yatağa girip ağlama nöbetleri ,bazı zamanlarda da sinir krizleri ,alınan hapların etkisiyle bişey hissetmeden sabaha kadar ölü gibi uyumak kısacası hayattan kopmalar başlıyor sabah oluyor önceki yaşananlar bir yana sorumluluklarınız geliyor aklınıza varsa çocuklarınız ve gitmek zorunda olduğunuz bir işiniz varsa alınan sıcak bir duşla kendinize gelmeye başlıyorsunuz yavaş yavaş .İş için hazırlık çocuğun kahvaltısı derken peşinizde deli gibi dolaşan size bu acıyı yaşatan o adam; eşiniz , gözlerinizin içine bakıyor acı bana der gibi (acınması gereken acıyı yaşatan o adam mı yoksa acıyı yaşayan siz mi bu da ayrı bir konu ) bişey diyemeden evden işe gitmeler .Akşam saati eve dönüşler dönüş yolunda akşam yemeğini düşünüldüğüne göre bir önceki günden daha iyiyizdir . Ertesi gün biraz daha iyi , sonraki gün çok daha iyi . Akşam dizi seyredelim diyoruz öyle bir gecer zamanki film karesinde cemile merdivenlerde oturmuş ağlıyor eski eşinin ardından ve anılarda yaşanmışlıklar ... Evdekilerde artık size nerde nasıl ulaşacağını biliyor bir elinde kolonya bir elinde su arkanızdan geliyorlar. Kısır döngü başlıyor yeniden , boşanmayıp affetme sürecinde yaşanılan travmalardan bazı örneklerdi . Boşanıldığında nasıl bir travma yaşanılıyor bilinmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?