- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.090
- 133
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
- #201
öyle güzel kızlar var ki ben bile bakıyorum bazen :)
Bakmak ne ben sevgilimi aldatcam okızlarla neredeyse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle güzel kızlar var ki ben bile bakıyorum bazen :)
Bakmak ne ben sevgilimi aldatcam okızlarla neredeyse![]()
Aldatilmayan kadinlar da var , eşinin ailesiyle sorun yasamayan kadinlar da var hatta inanmayacaksiniz ama eltisiyle iyi anlasan kadinlar bile var :)
Sadece bdvye bakarsak kimse evlenmesin zaten
Siz boyle yazmakla cok mu egitim aldiginizi sanıyorsunuzKonuyla alakasız olacak ama Allah aşkına yazmayı bilmeyen üyeler yorum yapmasın..
Buraya yorum yapan üyelerin çoğu ilkokul eğitimi almış, okuma yazma bilen kadınlar ama arkadaş hiç mi bir şey anlaşılmaz yorumdan.
Noktalama işaretleri, paragraflar kullanın hanımlar.
Merak etmeyin parayla değil.
Konuya cevabım da var ama bana denk gelmedi.
kendine yapılmasını istemediğini başkalarına yapmaBir gun esimin facebookta eski kiz arkadaslarindan biri Mesaj atmis. Aslinda sevgili degillermis normal arkadasmis ama birini sahipli bulunca ilgisini ceken tiplerden.
Esim de isyerindeydi. Mesaj atti facebookuma biri birsey yazmis ilgileniver diye. (Sifresini falan biliyorum zaten iliskimiz ilk basladigi hafta bana butun hesaplarini ve sifrelerini verdi).
Actim bir baktim. "Merhaba xxx nasilsin. Gormeyeli uzun zaman oldu. Neler yapiyorsun. Bir ara gorusebiliriz. Profilde yanindaki sevgilin falan mi?"
Aslinda sakin sakin artik evliyim rahatsiz etme yazacaktim ama o sondaki "sevgilin falan mi" yok mu... Verdim veristirdim, asagiladim. Yazdigina yazacagina pisman oldu. Bir daha da yazmadi. Zaten bunun gibi olaylarda esim hemen bana paslar. Mesela piknik yapiyorduk, yan taraftaki ailenin kizi meger esimi kesiyormus. Esim israrla o tarafa sirtini donuyor. Ben de saf anlamadim. "Canim bu tarafa gecsene minder var orada" dedim yok gecmesem iyi olur deyince caktim. Kiza bir baktim gozler fildir fildir. Esimi surekli ama surekli izliyor. Ariza cikartsam aileler orada rezillik cikacak hem gunumuz mahvolacak. Oturdum esimin yanina bana direk sarildi opup durdu. Eliyle yemek yedirdi falan. Kiz da alismis her pas verdigi cevap verince bu defa bozuldu.
Esim hep der, basina gelmesini istemedigin bir seyi yapmamak lazim diye. Aldatmak bir zaaf degil secimdir. Istese beni elli kere aldatirdi ama dusunce yapisi olarak ona ters. Birbirimizle anlasma yaptik zaten. Eger birimizden birimiz aldatacak kadar sevgisi bitmisse bunu soyleyecek ve diger taraf zorluk cikarmadan bosanilacak. En azindan aldatilmis olmayacagiz. Bu hepsinden kotu bence.
ben hiç aldatmadım, cesaret de edememPeki aldatmayan kadin var mi?
Neden hep tek tarafli dusunuyoruz?
aman ilk ve son olsuneski sevgilim aldatmıştı ama eşimin aldatmadığna eminim. yani aldatılan kadınlar kısmına mecburen ben de girdim
Dertli insanlar konu aciyor tabi bu tur seyler cok olacak burada. Kim hic aldatilmadim, esim bana cok bagli neden olabilir diye konu acar ki? Mutluyum kosesi olsa orasi da hic aldatilmayan, esi ile harika giden evliligini anlatan kadinlarla dolu olurdu.bdvyi okuyorum. hergün aynı şeyler
Evet.Siz boyle yazmakla cok mu egitim aldiginizi sanıyorsunuz