Aldatılmayı Atlatanlar

Sera1964

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
461
386
103
Merhabalar. Aldatıldım ve boşandım. Üzerinden uzun zaman geçti. Fakat ben bu durumu hazmedemiyorum. Aklımdan görüntüleri gitmiyor. Büyük haksızlığa uğradım. Nasıl unutabilirim?

Büyük travma ama neden hayatı kendinize zehir ediyorsunuz ki aklınıza getirerek... Öncelikle kalbinizden aklınızdan size bunu yapanı çıkarın ve kendinize odaklanın. Uzun zaman geçti üstünden diyorsunuz belkide yeni birisiyle tanışmak için en doğru zamandır

Merhabalar. Aldatıldım ve boşandım. Üzerinden uzun zaman geçti. Fakat ben bu durumu hazmedemiyorum. Aklımdan görüntüleri gitmiyor. Büyük haksızlığa uğradım. Nasıl unutabilirim?
Herkes kendine yakışanı yapar diyin ve odak noktanızı değiştirin

Eden bulur mantığını düşünün zaman lazım biraz kendinizi dışarıya kapatmayın bulunduğunuz şehri gezin gitmediniz yerlere gidin kitap okuyun dizi film seyredin yemek yapın el işine başlayın kurslara gidin kendinizi meşkul edin sonrası akar gider

Yeni biri de çıkmadı karşıma

Bol kitap okuyorum. Film izliyorum. Fakat aklımdan çıkmıyorlar.

Psikolojik destek almayı deneseniz arkadaşlarınız aileniz bu süreçte destek oluyorlar mı?
Psikoloğa gittim ama sadece dinliyor memnun kalmadım. Arkadaşlarım var ama dost değiller paylaşamıyorum. Ailem destek olmaya çalışıyor ama ben içimde bitiremedim.

Kabullendim gerçekten. Ama gururumla çok oynadılar. Ve mutlular çocukları oldu. Ben yerimde sayıyorum.
Şu an mutlular belki tam anlamiyla degiller bile.Evlerin icinde neler dönüyor bilemeyizki herkes disariya mutlu tablosu ciziyor.Merak etmeyin birgün size cektirdiklerinin bedelini odeyeceklerdir belkide odemeye baslamislardir.Ama onlarla yasamayin yeni birileriyle tanisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…