Herkes kendine yakışanı yapar diyin ve odak noktanızı değiştirinMerhabalar. Aldatıldım ve boşandım. Üzerinden uzun zaman geçti. Fakat ben bu durumu hazmedemiyorum. Aklımdan görüntüleri gitmiyor. Büyük haksızlığa uğradım. Nasıl unutabilirim?
Mutlu olurdum. Şu an mutsuzum amaBence kurtuldugunuza sevinin. Hadi yakalanmayip yillarca aldatmaya devam etseydi???
Yeni biri de çıkmadı karşımaBüyük travma ama neden hayatı kendinize zehir ediyorsunuz ki aklınıza getirerek... Öncelikle kalbinizden aklınızdan size bunu yapanı çıkarın ve kendinize odaklanın. Uzun zaman geçti üstünden diyorsunuz belkide yeni birisiyle tanışmak için en doğru zamandır
Bol kitap okuyorum. Film izliyorum. Fakat aklımdan çıkmıyorlar.Eden bulur mantığını düşünün zaman lazım biraz kendinizi dışarıya kapatmayın bulunduğunuz şehri gezin gitmediniz yerlere gidin kitap okuyun dizi film seyredin yemek yapın el işine başlayın kurslara gidin kendinizi meşkul edin sonrası akar gider
Bol kitap okuyorum. Film izliyorum. Fakat aklımdan çıkmıyorlar.
Psikoloğa gittim ama sadece dinliyor memnun kalmadım. Arkadaşlarım var ama dost değiller paylaşamıyorum. Ailem destek olmaya çalışıyor ama ben içimde bitiremedim.Psikolojik destek almayı deneseniz arkadaşlarınız aileniz bu süreçte destek oluyorlar mı?
Kabullendim gerçekten. Ama gururumla çok oynadılar. Ve mutlular çocukları oldu. Ben yerimde sayıyorum.tek çare kabullenmen gerek
Gezin eğlenin kurslara gidin her yaş grubuna göre farklı şeyler var. Biraz daha insanlarla iç içe olun kim bilir belkide birisi cıkar o zaman karşınızaYeni biri de çıkmadı karşıma
Şu an mutlular belki tam anlamiyla degiller bile.Evlerin icinde neler dönüyor bilemeyizki herkes disariya mutlu tablosu ciziyor.Merak etmeyin birgün size cektirdiklerinin bedelini odeyeceklerdir belkide odemeye baslamislardir.Ama onlarla yasamayin yeni birileriyle tanisin.Kabullendim gerçekten. Ama gururumla çok oynadılar. Ve mutlular çocukları oldu. Ben yerimde sayıyorum.
sizin bi bağınız yoksa mesela çocuk, takip etmeyin.Ne yaptığıyla ilgilenmeyin.önünüze bakın yardım alınKabullendim gerçekten. Ama gururumla çok oynadılar. Ve mutlular çocukları oldu. Ben yerimde sayıyorum.
Her şey parayla oluyor bir de. Çalışamıyorum iş bulamıyorum daha doğrusuGezin eğlenin kurslara gidin her yaş grubuna göre farklı şeyler var. Biraz daha insanlarla iç içe olun kim bilir belkide birisi cıkar o zaman karşınıza
Ne kadar süre geçti acabaHer şey parayla oluyor bir de. Çalışamıyorum iş bulamıyorum daha doğrusu
Bağım yok. Hiçbir bağım kalmadı zaten boşandık. Sadece tazminatımı alamadım sürüyor dava.sizin bi bağınız yoksa mesela çocuk, takip etmeyin.Ne yaptığıyla ilgilenmeyin.önünüze bakın yardım alın
İki yıl olduNe kadar süre geçti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?