Aldatılmış mı oldum ben şimdi?

Ben de hep onu söylüyorum ona kavga ediyoruz o andan beri. Beğenseydin ne olacaktı diyorum. Bilmiyorum ama beğenmedim sen olduğun için beğenmedim zaten falan diyor.
Sizin olmanız başka biriyle görüsmesini engellememis ama.

Kızlar merhaba,

Erkek arkadaşımla tanışıp flört etmeye başladıktan 1-1.5 ay sonra onun başka bir kızla 1 kere görüştüğünü öğrendim. O süreye kadar da ara ara mesajlaşıyorlarmış benimki “bi görüşeyim” demiş görüşmüş beğenmemiş “ben seni çekemem” demiş kıza. Bu süreçte de benimle bir şeyler yaşamaya başlamış beni ailesiyle falan tanıştırmıştı. Bunu geçen gün kızın onu aramasıyla öğrendim. Sonra tabii delirip kızı kendim aradım teyit ettim gerçekten o zamanlar 1 kere görüşülmüş sonrasında görüşülmemiş şimdi de canı sıkılmış aramış kız.
Erkek arkadaşım daha beni o zamanlar sevmediğini, flört aşamasında olduğumuz için böyle bir şey yaptığını yanlış bir şey olduğunu ama aldatma sayılmayacağını söyledi. Bense aşırı öfkeliyim ve kırgınım.
Sizce bu aldatılmak olur mu?

Tabiki de olur. Sonuçta senle flört ediyor, ama başkasına da yeşil ışık yakıp beğenmeyince yol veriyor. Peki beğense ne yapacaktı? İki tarafı beraber idare ederdi herhalde. Ben bir daha hiç güvenemezdim

Tabiki de olur. Sonuçta senle flört ediyor, ama başkasına da yeşil ışık yakıp beğenmeyince yol veriyor. Peki beğense ne yapacaktı? İki tarafı beraber idare ederdi herhalde. Ben bir daha hiç güvenemezdim

++++++++
rezillik bence de
Konu sahibesine umut veriyor ama arkasindan is cevirip baslasiyla da gorusuyor

Yani ben ilişkide olduğumuzu düşünüyordum o zamanlar o şekilde düşündürtüyordu bana. Ama sorunca şimdi, “o zamanlar sevmiyordum” diyor. Ne yapmalıyım sizce?
O zamanlar sevmiyosa neden sizinle birlikteymiş? Boşluktan mı? Cinsellik için mi? Ya da başka bir nedenle mi?
Bunları size söyledi mi? Yoksa sizi çok beğeniyor, sizden çok hoşlanıyor gibi mi yaptı?
Bana o zaman nasıl yalan söylediyse şu anda işine gelmeyen kısımlarda yalan söylüyor gibi geliyor.

O zamanlar sevmiyosa neden sizinle birlikteymiş? Boşluktan mı? Cinsellik için mi? Ya da başka bir nedenle mi?
Bunları size söyledi mi? Yoksa sizi çok beğeniyor, sizden çok hoşlanıyor gibi mi yaptı?
Bana o zaman nasıl yalan söylediyse şu anda işine gelmeyen kısımlarda yalan söylüyor gibi geliyor.

Benden hoşlanıyormuş ama sevmiyormuş o zamanlar. Kriterlerine uyuyormuşum ve bir geleceğimizin olabileceğini düşünüyormuş o yüzden benleymiş. O kızla da benle aynı zamanlarda tanışmış ikimizle de yazışıyormuş. Benle işler ilerlemiş tabii ama o kızla konuşmaya devam edince bi görüşelim olmuş. Ona göre “öylesine” görüşmüş.

Sisinle flortlesirken başkasiyla da flortlesmis, bulusmus, begenmemis ve sizi secmis.
Sizi cepte tutmus, onu begenmezsem bunu secerim.
Siz aynisini yapsaniz ne yapardi acaba?

Ben flörtten öte ilişkide olduğumuzu düşünüyordum çünkü ailesiyle tanıştırdı, beraber haftasonu kaçamağı falan yaptık, yakınlaşmıştık vs vs :S sizce ne yapmalıyım?

Aynen canım haklısın.
Bence konu sahibesi de durumu kabul edemiyor ama yine de olumlu şeyler duymak istiyor gibi ne dersin?

Ben kabul edemiyorum kesinlikle... içime sindiremiyorum gururuma yediremiyorum. Yanlış mı hissediyorum onu bilmiyorum ondan size danışmak istedim..

Bu adam bir ömür boyu çekilmez.
İlişki ilişkidir. Flört dönemindeydim ozaman sevmiyordum bla bla..
En azından karşılıklı hoşlantı olması gerekir ki bir ilişki başlasın ee hadi sevmiyordu hoşlanıyordu karşı tarafla görüşme amacı neydi?
Onu da begenseydi bir süre hatta uzun süre ikinizi bir idare edip birinizden vazgeçerdi.
Hatta üçüncüyü bulup belki de ikinizden vazgeçerdi.
Aklında türlü senaryolar yaratıyorsa bir insan, o insana güvenme ayakta ...uyutuyordur 🙂
Eskisine de dönmeyin. İkisi de umutsuz vaka.
Önünüze bakın derim..

Ben flörtten öte ilişkide olduğumuzu düşünüyordum çünkü ailesiyle tanıştırdı, beraber haftasonu kaçamağı falan yaptık, yakınlaşmıştık vs vs :S sizce ne yapmalıyım?
ben sizin yerinize olsam kabul etmezdim. Ama bu benim secimim. İyice dusunun oyle karar verin.

Benden hoşlanıyormuş ama sevmiyormuş o zamanlar. Kriterlerine uyuyormuşum ve bir geleceğimizin olabileceğini düşünüyormuş o yüzden benleymiş. O kızla da benle aynı zamanlarda tanışmış ikimizle de yazışıyormuş. Benle işler ilerlemiş tabii ama o kızla konuşmaya devam edince bi görüşelim olmuş. Ona göre “öylesine” görüşmüş.
Ben hayatımda böyle saçmalık duymadım. Bir de hala haklı olduğunu düşünüyor. Bunun meali şu; ben ikinizide gördüm beğendim. İkinizle de aynı anda flört ettim. Onunla buluşma kısmı denk gelmedi ilk seninle buluştuk. Eh idare edersin sonuçta sevgili olunur dedim. Diğeri de aklımda ama yazmaya devam ettim. En sonunda buluştuk. Buluştuk buluşmasına ama tam yolunda gitmedi, konuşamadık sonra. Bu arada da senle devam ettik.
Bunun neresinde sevgi, aşk oluşmuş? Birini daha beğenince yine yazacak. O zamanki mazereti de seninle aramız kötüydü, seni eskisi gibi sevmiyordum o zamanlar olacak.

Siz bunları yaşarken başka biriyle görüsen adamla ilgili soru işaretinizin olmaması lazım aslında.

Hem sizinle kaçamak yapıp yakınlaşsın hem başkasıyla görüşsün ortaya çıkınca da ama biz o zaman flört aşamasındaydık seni sevmiyordum desin. Ne güzel dünya.

Back
X