Aldatılmış mı oluyorum?

Vallaha başta ben de yediremedim de aldatılma sebebının bizle alakası yokki neden biz yediremeyelim.

o kişi kendine yediriyor ama bu hareketleri.
Bence yediremeyecegınız tek şey bu adamla yola devam etmek olmalı.
Ay sınava gırecekmıssınız zaten derslerınızle yola devam edin en azından emege ihanet etmıyorlar.
İnanın beni kendime getiren şeylerde derslerim yoksa kendimi salmıştım onun için kendi geleceğimi riske atamam kimse için atamam bu yüzden önceliğim her zaman hedeflerim.Bu saatten sonrada yaptıklarından utanmıyorsa gerçekten değilecek söz bile bulamam.

Ne kadar tövbe yemin ederse etsinler bir kere yapan bi daha yapar hemde daha temkinli olurlar inşaAllah doğru bi karar verirsin
İnşallah.Bir daha yakalanmamak için daha ince düşünürler her şeyi ve bu sefer yakalamak çok daha zor olur..

Sen çok akıllı ve oturaklı bir kızsın ablacım şu yazdıklarından belli laylaylom olmadığın. Kendi değerini bil önce ben de her zaman konuya şuradan bak sevgililik en heyecanlı doludizgin aşk zamanıdır böyle bir evrede senle yetinemeyip sıkıntıdan “arkadaş” adı altında başka kızlarla konuşmaya ihtiyaç duyan evlilikte sorun olduğundada boşluğuma geldi yaptım der
Öncelikle hakkımdaki düşünceniz için çok teşekkür ederim size😇Çok güzel özetlenmişsiniz olanda tam bu ilişkimiz çok ilerilere bile gitmeden benden sıkılmış kendine konuşacak yeni insanlar bulmuş işin diğer kötü bir yanıda bunu bir hata olarak değilde her erkeğin hayatında bir kaç kız arkadaşı olmak zorunda olarak görmesi insan hatasını kabul etmediği zaman düzeltemez kide zaten.

Aldatmış olmuyormuymuş.....ahhh şu erkekler ahhhh....üniversite sınavına hazırlandığına göre yaşın küçük Kanma inanma böyle saçma sapan savunmalara aldatmak sadece cinsellik değil o kızlarla gizli hesaptan konuşup seni engellemiş olması da aldatmak adam arkandan iş çevirmiş sinsi sinsi...madem ortada yanlış bişey yok neden senden gizlemiş o kızlarla hoş sohbetler etmiş bunların cevabını alabildinmi bırak canım şimdiden başlamış sadakatsizliğe devamıda gelir emin ol...
Onların cevabınada normal bir kız arkadaşım olmasına izin vermeyeceğini bildiğim için böyle yaptım diyor.Size katılıyorum ve her defasında daha büyük bir durumla karşılaşacağım bu her zaman böyle asla değişmez.

Belli gerçekten hanım bir kızsın. Ama çok gençsin, sevgilin de çok genç, öyle sanıyorum. Profesyonel değil, amatör çapkın. Profesyonel çapkın açıktan yapar bu işleri.

Seni sevmediğini düşünmüyorum, senden önce mazisi kalabalık olmadığı için muhtemelen, bi de çok gençliğinden artık acaba başkasıyla nasıl olurdu merakı başlamış. Çok genç bir erkek bu, güdüleri de zorluyor. Hani geçmişteki gibi değil ki, merakı için çok fazla uyaran var etrafta.

Senin gibi bir kızı kaybettiğinin farkına varır, çok acı çeker ama iş işten geçmiş olur.

Değer veriyorsun, ben bu aşamada sana ayrıl diyemem mesela. Hali hazırda değer verdiğinden, hep bir acabayla yaşar, daha çok acı çekersin. Silip atmak istemiyorsun, olayı anlatışından belli. Zaten bu çocuk seni bir şekilde ikna edecek. (Ama hemen ikna olma.) Temiz bitirecek kısa ve ağır bir acı olmamış daha sende.

Bir şans daha ver bence. Ama hemen değil, kendinden bir mahrum bırak, ayrıl hatta. Uzun bir süre burnundan getir. İkinci bir şansı olmayacağını bilsin.

İki ihtimal var. Ya anlar hatasını, bir daha yapmaz. Ya da daha profesyonel bir çapkına dönüşmesi gerektiğini öğrenir. Sen de çok daha keskin bir acıyla bitirirsin ama temiz bitirirsin.

İlk ihtimal düşük ama yok ihtimal değil.

Seçim senin.
Gerçekten çok güzel anlatmışsınız duygularımın tercümanı olmuşsunuz..İçimde ona karşı sevgi olmasa mesajları okuduğum o an onu dinlemeden direk numarasını silerdim.Diğer endişemde yapıp daha iyi saklayabilmesi o zaman her şey daha kötü olur ve yaptıklarının hiç bir şekilde farkına varamam.Beni sevdiğini biliyorum bu bir şekilde belli ama karşınakine güven ve sadakat vermedikten sonra sevginin bir anlamı yok benim gözümde.Duygularımda çıkmazda olmamın sebeplerindenden biride ilk sevgilim olması insanın gözünde her zaman ilkler farklı olur ya.Bir şans verirsem ve o tekrarlamazsa aynı şeyleri her şey güzel olur ama ben bir şans verdikten sonra aynı şey tekrarlanırsa bu gerçekten bir tek benim hatam olur ki ona ikinci bir şansı vermiş olduğum için.Umarım en doğru kararı veririm.

İkisiylede arkadaştım farklı bir şey olmadığı için aldatmadım seni diyor..
Farklı birşey olmadığından değil kendisi askerde olup da o kızlarla buluşamadığından... Hoş buluşup da yatağa girmesine gerek yok, gizliden başka kızlarla konuşmak da baya baya aldatmak işte!

bile isteye yapmış, seni engellemiş, haberin bile yok. çok boşluktaysa seninle doldurabilirdi o boşlukları. ya da sen o askerdeyken onu engelleyerek başkalarıyla görüşseydin napardı.
ilişkinin içine senin haberin olmayan kişiler de dahilse bu aldatmadır.
zaten asker olmasaydı çoktan icraata da dökerdi.
şunu hiç bir zaman unutma. bir kere yapan bir daha yapar. tartışmasız, net, denenmiş bir tecrübe.

Merhabalar gerçekten fikrinize ihtiyacım var çünkü günlerdir ne yapmam gerektiğini bilmiyorum daralıyorum.Neredeyse 3 sene olacak bir ilişkim var her şey çok güzel gitti bu zamana kadar hiç bir şeyinden şikayet etmedim hep bana karşı iyi oldu 6 7 aydır whatsappta daha sık çevrimiçi oluyordu nedenini sorduğumda ise arkadaşlarım vs diyip duruyordu birde sürekli oynadığı bir oyun vardı bunların dışında hiç bir sorun yoktu bana karşı ilgisi falan tamdı sürekli hediyeler gönderip romantik cümleler kuruyordu işte yaklaşık bir hafta önce bunun benden gizli açtığı bir instagram hesabını buldum genel şifresini bildiğim içinde hesaba giriş yaptım sadece 2 kızla konuşmak için bu hesabı açmıştı ve benide o hesaptan engellemişti mesajları okuyabildiğim kadar okudum çünkü gerçekten kaldıramadım bu kızlarla 8 aydır falan konuşuyordu kızların benden haberi vardı ama ikisinide sürekli arayıp durmuştu birisiyle oyundan tanışmış numaralarını vermişlerdi ki bu kızında sevgilisi var diğer kızlada sadece instagramdan konuşmuşlardı ama görüntülü sesli konuşma hepsi var bu kızda sürekli ona senin sevgilin var benimle konuşman ne kadar doğru olur gibi cümleler kurup durmuştu bu da ona seninle kötü niyetli konuşmuyoruz ki sadece arkadaşız yazmış ayrıca sevgilim asker her izninde yanıma geliyordu son iki buluşmamızdan sonra birlikte buluşmayıda ayarlamışlar ama hep aksilikler çıkmış ve ben buluşmalarımızda hiç bir şeyden şüphelenmedim daha sonra olaylardan sonra bunlar aldatmak sayılmıyor sadece arkadaştık gibi cümleler kurdu birisiyle 1 ay öncesine kadar konuşmayı kesmişti diğerinede bir mesaj yollamış artık konuşmak istemediğine dair, banada ss ini atmıştı.Normalde böyle bir şeyi asla affetmem diyordum fakat ayrılıcam ayrılamıyorum bir yandan çok seviyorum ama artık hiç bir şekilde güvenmiyorum bana senden önemli bir kız yok hayatımda diyor üniversite sınavım var bu sene bu olaylardan sonra derslere odaklanamıyorm lütfen bana yararlı fikirler verin şimdiden teşekkür ederim🙏
Lütfen sınava odaklanın. Aldatma değil ama önemli olan sınav.

daha boynuzların törpülenecek kadar uzamamış bekle ozaman ayrılırsın

git derslerıne çalış

oturun dersinize bakın ya.

sizce normal bir durum olsa ya da sevgiliniz iyi niyetli olsa sizden saklar mı saklamaz...

ucunda ölüm yok. oturun ve derslerinize odaklanın.

Merhabalar gerçekten fikrinize ihtiyacım var çünkü günlerdir ne yapmam gerektiğini bilmiyorum daralıyorum.Neredeyse 3 sene olacak bir ilişkim var her şey çok güzel gitti bu zamana kadar hiç bir şeyinden şikayet etmedim hep bana karşı iyi oldu 6 7 aydır whatsappta daha sık çevrimiçi oluyordu nedenini sorduğumda ise arkadaşlarım vs diyip duruyordu birde sürekli oynadığı bir oyun vardı bunların dışında hiç bir sorun yoktu bana karşı ilgisi falan tamdı sürekli hediyeler gönderip romantik cümleler kuruyordu işte yaklaşık bir hafta önce bunun benden gizli açtığı bir instagram hesabını buldum genel şifresini bildiğim içinde hesaba giriş yaptım sadece 2 kızla konuşmak için bu hesabı açmıştı ve benide o hesaptan engellemişti mesajları okuyabildiğim kadar okudum çünkü gerçekten kaldıramadım bu kızlarla 8 aydır falan konuşuyordu kızların benden haberi vardı ama ikisinide sürekli arayıp durmuştu birisiyle oyundan tanışmış numaralarını vermişlerdi ki bu kızında sevgilisi var diğer kızlada sadece instagramdan konuşmuşlardı ama görüntülü sesli konuşma hepsi var bu kızda sürekli ona senin sevgilin var benimle konuşman ne kadar doğru olur gibi cümleler kurup durmuştu bu da ona seninle kötü niyetli konuşmuyoruz ki sadece arkadaşız yazmış ayrıca sevgilim asker her izninde yanıma geliyordu son iki buluşmamızdan sonra birlikte buluşmayıda ayarlamışlar ama hep aksilikler çıkmış ve ben buluşmalarımızda hiç bir şeyden şüphelenmedim daha sonra olaylardan sonra bunlar aldatmak sayılmıyor sadece arkadaştık gibi cümleler kurdu birisiyle 1 ay öncesine kadar konuşmayı kesmişti diğerinede bir mesaj yollamış artık konuşmak istemediğine dair, banada ss ini atmıştı.Normalde böyle bir şeyi asla affetmem diyordum fakat ayrılıcam ayrılamıyorum bir yandan çok seviyorum ama artık hiç bir şekilde güvenmiyorum bana senden önemli bir kız yok hayatımda diyor üniversite sınavım var bu sene bu olaylardan sonra derslere odaklanamıyorm lütfen bana yararlı fikirler verin şimdiden teşekkür ederim🙏

Ayrıl canım üniversiteni kazan emin ol hiç kimse unutulmaz değildir
Aldatma fikir olmasa senden gizli hesap açıp şeni engeller mi hiç

''Benden gizli hesabını yakaladım ve 2 kızla konuşmuş hatta buluşma da ayarlamış fakat bir türlü kısmet olmamış''

Yukarıda yazdığım cümleyi siz yazdınız ama bir de ben yazayım siz okuyun dedim ki konu başlığınızda ki sorunuza cevap bulmuş olursunuz. Kör ve gurursuz olmayın bile isteye gördüklerinize gözlerinizi kapatmayın sevmek karşınızda ki haketmiyorsa size hiçbir şey kazandırmaz tam tersi kaybedersiniz mesela geçen zamanınızı bakın sınavınız da varmış geleceğinizi etkilemeye değecek biri değil karşınızda ki sınavlarınıza çalışın ve o insanı hayatınızdan çıkartın :işsiz:

Şu kadarını söyleyim tanıdığım bir çift sevgiliyken de nişanlısı hep aldatmış hediyelerle vs kandırmış kız da seviyodur ndan kabul etmiştir.Evliliklerinde 2.yılları yeni doldu bu süre zarfında kız sürekli annesine gitti uzun süre ayrı kaldılar vs adamın ınstagramda sadece kızların oldugu farklı bır hesabı daha vardı yanı sızınkı gıbı,balayındakı fotoları bıle paylasıyodu orda tabıkı tek kendını

Tabi ki aldatma, bekarken bunu yapan evlenince ooooo diyorum size

Back
X