Belli gerçekten hanım bir kızsın. Ama çok gençsin, sevgilin de çok genç, öyle sanıyorum. Profesyonel değil, amatör çapkın. Profesyonel çapkın açıktan yapar bu işleri.
Seni sevmediğini düşünmüyorum, senden önce mazisi kalabalık olmadığı için muhtemelen, bi de çok gençliğinden artık acaba başkasıyla nasıl olurdu merakı başlamış. Çok genç bir erkek bu, güdüleri de zorluyor. Hani geçmişteki gibi değil ki, merakı için çok fazla uyaran var etrafta.
Senin gibi bir kızı kaybettiğinin farkına varır, çok acı çeker ama iş işten geçmiş olur.
Değer veriyorsun, ben bu aşamada sana ayrıl diyemem mesela. Hali hazırda değer verdiğinden, hep bir acabayla yaşar, daha çok acı çekersin. Silip atmak istemiyorsun, olayı anlatışından belli. Zaten bu çocuk seni bir şekilde ikna edecek. (Ama hemen ikna olma.) Temiz bitirecek kısa ve ağır bir acı olmamış daha sende.
Bir şans daha ver bence. Ama hemen değil, kendinden bir mahrum bırak, ayrıl hatta. Uzun bir süre burnundan getir. İkinci bir şansı olmayacağını bilsin.
İki ihtimal var. Ya anlar hatasını, bir daha yapmaz. Ya da daha profesyonel bir çapkına dönüşmesi gerektiğini öğrenir. Sen de çok daha keskin bir acıyla bitirirsin ama temiz bitirirsin.
İlk ihtimal düşük ama yok ihtimal değil.
Seçim senin.