Aldatılmış mı oluyorum?

Cevap veriyorum: EVET. Aldatılmışsın böyle aylarca resmen aldatılmışsın yani tam boynuz spor. Saf gibi de inanıyosunuz yani ne diycek evet aldattım gece gündüz konuştum mu diycekti? Tabi kç seni seviyorum senden önemli kimse yok diycekti hangi erkek yakalandığı halde suçunu kabul etmiş ki bugüne kadar? Sen bence direkt ayrıl üni sınavına hazırlan adam gibi bi bölüm kazan sonra ordan da adam gibi karakterli yalansız birini bul. Bu şimdiden böyleyse zaten çok sürmez sizin ama en azından ayrılma olgunluğunu gösterebil diye konuşuyorum. Umarım sözlerimi dikkate alırsın.

Aldatılmışsın. Şimdi bunu affedip barışırsan başına yine aynısı gelecek. Eğer dediği gibi arkadaş olarak konuşmuş olsaydı 2. bir hesap açıp seni engellemezdi. Kendini aptal yerine koydurma önceliğin seni aldatan kişi değil sınavların olsun eminim ki karşına daha düzgün biri çıkacaktır.

kusura bakmayın ağzımı bozucam ama aldatma olması için illa yatırıp bi şey yapmasi gerekmez. ki fırsatını bulsa onu da yapardı eminim. daha ne olsun ki gizli hesaplar acmalar buluşmalar. basın tekmeyi geçin

Tabiki aldatmış gözünle de görmüşsün mesajları vs. başka nerenle görmeyi bekliyorsun bunca yıllık sevgilisi olan bir erken ordan burdan kız ekleyip sohbet yapmaz çok mu dertli erkek arkadaşına anlatsın derdini kızların senden haberi olduğunu söylüyorsun senden haberi olduğunu okuduğun mesajlarda mı gördün bu kızları bizzat tanıyor mu sun sevgilinin de yüz yüze tanıdığı birileri mi yoksa hiç tanımadığı kızları ekleyip chat mi yapıyor hiç tanımadığı ise kendine fake hesap aç ve onu ekle seninle sohbetinden ne amaçla bunu yaptığını anlarsın

Erkek arkadaşınızı çok kısıtlıyor musunuz? Kız arkadaşlarınla konuşamazsın gibi. Eğer kısıtlıyorsanız gerçekten arkadaşı olma ihtimalı var. Çünkü konuştuğu insanlara sizin hayatında olduğunu söylemekten çekinmemiş.

Haklısınız.Severken ayrılmak çok zor oluyor işte..
Şu an hissetme gereken duygu nefret olmalı. O yüzden severek değil nefret ederek ayrıl. Bir cacık olmaz sürekli aldatildiginla kalırsın. Asla da bir kiymetin olmaz. Kapında yatsa, yoluna güller de serse, kendini de parcalasa dönme. Onu yok say. Yoksa hissettigin duyguların dan bile utanır pişman olursun ilerde.

Bak benim arkadaşım KPSS döneminde sevgilisi pat DİE ortadan kayboldu terketti başka sehirlerdeydiler ki çocuk evlilik bile teklif etmişti o derece ciddi kız üzüldü ama KPSS çalıştığı için öyle bir odaklanmıştı ki derslere unutmasını kolaylaştırdı aklıma gelmiyor çok yogunum diyordu. Kendimden ornek verirsem bilen biliyo hemen bu aldatma olaylarına anlıyorum yaşamış biri olarak meyvenin çürük yerini kesmezsen hepsi çürür suphe senin diğer hayatini da mahveder sen gencsin ve daha sevgililik en kotu bi sene belki de daha kolay unutursun bu çocuktan adam olmaz . ben nisanliyken bi kere affettim sosyal medyadan diye onemsemeyip sonra ikinci kez telfondan işini yurutuyomuş bitirdim ve kuş gibi rahatladim aptal yerine konmak felaket bi durum buna izin verme evli olanları tenzih ediyorum çünkü onlarınki fedakarlık ayrı bi boyut ama Allah seni korumaya çalışıyor ateşe atlarsan da yapacak bisey yok

Kuzum sen otur sınava hazırlan bu tiple neden kafa yoruyorsun?
Üniversite hayatında illa ki daha iyisi çıkar karşına şimdi bunlarla ilgilenme
hayatının ilerleyen zamanında pişman olursun

Kendine bunu yapma. Hayatının en kritik döneminde bulunmaz hint kumaşı olmayan, seni aldatmaya meyletmiş biri için derslerini bırakma. Sınav döneminde sevgiliyle falan uğraşma. Bir şans daha verip derslerine odaklanman gereken zamanda bi darbe daha yersen çok pişman olursun. Ben lise yıllarımı saçma sapan biri için heba ettim. Kıytırık bi okul kazandım şimdi iş bulmak için sürünüyorum. Adamın adını bile unuttum nerdeyse. Ne kaybedersin? Ne kazanırsın? Otur güzelce düşün. Daha çok gençsin, karşına kimler kimler çıkar çokta seversin. Kanın deli akıyor böyle coşkuyla sevemem başkasını sanıyorsun ama öyle değil. Çok sevip çok seviliyorsun ama adam gibi bi adam tarafından..

OFF bu erkeklerin ne çok zamanı var.

güvenini yıprattı işte.

hem o kız madem sevgilin var ne diye konuşuyoruz demişki , adamı engellemek varken.

bende çarşamba günü eşimin instagram hesabından birini takip ettiğini gördüm .
kadını takipm ediyor, paylaşımlarına özelden mesaj atıyor .
baya 3 yıldır falan ara ara konuşmalar olmuş. espiriler gülücükler.
ben bunu hazmedemedim, ço büyük kavga ettim tatilden eve geldim apar topar .

ne yapayİm ne edeyim bilmiyorum
çok özür diledi
benim bu kadar kızacağımı düşünememiş, ne varmış ki ortada .
bana göre asla bir kadınla yazışamaz.
işin kötü kısmı kadın benim gibi çarşaflı bi kadın.
işte sanal Alem böyle. ne varki x kişi bana göre , ismini bilmem falan.
ama filmle ilgili kadının gittiği yerlerde çektiği resimlere atla yorum yap.

ben evliyim 3 çocuğum var ama aksi olsaydı asla düşünmez yol verirdim.

hala üzgünüm sindiremedim
mesajlarda aşk meşk yok ama takip etmesi yazışmaları bile kabul edilemez..... 😔

sadece aldatılmak değil çifte aldatılmak yani iki kız bi de. Adamın kızlarla konuşmak için verdiği mücadeleye bakar mısın ayrı instagram açmış seni de engellemiş.

OFF bu erkeklerin ne çok zamanı var.

güvenini yıprattı işte.

hem o kız madem sevgilin var ne diye konuşuyoruz demişki , adamı engellemek varken.

bende çarşamba günü eşimin instagram hesabından birini takip ettiğini gördüm .
kadını takipm ediyor, paylaşımlarına özelden mesaj atıyor .
baya 3 yıldır falan ara ara konuşmalar olmuş. espiriler gülücükler.
ben bunu hazmedemedim, ço büyük kavga ettim tatilden eve geldim apar topar .

ne yapayİm ne edeyim bilmiyorum
çok özür diledi
benim bu kadar kızacağımı düşünememiş, ne varmış ki ortada .
bana göre asla bir kadınla yazışamaz.
işin kötü kısmı kadın benim gibi çarşaflı bi kadın.
işte sanal Alem böyle. ne varki x kişi bana göre , ismini bilmem falan.
ama filmle ilgili kadının gittiği yerlerde çektiği resimlere atla yorum yap.

ben evliyim 3 çocuğum var ama aksi olsaydı asla düşünmez yol verirdim.

hala üzgünüm sindiremedim
mesajlarda aşk meşk yok ama takip etmesi yazışmaları bile kabul edilemez..... 😔
Konu sahibindense sana daha çok üzüldüm çok haklısın ben olsam ben de bu kadar büyütürdüm. Tanımadığın arkadaşın olmayan bi kadın ne münasebet 3 yıl boyunca espriler mesajlaşmalar. Sen bi erkekle yazışsaydın bakalım kopmuyor muydu kıyamet

Merhabalar gerçekten fikrinize ihtiyacım var çünkü günlerdir ne yapmam gerektiğini bilmiyorum daralıyorum.Neredeyse 3 sene olacak bir ilişkim var her şey çok güzel gitti bu zamana kadar hiç bir şeyinden şikayet etmedim hep bana karşı iyi oldu 6 7 aydır whatsappta daha sık çevrimiçi oluyordu nedenini sorduğumda ise arkadaşlarım vs diyip duruyordu birde sürekli oynadığı bir oyun vardı bunların dışında hiç bir sorun yoktu bana karşı ilgisi falan tamdı sürekli hediyeler gönderip romantik cümleler kuruyordu işte yaklaşık bir hafta önce bunun benden gizli açtığı bir instagram hesabını buldum genel şifresini bildiğim içinde hesaba giriş yaptım sadece 2 kızla konuşmak için bu hesabı açmıştı ve benide o hesaptan engellemişti mesajları okuyabildiğim kadar okudum çünkü gerçekten kaldıramadım bu kızlarla 8 aydır falan konuşuyordu kızların benden haberi vardı ama ikisinide sürekli arayıp durmuştu birisiyle oyundan tanışmış numaralarını vermişlerdi ki bu kızında sevgilisi var diğer kızlada sadece instagramdan konuşmuşlardı ama görüntülü sesli konuşma hepsi var bu kızda sürekli ona senin sevgilin var benimle konuşman ne kadar doğru olur gibi cümleler kurup durmuştu bu da ona seninle kötü niyetli konuşmuyoruz ki sadece arkadaşız yazmış ayrıca sevgilim asker her izninde yanıma geliyordu son iki buluşmamızdan sonra birlikte buluşmayıda ayarlamışlar ama hep aksilikler çıkmış ve ben buluşmalarımızda hiç bir şeyden şüphelenmedim daha sonra olaylardan sonra bunlar aldatmak sayılmıyor sadece arkadaştık gibi cümleler kurdu birisiyle 1 ay öncesine kadar konuşmayı kesmişti diğerinede bir mesaj yollamış artık konuşmak istemediğine dair, banada ss ini atmıştı.Normalde böyle bir şeyi asla affetmem diyordum fakat ayrılıcam ayrılamıyorum bir yandan çok seviyorum ama artık hiç bir şekilde güvenmiyorum bana senden önemli bir kız yok hayatımda diyor üniversite sınavım var bu sene bu olaylardan sonra derslere odaklanamıyorm lütfen bana yararlı fikirler verin şimdiden teşekkür ederim🙏
Aldatılmışsın resmen ve lütfen yumuşama, lütfen.
Erkeğe şiddete evet diyorum toplaşıp dalalım bence 🙄👿👿

Miss gibi aldatılmışsın.
Geçmiş olsun.

Konu sahibindense sana daha çok üzüldüm çok haklısın ben olsam ben de bu kadar büyütürdüm. Tanımadığın arkadaşın olmayan bi kadın ne münasebet 3 yıl boyunca espriler mesajlaşmalar. Sen bi erkekle yazışsaydın bakalım kopmuyor muydu kıyamet

demi arkadaşım.
bi kadın ve bu pislik benim inancıma göre haram olan bir erkeğe cevap yazıyor.
konuşmak mübahmı?
illa sexs konuşmakmı haram oluyor ?

içim parça parça. evde her laftan anlayan 2 çocuk var

ve asla ama asla konduramıyorum çocuklarımın babası ne diye başka kadına yorum yazar..........

ben başka biriyle konuşsam (asla işim olmaz hesabım bile yok )
eğer sen görürsen ara babamı al kızını de dedim....

Allahın cezası bu sanal Alem.

demi arkadaşım.
bi kadın ve bu pislik benim inancıma göre haram olan bir erkeğe cevap yazıyor.
konuşmak mübahmı?
illa sexs konuşmakmı haram oluyor ?

içim parça parça. evde her laftan anlayan 2 çocuk var

ve asla ama asla konduramıyorum çocuklarımın babası ne diye başka kadına yorum yazar..........

ben başka biriyle konuşsam (asla işim olmaz hesabım bile yok )
eğer sen görürsen ara babamı al kızını de dedim....

Allahın cezası bu sanal Alem.
ikisi de aynı bence biri yazmış biri cevaplamış. Eşinin evli olduğu belli mi instagramda? Kendini üzme lütfen inşallah bi daha böyle bi şey görmezsin

Siz aynısını yapsanız sadece konuştun der affeder miydi? Cevabın neyse sende aynı cevabı ona ver. Masumlaştırmaya çalışma.
Aldatmaya teşebbüs eden bir adam evlenince de mutlaka eder. Sevgililik gibi eğlenceli rahat bir ortamda konuşacak başka kız arıyorsa evlilik gibi monoton, hep dip dibe olunan, içinde hamilelik lohusalık gibi sevimsiz unsurların, sorunların olduğu ortamda neler neler yapar.

kesin bir şekilde aldatılmışsın. Senden habersiz 2. insta açıp sizi engelleyip başka kızlarla konuşmasının başka bir açıklaması yok ne yazıkki.
Direk ayrıl bence. Üniversite sınavına hazırlanıyorum demişsin - yaş kaç? Yaş olarak da küçüksün sanırım - neden vaktini böyle gereksiz şeylere harcayasın ki?

Back
X