Evet su an o kadar kotuyum ki ağlıyorumValla aldatıp aldatmadığını bilemeyiz , ama eşinizin her fırsatta’birşeyler’ arayacak/aratacak biri olduğunu görebiliriz ...
Eski sevgiliyi aratmak çok saçma ama genelev nedir kardeşim
Evet malesef kiOhaa beee ohaaa!
Yazıklar olsun.
Prostat olasıcalar..
Resmen şu kadarcık yokluğu fırsat bilmiş.
Aldatıldınız mı bilemiyorum ama aldatılabilirsiniz onu biliyorum. Takipte kalın, salağa yatınKızlar çok kötüyümBen 1 haftadır İstanbul'daydım.Eve yeni geldim eşimin ınstagramında eski sevgililerini arattığını gördüm bide genelev diye aratmış içime kuşku düştü çok kötüyüm beni aldatmış olabilir mi Sordum saçmalama asla dedi hataydı sadece baktım dedi bilmiyorum
Kızlar çok kötüyümBen 1 haftadır İstanbul'daydım.Eve yeni geldim eşimin ınstagramında eski sevgililerini arattığını gördüm bide genelev diye aratmış içime kuşku düştü çok kötüyüm beni aldatmış olabilir mi Sordum saçmalama asla dedi hataydı sadece baktım dedi bilmiyorum
Kızlar çok kötüyümBen 1 haftadır İstanbul'daydım.Eve yeni geldim eşimin ınstagramında eski sevgililerini arattığını gördüm bide genelev diye aratmış içime kuşku düştü çok kötüyüm beni aldatmış olabilir mi Sordum saçmalama asla dedi hataydı sadece baktım dedi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?