Aldatılmış ve boşanmayı seçmiş üç çocuklu anne

KarpuzluKurabiye

Yeniden...🍀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2020
1.874
4.259
83
Uykularımı kaçıran beni hayattan soğutan bütün enerjimi çeken bi adamla 10 yıl evli kaldım üç çocuk ve çoğu insanın Erişemeyeceği bi eş modeli oldum ama yaranamayınca olmuyor belkide hata bendeydi bu kadar şımarıklık olunca elbet kaşınıyorlar rahat batıyor ve ne olduğu belli olmayan herkesi eşinden üstün tutuyorlar eşim beni 5 yıl aldatmış ve son iki sene de farkına vardım çabaladım ama üç çocukla bi yerden sonra olmadığı için bıraktım hala karımsın deyip utanmadan yaklaşmaya çalışıyor.. demem o ki ben bi kadınım başka bi anneye bunu nasıl yapabilirim hele üç çocuk varsa diye düşünmeyen ahlaksızların akıbeti inşAllah bizden beter olur benim durumumda bi çok insan var Allah Yardımcısı olsun herkesin

Allah yardımcınız olsun.

Başka bir kadının yaptığından öte, size evlilik yemini eden ve 3 çocuğunuzun babası olan adam ‘bunu karıma, çocuklarımın annesine nasıl yaparım’ demeliydi.
Aynı yastığa baş koyduğunuz bir adamdan bu vicdanı görmezken, elin kadınının ahlaksızlığı sizi etkilememeli.
Sonuca değil, sebebe odaklanın.

Tabiki en büyük pay eşimin hep inkar hep yalan dolan olmaz heves dedi kadınsın annesin konduramıyorsun e seviyorsun ama onlar çoktan ev kurup evcilik oynamaya başlamış bile farkına varmıyorsun çocuklara eşime adamışımki o kadar kendimi gözüm doğru olanı hiç görmemiş

iyi geceler
Yaşadıklarınız çok zor,eşiniz gerçekten işe yaramaz biriymiş.sizi teselli edecek pek kelime yok,çok kırıldığınız belli oluyor
Çalışıyor musunuz ?
Maddi gücünüz var mi?
Ayrılmayı düşünüyor musunuz?
Aldatmaya devam ediyor mu?

Evli olduğunu biliyormuş ama kalbine söz geçirememiş aşk mış
Geberrsin ruhu bozuk şey.Esinizinde ondan aşağı kalır yani yok.Lutfen durumunuz varsa aileniz varsa bırakın 2 bozuk mayayı yan yana geberip gitsinler kendi pisliklerinde bogulsunlar

Teşekkür ederim Allah herkesin yardımcısı olsun inşAllah gerçekten zor ama boşandım 6 ay oldu üç çocuk var ve görüşmek zorunda kalıyorsunuz kolay kolay çıkaramıyorsunuz hayatınızdan be süreç dahada uzuyor çalışmıyorum maalesef bebeğim var eşimden aldığım nafakayla geçiniyorum

Geberrsin ruhu bozuk şey.Esinizinde ondan aşağı kalır yani yok.Lutfen durumunuz varsa aileniz varsa bırakın 2 bozuk mayayı yan yana geberip gitsinler kendi pisliklerinde bogulsunlar
Aynen öyle yaptım zaten kadının kazına sahip çıkıp kendi çocuklarını ağlatmayı seçti Hak yerini bulur elbet

Hayır çocukları görmeye geldiği zamanlarda heves miş bi önemi yokmuş yapmamalıymışım boşanalı 6 ay oldu
Oyle bi durus sergilemenız lazım kı, sızınle Bırakın bu cumlelerı kurmayı muhattap dahi olamamalı ve hatta bisey diyecek oldugunda musade almalı sizden.

Tum bunları yapıp bu piskin cumlelerı hala kuruyor kurabiliyor olmasının ınsallah onun serefsızlıgıyle alakası vardır, sızın alttan alma sevdıgınızı belli etme hala ıyı davranmanızla ilgisi yoktur. Umarım boyledır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…