Aldatılmış ve boşanmayı seçmiş üç çocuklu anne

Hiç bir erkek için 3 çocuk doğurmaya değmez, çoğu 3 çocuğun masraflarını hanımın başına kalkan çok erkek var ki memleketin ekonomik durumu vahim zaten ondan böyle bir dırumda zaten ayrılamazsınız onuda bal gibi biliyor

Bence ertesi gün boşanmaktan vazgeciceksiniz çünkü kocanizi suçlamanız gerekirken kadını sucluyorsunuz.

Aa bosanmissiniz kocam yanasiyo diyince devam ediyorsunuz sandim

Klasik yuva yıkanın yuvası olmaz
Er geç yaptıkları ayaklarına dolaşacak zaten ferah ol çocuklarına odaklan eğitimi gelişimi ile ilgilen sonra otur seyret Allahın hesabı yarına kalmaz.
İnşAllah öyle sabrediyorum zaten tek güzel şey çocuklarım elbet onların ahı çıkacak

Afedersiniz devam ediyorsunuz sandim. En en suçlusu kocanız. Kararınızdan bı an olsun pişmanlık duymayin
Estağfirullah Sevgilisine laf söylediğim için yediğim dayağı unutup devam etmek ne kadar doğru olurdu bilmiyorum Pişman değilim sadece çocuklarımın yaşayamadığı güzel zamanlar için üzülüyorum

5 yil ayni insanla oldugu net mi bilmiyoruz. Ayrica haberi bile olsa tek suçlu yine kadin mi? Kadin sen evlisin olmaz diyip adamdan vazgecse adam yine baska bir kadin bulacak.
Aynı kadin mi bilemem ama ne kadar bilemez ki sır degil ya?Ayrıca diğer yorumlarımı okuyun iğrenç eşi zaten baş suçlu.Ona kim olacağı olduğu farketmez bence

Aynı kadin mi bilemem ama ne kadar bilemez ki sır degil ya?Ayrıca diğer yorumlarımı okuyun iğrenç eşi zaten baş suçlu.Ona kim olacağı olduğu farketmez bence
Hayatında kaç kişi var inanın bende bilmiyorum tek bildiğim birbirlerine layık oldukları

Kocan seni düşünmemiş ki başka bi kadın neden düşünsün
Kadını suçlamak yerine eşine yönel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…