- 10 Ağustos 2009
- 26.197
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi KarpuzluKurabiye
-
Hiç bir erkek için 3 çocuk doğurmaya değmez, çoğu 3 çocuğun masraflarını hanımın başına kalkan çok erkek var ki memleketin ekonomik durumu vahim zaten ondan böyle bir dırumda zaten ayrılamazsınız onuda bal gibi biliyorUykularımı kaçıran beni hayattan soğutan bütün enerjimi çeken bi adamla 10 yıl evli kaldım üç çocuk ve çoğu insanın Erişemeyeceği bi eş modeli oldum ama yaranamayınca olmuyor belkide hata bendeydi bu kadar şımarıklık olunca elbet kaşınıyorlar rahat batıyor ve ne olduğu belli olmayan herkesi eşinden üstün tutuyorlar eşim beni 5 yıl aldatmış ve son iki sene de farkına vardım çabaladım ama üç çocukla bi yerden sonra olmadığı için bıraktım hala karımsın deyip utanmadan yaklaşmaya çalışıyor.. demem o ki ben bi kadınım başka bi anneye bunu nasıl yapabilirim hele üç çocuk varsa diye düşünmeyen ahlaksızların akıbeti inşAllah bizden beter olur benim durumumda bi çok insan var Allah Yardımcısı olsun herkesin
Amin çok teşekkür ederim gerçekten öyle zor zamandan geçiyoruz inşAllah muhatap olma durumu bi an önce kalkar ortadanİkiside pis insanlarmis. Bosanmissiniz muhattap olmaya değmez. Güçlü kalın. Allah yardımcınız olsun
İnşAllah öyle sabrediyorum zaten tek güzel şey çocuklarım elbet onların ahı çıkacakKlasik yuva yıkanın yuvası olmaz
Er geç yaptıkları ayaklarına dolaşacak zaten ferah ol çocuklarına odaklan eğitimi gelişimi ile ilgilen sonra otur seyret Allahın hesabı yarına kalmaz.
Boşandım 6 ay oldu şükür ki ve kadını suçluyorum evet ama eski eşimden daha fazla suçu olduğunu düşünmüyorumBence ertesi gün boşanmaktan vazgeciceksiniz çünkü kocanizi suçlamanız gerekirken kadını sucluyorsunuz
Neden iki cocuktan sonra bir daha Cocugunuz olmaz dedi doktorlar?Çok şükür ayrıldım ve üçüncü bebeğim doktorlar tarafından olmaz dendiği halde sürpriz bi şekilde oldu ki pişmanlık duymadım Böyle bi insandan bana kalan en güzel şey onlar şükür
Afedersiniz devam ediyorsunuz sandim. En en suçlusu kocanız. Kararınızdan bı an olsun pişmanlık duymayinBoşandım 6 ay oldu şükür ki ve kadını suçluyorum evet ama eski eşimden daha fazla suçu olduğunu düşünmüyorum
Estağfirullah Sevgilisine laf söylediğim için yediğim dayağı unutup devam etmek ne kadar doğru olurdu bilmiyorum Pişman değilim sadece çocuklarımın yaşayamadığı güzel zamanlar için üzülüyorumAfedersiniz devam ediyorsunuz sandim. En en suçlusu kocanız. Kararınızdan bı an olsun pişmanlık duymayin
Rahimle ilgili problemlerim vardı o yüzdenNeden iki cocuktan sonra bir daha Cocugunuz olmaz dedi doktorlar?
Aynı kadin mi bilemem ama ne kadar bilemez ki sır degil ya?Ayrıca diğer yorumlarımı okuyun iğrenç eşi zaten baş suçlu.Ona kim olacağı olduğu farketmez bence5 yil ayni insanla oldugu net mi bilmiyoruz. Ayrica haberi bile olsa tek suçlu yine kadin mi? Kadin sen evlisin olmaz diyip adamdan vazgecse adam yine baska bir kadin bulacak.
Hayatında kaç kişi var inanın bende bilmiyorum tek bildiğim birbirlerine layık olduklarıAynı kadin mi bilemem ama ne kadar bilemez ki sır degil ya?Ayrıca diğer yorumlarımı okuyun iğrenç eşi zaten baş suçlu.Ona kim olacağı olduğu farketmez bence
İki cocuktan sonra olmus heralde problemler.Rahimle ilgili problemlerim vardı o yüzden
Evet ikinci çocuğumda doğum kaynaklı bi problemİki cocuktan sonra olmus heralde problemler.
AnladımEvet ikinci çocuğumda doğum kaynaklı bi problem
Kocan seni düşünmemiş ki başka bi kadın neden düşünsünUykularımı kaçıran beni hayattan soğutan bütün enerjimi çeken bi adamla 10 yıl evli kaldım üç çocuk ve çoğu insanın Erişemeyeceği bi eş modeli oldum ama yaranamayınca olmuyor belkide hata bendeydi bu kadar şımarıklık olunca elbet kaşınıyorlar rahat batıyor ve ne olduğu belli olmayan herkesi eşinden üstün tutuyorlar eşim beni 5 yıl aldatmış ve son iki sene de farkına vardım çabaladım ama üç çocukla bi yerden sonra olmadığı için bıraktım hala karımsın deyip utanmadan yaklaşmaya çalışıyor.. demem o ki ben bi kadınım başka bi anneye bunu nasıl yapabilirim hele üç çocuk varsa diye düşünmeyen ahlaksızların akıbeti inşAllah bizden beter olur benim durumumda bi çok insan var Allah Yardımcısı olsun herkesin
İkisinide Allah havale ediyorum elbet çıkar suç tabiki eşimin o kadın olamasaydı başkası olurdu demekkiKocan seni düşünmemiş ki başka bi kadın neden düşünsün
Kadını suçlamak yerine eşine yönel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?