- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
- Konu Sahibi KarpuzluKurabiye
-
Utanma olsa inanın duyar şimdi kadın hamile ve bana hala onu ciddiye alma diyor utanmadan Allah birbirlerinden buldursunŞükür boşanmışsınız hic muhattap bile olmayin oyle bir yokn sayin ki varlığından şüphe duysun ahlaksiz
Tabiki alttan almak değil inanın bazen karşılaşınca yaşadıklarım gözümün önüne geliyor ve hayattan yaşamaktan kadınlıktan iğreniyorum ahlaksız insanla uğraşmak zorOyle bi durus sergilemenız lazım kı, sızınle Bırakın bu cumlelerı kurmayı muhattap dahi olamamalı ve hatta bisey diyecek oldugunda musade almalı sizden.
Tum bunları yapıp bu piskin cumlelerı hala kuruyor kurabiliyor olmasının ınsallah onun serefsızlıgıyle alakası vardır, sızın alttan alma sevdıgınızı belli etme hala ıyı davranmanızla ilgisi yoktur. Umarım boyledır.
Bulacaktır ins.İnanın çok sinirlendim 3 çocuğum var benimde empati kurdum galiba lanet olsun oyle kadınlara ya öyle karaktersiz adamlara eşlik edenlere.Aynen öyle yaptım zaten kadının kazına sahip çıkıp kendi çocuklarını ağlatmayı seçti Hak yerini bulur elbet
Çok şükürŞükür boşanmışsınız hic muhattap bile olmayin oyle bir yokn sayin ki varlığından şüphe duysun ahlaksiz
Bosanmıssınız. Dogru olanı yapmissınız. Ahlaksız insanla simdı o kadın ugrasacak, sız neden ugrasıyor veya diyalog kuruyorsunuz ki?Tabiki alttan almak değil inanın bazen karşılaşınca yaşadıklarım gözümün önüne geliyor ve hayattan yaşamaktan kadınlıktan iğreniyorum ahlaksız insanla uğraşmak zor
Aslinda çok yerinde cvplar var ama burda yazılmıyor aşkaaaa bak insanın kalbi olmadan askk nasil oluyor önünde 3 coxukve yıllarını vermiş eş ama askkkk demi vicdanlari yok bacım Allah yar ve yardımcın olsun Rabbimiz İnşirah ferahlığı versin sanaEvli olduğunu biliyormuş ama kalbine söz geçirememiş aşk mış
5 yil ayni insanla oldugu net mi bilmiyoruz. Ayrica haberi bile olsa tek suçlu yine kadin mi? Kadin sen evlisin olmaz diyip adamdan vazgecse adam yine baska bir kadin bulacak.Yapmayın 5 yıl...Akli dengesi bozuk falan mıdır bu kadinin?
size karşı sorumluluğu olan eşiniz, size karşı sadakat sözü veren kişi eşiniz, kadın suçlu da 5 yıldır ikili hayat yaşayan eşin masum mu? Kadın suçsuz değil suçu var ama ESAS SUÇLU KOCAN.Kadının size karşı bi sorumluluğu yokUykularımı kaçıran beni hayattan soğutan bütün enerjimi çeken bi adamla 10 yıl evli kaldım üç çocuk ve çoğu insanın Erişemeyeceği bi eş modeli oldum ama yaranamayınca olmuyor belkide hata bendeydi bu kadar şımarıklık olunca elbet kaşınıyorlar rahat batıyor ve ne olduğu belli olmayan herkesi eşinden üstün tutuyorlar eşim beni 5 yıl aldatmış ve son iki sene de farkına vardım çabaladım ama üç çocukla bi yerden sonra olmadığı için bıraktım hala karımsın deyip utanmadan yaklaşmaya çalışıyor.. demem o ki ben bi kadınım başka bi anneye bunu nasıl yapabilirim hele üç çocuk varsa diye düşünmeyen ahlaksızların akıbeti inşAllah bizden beter olur benim durumumda bi çok insan var Allah Yardımcısı olsun herkesin
Pardon özür dilerim dikkatli okuyamamışım boşanmışızsınızTeşekkür ederim Allah herkesin yardımcısı olsun inşAllah gerçekten zor ama boşandım 6 ay oldu üç çocuk var ve görüşmek zorunda kalıyorsunuz kolay kolay çıkaramıyorsunuz hayatınızdan be süreç dahada uzuyor çalışmıyorum maalesef bebeğim var eşimden aldığım nafakayla geçiniyorum
Mesajlar atıyor yani yalnız kalıyorum ailem uzakta oturuyor bi yerde muhatap olmak zorunda kalıyorsunuz istemeyecektir olsa bu yasak döneminde dışarı çıkma olasılığım yok bütün eksikleri ona yöneltmek durumunda kalıyorum ister istemez yakınlık anlamında değil diyalog halinde oluyorsunuzBosanmıssınız. Dogru olanı yapmissınız. Ahlaksız insanla simdı o kadın ugrasacak, sız neden ugrasıyor veya diyalog kuruyorsunuz ki?
Cocuklar harici onunla asla konusmayip suratına bakmamaniz lazım.
Neden muhabbet ediyorsunuz da size kadın ıcın ciddiye alma onu diyebılıyor?
ben suçun eşimde olduğunu biliyorum zaten ama evli olduğunu bile bile ki boşanmış ve çocuğu olan bi anne başka bi anneye yaşatabilir mi bunu bilmiyorumsize karşı sorumluluğu olan eşiniz, size karşı sadakat sözü veren kişi eşiniz, kadın suçlu da 5 yıldır ikili hayat yaşayan eşin masum mu? Kadın suçsuz değil suçu var ama ESAS SUÇLU KOCAN.Kadının size karşı bi sorumluluğu yok
Amin inşAllah çok teşekkür ederim inşAllah güçsüz zırlayan biri değilim elhamdulillah elbet kışın baharı olurPardon özür dilerim dikkatli okuyamamışım boşanmışızsınız
Elbette çok zor bir süreçtir
Ama geçecek hepsi geçecek biraz Zamana ihtiyacınız var
Kesinlikle kolay değil
Allah En kısa zamanda gönlünüzü ferahlatsın inşallah
Ben iki tarafıda suçluyorum en büyük pay eşimin zaten kabul ediyorumNeden kadıarı sucluyorsunuz kaç defa aldatildım bilmiyorum. Su anki haric hemen her iliskimde aldatildim ama hic kadınları suclamadım. Kadinlar iliskimizi biliyor muydu bilmiyor muydu hic sorgulamadım da.
Evet çok haklısınız gerçekten öyle hamdolsun çocuklarım benim leAslinda çok yerinde cvplar var ama burda yazılmıyor aşkaaaa bak insanın kalbi olmadan askk nasil oluyor önünde 3 coxukve yıllarını vermiş eş ama askkkk demi vicdanlari yok bacım Allah yar ve yardımcın olsun Rabbimiz İnşirah ferahlığı versin sana
çok üzüldüm güçlü dur arkanda 3 tane evlat var gerisi kapı köpeği
Büyüklerin bir sözü var kara gün böyle kalmaz garip bunalıp ölmez sabır hepsi geçecek ve devran donecek o zaman çekirdek alıp izleme sırası sende aşıkları masuklariEvet çok haklısınız gerçekten öyle hamdolsun çocuklarım benim le
Elbette olacakAmin inşAllah çok teşekkür ederim inşAllah güçsüz zırlayan biri değilim elhamdulillah elbet kışın baharı olur
Evet çok yıprandım anlaşmalı bi şekilde boşanma kararı aldıktan sonra bir ay içinde boşandım çocuklarım için mücadele vermek zorundayım Allah herkesin yardımcısı olsun inşAllah kimseyi darda bırakmasın inşAllahElbette olacak
Sadece çok üzgünsünüz ve evliliğiniz aldatılma yüzünden bitmiş
ve o kişiyle yoluna devam etmiş
Ve eski Eşiniz bu kişi ile aynı evde yaşıyor Oluşu ve eski eşinizden Bebek bekliyor oluşu sizi
Hazmedemiyorsunuz bu gayet normal
Sağlıklı bir insanın vereceği bir tepkidir bu
Zamanla geçecek hepsi merak etmeyin
Birbirlerinden bulsunlar istiyorum zaten kadın zaten Farklı bi kadın elbet bana yaptığını onada yapıcak yapsın daBüyüklerin bir sözü var kara gün böyle kalmaz garip bunalıp ölmez sabır hepsi geçecek ve devran donecek o zaman çekirdek alıp izleme sırası sende aşıkları masuklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?