Aldatılmış ve boşanmayı seçmiş üç çocuklu anne

Tabiki alttan almak değil inanın bazen karşılaşınca yaşadıklarım gözümün önüne geliyor ve hayattan yaşamaktan kadınlıktan iğreniyorum ahlaksız insanla uğraşmak zor

Aynen öyle yaptım zaten kadının kazına sahip çıkıp kendi çocuklarını ağlatmayı seçti Hak yerini bulur elbet
Bulacaktır ins.İnanın çok sinirlendim 3 çocuğum var benimde empati kurdum galiba lanet olsun oyle kadınlara ya öyle karaktersiz adamlara eşlik edenlere.

Tabiki alttan almak değil inanın bazen karşılaşınca yaşadıklarım gözümün önüne geliyor ve hayattan yaşamaktan kadınlıktan iğreniyorum ahlaksız insanla uğraşmak zor
Bosanmıssınız. Dogru olanı yapmissınız. Ahlaksız insanla simdı o kadın ugrasacak, sız neden ugrasıyor veya diyalog kuruyorsunuz ki?
Cocuklar harici onunla asla konusmayip suratına bakmamaniz lazım.
Neden muhabbet ediyorsunuz da size kadın ıcın ciddiye alma onu diyebılıyor?

Evli olduğunu biliyormuş ama kalbine söz geçirememiş aşk mış
Aslinda çok yerinde cvplar var ama burda yazılmıyor aşkaaaa bak insanın kalbi olmadan askk nasil oluyor önünde 3 coxukve yıllarını vermiş eş ama askkkk demi vicdanlari yok bacım Allah yar ve yardımcın olsun Rabbimiz İnşirah ferahlığı versin sana
çok üzüldüm güçlü dur arkanda 3 tane evlat var gerisi kapı köpeği

size karşı sorumluluğu olan eşiniz, size karşı sadakat sözü veren kişi eşiniz, kadın suçlu da 5 yıldır ikili hayat yaşayan eşin masum mu? Kadın suçsuz değil suçu var ama ESAS SUÇLU KOCAN.Kadının size karşı bi sorumluluğu yok

Pardon özür dilerim dikkatli okuyamamışım boşanmışızsınız
Elbette çok zor bir süreçtir
Ama geçecek hepsi geçecek biraz Zamana ihtiyacınız var
Kesinlikle kolay değil
Allah En kısa zamanda gönlünüzü ferahlatsın inşallah

Mesajlar atıyor yani yalnız kalıyorum ailem uzakta oturuyor bi yerde muhatap olmak zorunda kalıyorsunuz istemeyecektir olsa bu yasak döneminde dışarı çıkma olasılığım yok bütün eksikleri ona yöneltmek durumunda kalıyorum ister istemez yakınlık anlamında değil diyalog halinde oluyorsunuz

ben suçun eşimde olduğunu biliyorum zaten ama evli olduğunu bile bile ki boşanmış ve çocuğu olan bi anne başka bi anneye yaşatabilir mi bunu bilmiyorum

Amin inşAllah çok teşekkür ederim inşAllah güçsüz zırlayan biri değilim elhamdulillah elbet kışın baharı olur

Neden kadıarı sucluyorsunuz kaç defa aldatildım bilmiyorum. Su anki haric hemen her iliskimde aldatildim ama hic kadınları suclamadım. Kadinlar iliskimizi biliyor muydu bilmiyor muydu hic sorgulamadım da.
Ben iki tarafıda suçluyorum en büyük pay eşimin zaten kabul ediyorum

Evet çok haklısınız gerçekten öyle hamdolsun çocuklarım benim le

Amin inşAllah çok teşekkür ederim inşAllah güçsüz zırlayan biri değilim elhamdulillah elbet kışın baharı olur
Elbette olacak
Sadece çok üzgünsünüz ve evliliğiniz aldatılma yüzünden bitmiş
ve o kişiyle yoluna devam etmiş
Ve eski Eşiniz bu kişi ile aynı evde yaşıyor Oluşu ve eski eşinizden Bebek bekliyor oluşu sizi
Hazmedemiyorsunuz bu gayet normal
Sağlıklı bir insanın vereceği bir tepkidir bu
Zamanla geçecek hepsi merak etmeyin

Evet çok yıprandım anlaşmalı bi şekilde boşanma kararı aldıktan sonra bir ay içinde boşandım çocuklarım için mücadele vermek zorundayım Allah herkesin yardımcısı olsun inşAllah kimseyi darda bırakmasın inşAllah

Büyüklerin bir sözü var kara gün böyle kalmaz garip bunalıp ölmez sabır hepsi geçecek ve devran donecek o zaman çekirdek alıp izleme sırası sende aşıkları masuklari
Birbirlerinden bulsunlar istiyorum zaten kadın zaten Farklı bi kadın elbet bana yaptığını onada yapıcak yapsın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…