Aldatılmış ve boşanmayı seçmiş üç çocuklu anne

Hayattan aldığım tek ders kimseye güvenini sarsacak kadar değer vermiceksin elbet şaşırıyorlar.. her şeye alet demiceksin kendininde isteklerinin olacağının farkına varıcaksın kimseye kendini ezdirmiceksin ki sonra üzerine basan çok oluyor ben geç farkına vardım ama şükrediyorum canım sağ evlatlarım sağ sağlık varsa bi insanın başaramayacağı bişey yok

Hayattan aldığım tek ders kimseye güvenini sarsacak kadar değer vermiceksin elbet şaşırıyorlar.. her şeye alet demiceksin kendininde isteklerinin olacağının farkına varıcaksın kimseye kendini ezdirmiceksin ki sonra üzerine basan çok oluyor ben geç farkına vardım ama şükrediyorum canım sağ evlatlarım sağ sağlık varsa bi insanın başaramayacağı bişey yok
Benim de en büyük.pismanligim.bu ya gereğinden fazla değer vermek ,şimdi diyorum çok şımartmisim onu,ama güzel dersler çıkardım kendime şimdi dhaa güçlüyüm, daha iyi kararlar aldığımın farkındayım

Benim de en büyük.pismanligim.bu ya gereğinden fazla değer vermek ,şimdi diyorum çok şımartmisim onu,ama güzel dersler çıkardım kendime şimdi dhaa güçlüyüm, daha iyi kararlar aldığımın farkındayım
Allah yardımcınız olsun zor şeyler insanı yıpratsada güçlendiriyor umarım yaptığımız hatalar bizlere ders olur ve yuva yıkmaya cesaret edenlere ibret olur ben mutlu olan pek duymadım umarım olmazlar uydukları şeytandan bulsunlar sizde umarım mutluluğu yakalarsınız kimse için üzülmeye değmiyormuş onu anladım

O ahlaksız adamı da aşağılık Kadını da bırakın kendi pisliğinde boğulsunlar.
Siz çocuklarınızı da alın toplayın delilleri sunun mahkemeye nafaka velayet tazminat ne gerekiyorsa alın.

Evet adam dibine kadar suçlu
Ama evli ve çocuklu olduğunu bile bile adamla olan kadında suçlu kimse kusura bakmasın
3 çocuklu adamı ne yapacakmış ?
Bekar adam mı yok ?
Bizde bekarız valla evli adamlar hep çıktı karşımıza rezil ettik dönüp bakmadık bile
Bu karekter ve vicdan meselesi
Bu kızlarımız azıcık ilgi görünce adamın eşi üzülür mü ne yapar dünyası yıkılır mı?çocukların piskolojisi ne olur diye hiç düşünmüyor bırakıveriyor kendini elin adamların eline

Bunu size 3 çocuğunuzun babası , hayat arkadaşınız yapabiliyorsa elin kadını neden yapmasın? Asıl suçlu eşiniz, sonra diğer kadın

3 çocuğu var o da bi kadın diye düşünmesi gereken başka bi kadın değil eşin bu durumda. ona kızmıyorsan başkasına laf etmeye hakkın yok sana karşı sorumluluğu olan diğer kadın değil çünkü.

O ahlaksız adamı da aşağılık Kadını da bırakın kendi pisliğinde boğulsunlar.
Siz çocuklarınızı da alın toplayın delilleri sunun mahkemeye nafaka velayet tazminat ne gerekiyorsa alın.
Çocuklarımın hakkını alıcam inşAllah ev ve nafaka şartı koydum alıcak çocukları için benim evim var şükür onun kine. İhtiyacım yok çocuklarına yapmak zorunda zaten

Evet adam dibine kadar suçlu
Ama evli ve çocuklu olduğunu bile bile adamla olan kadında suçlu kimse kusura bakmasın
3 çocuklu adamı ne yapacakmış ?
Bekar adam mı yok ?
Bizde bekarız valla evli adamlar hep çıktı karşımıza rezil ettik dönüp bakmadık bile
Bu karekter ve vicdan meselesi
Bu kızlarımız azıcık ilgi görünce adamın eşi üzülür mü ne yapar dünyası yıkılır mı?çocukların piskolojisi ne olur diye hiç düşünmüyor bırakıveriyor kendini elin adamların eline
Allah onlarında cezasını elbet verir haya ahlak olan biri bunu hemcinsine yapmaz zaten

Bunu size 3 çocuğunuzun babası , hayat arkadaşınız yapabiliyorsa elin kadını neden yapmasın? Asıl suçlu eşiniz, sonra diğer kadın
Çocukların babasının yaptığının farkındayım zaten ama onu olmaz benimde evladım var deyip reddeden bi kadın olmam yerine bu şekilde davranmayı seçmiş Allah sorar elbet

3 çocuğu var o da bi kadın diye düşünmesi gereken başka bi kadın değil eşin bu durumda. ona kızmıyorsan başkasına laf etmeye hakkın yok sana karşı sorumluluğu olan diğer kadın değil çünkü.
Kızıyorum zaten diğer mahluğu suçlayıp bana bunu yapanı bağrıma basmadım Allah uyduğundan buldursun ikiside birbirinden beter

Neden kadıarı sucluyorsunuz kaç defa aldatildım bilmiyorum. Su anki haric hemen her iliskimde aldatildim ama hic kadınları suclamadım. Kadinlar iliskimizi biliyor muydu bilmiyor muydu hic sorgulamadım da.
Eşlerin birbirine olan sadakat yükümlülükleri öncelikli olsa da, toplum vicdani ve ahlaki konular dikkate alındığında aldatan taraflar eşit derecede suçlu diye düşünüyorum. Sonuç olarak ahlaksızla ahlaksız olmak aynı şey bana göre...aman kadının ne suçu var, eşine kız söylemleri bana aşırı saçma geliyor.

Çocuklarına baksın yeter
Eşlerin birbirine olan sadakat yükümlülükleri öncelikli olsa da, toplum vicdani ve ahlaki konular dikkate alındığında aldatan taraflar eşit derecede suçlu diye düşünüyorum. Sonuç olarak ahlaksızla ahlaksız olmak aynı şey bana göre...aman kadının ne suçu var, eşine kız söylemleri bana aşırı saçma geliyor.
ki se aldatılmak ve boşanmak için evlenmez namus kavramı iki taraf içinde geçerlidir namussuz olmayı seçene edicek lafım yok.. beni suçlayan bile oldu inanın kadınlık yapsaydın diye

Çocuklarımın hakkını alıcam inşAllah ev ve nafaka şartı koydum alıcak çocukları için benim evim var şükür onun kine. İhtiyacım yok çocuklarına yapmak zorunda zaten
Hiç öyle düşünme
Aldattığı için tazminatta iste
Çocuklar için ayrı kendin için ayrı nafaka iste.
İhtiyacın yoksa bile koyarsın kıyıya çocukların için birikir.

Hiç öyle düşünme
Aldattığı için tazminatta iste
Çocuklar için ayrı kendin için ayrı nafaka iste.
İhtiyacın yoksa bile koyarsın kıyıya çocukların için birikir.
Tabiki onların haklarını korumak için istedim zaten milletin karısı ve çocuğu faydalanması yerine kendi çocukları hayatlarını güzel bi şekilde devam ettirsinler Allah kendinden başkasına muhtaç etmesin inşAllah

Uykularımı kaçıran beni hayattan soğutan bütün enerjimi çeken bi adamla 10 yıl evli kaldım üç çocuk ve çoğu insanın Erişemeyeceği bi eş modeli oldum ama yaranamayınca olmuyor belkide hata bendeydi bu kadar şımarıklık olunca elbet kaşınıyorlar rahat batıyor ve ne olduğu belli olmayan herkesi eşinden üstün tutuyorlar eşim beni 5 yıl aldatmış ve son iki sene de farkına vardım çabaladım ama üç çocukla bi yerden sonra olmadığı için bıraktım hala karımsın deyip utanmadan yaklaşmaya çalışıyor.. demem o ki ben bi kadınım başka bi anneye bunu nasıl yapabilirim hele üç çocuk varsa diye düşünmeyen ahlaksızların akıbeti inşAllah bizden beter olur benim durumumda bi çok insan var Allah Yardımcısı olsun herkesin

Yaşınız çok genç hiç üzülmeyin. Sınavımmış diye düşünüp geçin.

Back
X