çok kavgalar ettik bu yüzden bna el bile kaldırdı ama ne olursa olsun ona karşı ciddi anlamda zaaflarım var yapamıyorum onsuz çok özlüyorum
eğer ben aldatılmaktan rahatsız olmuyorum diyorsan, aldatmadığın halde sana bile böyle kabul ettirmiş ve de en ufak hatanda bunu ortaya koymuş biriyle yaşarım diyorsan devam et güzelim..
Lakin onca şeyin üzerine bir de el kaldırmasına göz yumuyorsan kusura bakma ama senin kendine saygın yok ki şekerim..
Evet 2 yıl uzun bi süre ama bak daha önce de ayrılmışsınız.. Hep diyorum zati bi ilişki bi kere bitmişse bi daha dönmenin anlamı yok kısır döngüye giriyor herşey..
Böyle aşka sevgiye tutkuya aklım basmıyor benim
kafayı yemek üzereim yaa... 2yıllık bi ilişkim var ve 6ay kadar önce resmen aldatılmışım yeni anladım... bnm herşeyime karışır arkadaşlarıma elbiselerime... ama bni bu kadar kısıtlaıp kendisi kızların kucaına yatıp resim çektirdiinde nasıl bi tepki verebilirim??? yemin ederim kafaı yicem yaaa
bn bunu ona söylesem sn bni aldattın bn affettim diyo başka bi savunması yok (4ay kadar önce büyük bi kavga ettik ve bn bi süre sonra başkasıyla çıktım sonra ayrıldım hemen zaten oda herşeye rağmen bni affetti ama bunu her küçük sorunda bna hatırlatıo böylece üste çıkıo) çok seviorum ama bn onu ne yapmalıım?
çok kavgalar ettik bu yüzden bna el bile kaldırdı ama ne olursa olsun ona karşı ciddi anlamda zaaflarım var yapamıyorum onsuz çok özlüyorum
aldatıldın ve hala görüşüyomusun sen onunla ?2 senelikti dimi ilişkiniz?
4,5 yıl süren bi ilişkim vardı ...ailelerimiz filan tanışmıştı hani bi aksilik cıkmasa kısa süre sonra nikahımız olucktı..
aldatıldığımı ( sanal yolla ) öğrendim onun en yakın arkadaşından ve öğrendiğim gün bitti..
telefon açtım ona.. bildiğimi söyledim..
sendne miğdem bulanıyo dememe gerek yok anlamışsındır dedim..
tamam uzatma gibilerinden bişi söyledi artis ya sanıyo göz dağı veriyorum çünkü bende senin gibi sevdiğim için genelde alttan alırdım tamam derdim , kıyafet arkadas vs dediklerine uyardım..
bunlara alıştığı için sanıyordu tekrar arıycam geri dönücem..
salak değlim ama ben... ne ondan daha değersizim nede beni aldattığı o saçma sapan kızlardan daha basit değilim..
telefonu kapattım ve onu bir daha hiç aramadım..
ne gizli numaradan ne bilmem nerden ..bitti cidden
1 yıl boyunca oda aramadı..
1 yıldan sonra tekrar peşimde gezmeye başladı..bu kez ağlaya ağlaya peşimde gezen oydu!!
beni bırak benim annemi arayıp yalvarıyordu telefonda araya girin lütfen bizi barıştırın diye..
cok uzun zaman uğraştı tekrar barışmak için..
en sonunda buluştum ..konuştuk..
ben bir daha snein elini tutama m , söylediklerine güvenemem dedim..
eskisi gibi asla kahrını çekemem ..benim için bitti sende bitir üzülmeni istemem dedim..
bu olayın üzerinden 5 yıl geçti cnm..
aynı mahallede oturuyoruz ve o benım üniversiteden arkadaşımdı..
karşılaşıyoruz arada ve onun gözlerindeki acıyı ve pişmanlığı hala görüyorum..
aklın varsa kendini harcama cnm..
kimse senden daha değerli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?