Bir köşede ilgi görmeden beklemek, fedakarlıkta bulunmak, bir kadın yüzünden gizli gizli ağlamak, manipüle edilmek ve başarı azminin törpülenmesi bunların hepsi senin hatan. İzin vermeyecektin. Neler çektim diye üzülerek hala vakiy kaybediyorsun. Bak canım 15 yaşında kaçırılıp yıllarca eve hapsedilen, tecavüz nedeniyle çocukları olan bir kadın başıma bunlar geldi ne suçum vardı diye düşünür, dibine kadar haklıdır. Ki Amerikafa bu vakalar var duymuşsundur. Kadın 40 küsür yaşında ilk defa güneş görmüş bodrumdan çıkartılmış. Sen ise bunları yaşamayı seçtin. Nasıl bana bunları yapar diye düşünmek yerine kabullen olanları ve geleceğe bak. İsyanın, o adama kızgınlığın hiçbir faydası yok sana. Ne sana ne başka bir insana. O zaman bunları yaptın ve sonuç bu. Şimdi sonucu değiştirmek senin elinde.
zaten kızgınlığım da kendime.
yeterince güçlü olamadım. sevgime kandım. kendi paranoyaklığım sandım daha doğrusu öyle hissettirdi, evli kadın dedi cart dedi curt dedi, ııy tipsiz dedi, burnu yamuk dedi blabla yani... hakkaten de tipsiz ve ben kadın sadece yavşıyor şeklinde kaldı karakteri öyle zannettim ve ex de arasına set koyduğunu gösterince biraz rahatladım.
başarı azmimin törpülenmesinin onla bağlantılı olduğunu fark etmemiştim. terapilerden sonra fark ettim. sorun bende sanıyordum, tembelim falan diye kendime kızıyordum. halbuki kazanırsam tusu, onla evleneceğimi hissettiğim için kazanmadım biraz da, bunu itiraf edebiliyorum açıkça şu an, o zamanlar hissetsem de kabul edemiyordum.
zzaten şu anki üzüntüm giden adama değil, kendime... annemin lafına kanıp, aşık olmadığım düzgün adam sandığım bi adamla ilişki yürütmeye çalışma hatama. işin içinde aşk olsa, bittiğinde daha net görebilirdim belki, oysa böyle sevgi gittikçe katlandı ve beni gittikçe ona bağımlı hale getirdi.
zayıfladığımda bi ara çok fit olmuştum resmen zorla kilo aldırdı ya sürekli yemek pasta yedirtmeye çalışıyordu özgüvensizliğinin boyutu. ben onla fitness salonuna gitmek istiyordum ordaki kaslılardan kıskandığından kabul etmiyordu, bi gün tam etti yakınımızdaki salona gidicektik, tam yazılmaya gidiyorduk kapandı. aaa şanssızlık dedik. ama şimdi düşünüyorum kesin kapandığını gördüğü için kabul etti, ki kabul etti olsun. işte saflığımın boyutu...
şimdiyse orda doğudayken zaten evdesin bak dışarıda gezemiyorsun evde spor iyi geliyor diye gaza getirmiştim, internetten spor aletleri söyle evde yaparsın demiştim, bu son kadına aldığı hediyelerle birlikte gördüm, dambıllar protein tozları bi ton şey söylemiş. o kadar üzüldüm ki... 9 senedir spor yapsın istiyorum ve beni başından atıp spora yöneldi ki bu adam hiç sporla alakalı biri değildi. resmen ellerimle adama format attırdım... her yönden geliştirdim adamı... gidip kendime aldığım gibi ona bile yüz kremleri yok duşjelleri falan alıyordum, biraz metroseksüel olmuştu hoşuma da gidiyordu bakımlı diye.
ama neyse... geçmiş geçmiştir. bitti gitti. geç kalsam da hayatımın kalanı duruyor, elimden gelenin en iyisini yapacağım.