Yaz gununde buz kütlesi gibiyim.eriyorum...

Aldatmak sadece fiziki mi olur? Aklına gelen her türlü eşinden başka görüntü başka ses başka duygu bundan haz duyduğun sürece aldatmış sayılır insan.

Erkekler neden böyle? Neden onlara bu kadar kolay ? Bu kolaylığı biz mi veriyoruz onlara? Yeterince ceza yeterince karşılığı verilmiyor toplum tarafından bu olayların erkek kısmına.. Üzüldüm çok üzüldüm. Neden bilmiyorum aldatma konularını okurken uzak derim kendime, uzaktan okurum bakarım empati yapamam. Ama neden bu konu benim canımı sıktı bu kadar? Yazınızdaki kırgınlığı derinden hissettim. Allah adaletlidir. Nasıl bir yol izlenir şimdi bilmiyorum. Boşanamam diyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.

Esiniz cok zayif karakterli bence ya sen evlisin baskasiyla konusmak nedir saatlerce ne konusur bikadinla bi adam kadinla ayni yerde calisiyor anladigim kadariyla iste bu daha da kotu bence kendini affettitmek istiyorsa is degistirsin boyle nasil olacak?

Boşanmaktan vazgeçmeyecektiniz.
Eşinizin her hareketinden şüphelenip kurgulayacaksınız, geç gelse acaba mı diyeceksiniz. Ruh haliniz bozulacak sonrasında da.

Çok zor yaşadıklarınİz .dile kolay söylemesi yaşaması zor eminim ama Allah yardımcınız olsun .RABBİM gönlüne ferahlık versin şifa versin , eşinize de o kadına da size yaptıklarının hesabını sorsun inş en kısa zamanda. Dua Et bolca Allah a Sığın ...

gözlerim doldu okurken ya zaten iyi değildim.Allah yardım etsin size ama keşke boşansaymışsın. insan bir ömür bununla nasıl yaşar bilmiyorum.yaşadım biliyorum çocuk için çok kötü bu ortam.ne kadar samimi olmuş eşinizle o kadın?yani aldatmamış da ne yapmış bu adam?

Baya bi samimi olmuşlar. Diyorum ya eşim evlilik yıldönümünde bile benim yanımda olmak varken o kadinla saatlerce telefonda görüşmüş. Biliyormusun gözlerimde yaşlar eksik olmuyor. Kaldiramiyorum. Ama gerçekten çaresizlik o kadar kötü birsey ki Allah kimseye yaşamasını. Biraz önce annemi aradım havadan sudan konuştuk, bana diyor ki laf arasında falancanin karısı kocasina aşkım, hayatım diye sesleniyorlar.millet kocalar ini böyle ellerinde tutuyorlar diyor.bilmiyor ki kızı ilaçlarla ayakta duruyor. Yazık. ..

Çok zor yaşadıklarınİz .dile kolay söylemesi yaşaması zor eminim ama Allah yardımcınız olsun .RABBİM gönlüne ferahlık versin şifa versin , eşinize de o kadına da size yaptıklarının hesabını sorsun inş en kısa zamanda. Dua Et bolca Allah a Sığın ...

Lütfen rica etsem benim için dua edermisiniz..

Konunu okumadan önce bir sebepten dolayı ağlamıştım okuyunca daha da ağladım. Bence sen çok iyi bi insansın sakın kendini bırakma. Bu dünyanın üstü varsa altı da var. Ben hep bu kafada ilerlemisimdr. Sen doğru ol da eğri belasını bulur zaten. Siz çift olarak birbirinizin helali iseniz başkaları haramdır. Rabbim görüyor ona havale ediyoruz böyle olanları

Lütfen sizde benim için dua edermisiniz.

Aldatan kendini aldatmistir.hic esine karsi oyle ozguveni yikilmis hallere girme.ayaklarini daha saglam yere bas.seni anliyorum cunku esimin normal bi kiz yakiniyla bile samimi konusmasini kaldiramiyorum ki boyle bisey yasasam galiba cok kotu olurum ama bi yavrum var derim ve onun icin mutlu guclu olmaya calisirim.esim mi ne olur gozumde sifirlanir..kendini eski saygin yerine koymasi icin de cok calismasi gerekir..
bir insanin esine degil evlilik kurumuna saygisi vefasi ve sadakati olmali.kiminle nasil bi ozellikte guzellikte bir kadinla evli oldugu onemli degil..
dusunuyorumda eskiden koylu kadinlar sabahtan aksama kadar tarlada calisir ineklere bakar ustu basi toz birde kokar adamin yuzune bakcak mecali kalmaz.adam yine onca sene belki 40 belki 50 yil esinin ustune gul koklamaz.cunku kadinin kendine degil once evlilige degerlerine cocuklarina saygisi vardi.
simdiki erkekler hepsi degil tabiki sadakatin ne oldugunu bile bilmiyorlar..
Bak o zaman çocuğun için katlanacaksın evden işler var yapabileceğin onları yapmaya başla kendi paranı kazanmaya başladıkça kendine güvenin artar.Bak şu kokulu taş işinden bile insanlar neler yapıyorlar bunları bir düşün istersen.Boşanma ama kendini de ezdirme.Bu kadına karşıda kendini ezik hissetme asıl ezik asıl çirkin olan o ki evli çocuklu adama göz koymuş.

Çok teşekkür ederim. Bu kokulu taş dedikleri şeyi yapsam bile sizce kime sata bilirim? Bilginiz varsa beni bilgilendirirmisiniz?

Lütfen en kısa sürede kendinize iş bulun. İş kura giderseniz çok kısa sürede size donus olacağına %100 eminim.. kendiniz için yaşayın. Esinizin peşinide bırakın, Allah var yukarda ona havale edin en iyisini o bilir...

Çocuğum var bırakacak kimse yok. Lütfen sizde benim için dua edermisiniz.

Aldatmak sadece fiziki mi olur? Aklına gelen her türlü eşinden başka görüntü başka ses başka duygu bundan haz duyduğun sürece aldatmış sayılır insan.

Erkekler neden böyle? Neden onlara bu kadar kolay ? Bu kolaylığı biz mi veriyoruz onlara? Yeterince ceza yeterince karşılığı verilmiyor toplum tarafından bu olayların erkek kısmına.. Üzüldüm çok üzüldüm. Neden bilmiyorum aldatma konularını okurken uzak derim kendime, uzaktan okurum bakarım empati yapamam. Ama neden bu konu benim canımı sıktı bu kadar? Yazınızdaki kırgınlığı derinden hissettim. Allah adaletlidir. Nasıl bir yol izlenir şimdi bilmiyorum. Boşanamam diyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.

O kadar kirilganim ki sizlerden başka kimse beni anlamadı. Allahim in adaletin siginiyorum. Çok teşekkür ederim hepinize. Lütfen sizde bana dua edin olur mu?

Üniversite mezunuyum. Ama diyorum ya hicbirsey yapamıyorum. O kadar ağır bi deprasyonda yim ki tahmin bile edemezsiniz.
Allah yardımcınız olsun kendinizi toparlamaya çalışın zor ama atlatırsınız bunu inşallah herşeyin ilacı zaman toparladıktan sonra lütfen kendi ayaklarının üstünde durun ...

Back
X