Yaz gununde buz kütlesi gibiyim.eriyorum...

Sevgili konu sahibi Allah yar ve yardımcın olsun.
Yaşadıklarımı hatırladım okuyunca.Erkekler maalesef kötü giden bi evlilikte hemen kayabiliyorlar başka yönlere. Ve bu durum onlar için aldatma olmuyor bunu kabul etmiyorlar.benim esimde yaptı aynı şeyleri 8 yıl önce. Yıkıldım kırıldım paramparça oldum.aldatmadim dedi sadece yakın hissettim kendime dedi.
Geçer mi demişsin geçer elbet ama izi hep sende kalır. Derin bir yara gibi .
Yapacağın şey eşine ve kendine güven. Yikma yuvani bi şans ver evliliğine. Ama sürekli düşünme ve bunu sürekli konuşma. Tek sefer de al Koçani karşına bak canım de.ben seni seviyorum senin de beni sevdiğini biliyorum.bunu bir hata olarak gormeni ve hatalı kabul etmeni istiyorum.Bir daha böyle birşey ler yasamayacagimi bilmek istiyorum.Seffaf olmanı bana karşı dürüst olmanı bekliyorum de.duygularini açıkça konuş seni üzen ve inciten şeyleri söyle.
Ha ben bunları yapamam kendimi de kocami da yipratirim sürekli sorgularım diyorsan Bil ki bu evlilik ten sana Hayır gelmez.
2 yolun var birini seç ve uygula.

Cocug
çocuğunuz kaç yaşında? universite mezunuymussunuz, birçok kadına göre is bulma imkaniniz daha yüksek. dua edin elbette ama sizin de çaba göstermeniz gerekiyor. çalışmak, hem kafanızı dagitmanizi hem kaybettiğiniz özgüveninizi kazanmanızı hem de çocuğunuza daha iyi bir gelecek sunmanızı sağlayacak.

affetme konusunda ise, ben de unutamayacağınızı düşünüyorum. ve eşiniz mumkunse şube değiştirme vs gibi bir ortam değişikliğine gitmeli.

CocugUm 2 yasinda canım. Kreş ya da yuva tarzı bi iş bakıyorum bu aralar. Çok teşekkür ederim yorumun için.

Sevgili konu sahibi Allah yar ve yardımcın olsun.
Yaşadıklarımı hatırladım okuyunca.Erkekler maalesef kötü giden bi evlilikte hemen kayabiliyorlar başka yönlere. Ve bu durum onlar için aldatma olmuyor bunu kabul etmiyorlar.benim esimde yaptı aynı şeyleri 8 yıl önce. Yıkıldım kırıldım paramparça oldum.aldatmadim dedi sadece yakın hissettim kendime dedi.
Geçer mi demişsin geçer elbet ama izi hep sende kalır. Derin bir yara gibi .
Yapacağın şey eşine ve kendine güven. Yikma yuvani bi şans ver evliliğine. Ama sürekli düşünme ve bunu sürekli konuşma. Tek sefer de al Koçani karşına bak canım de.ben seni seviyorum senin de beni sevdiğini biliyorum.bunu bir hata olarak gormeni ve hatalı kabul etmeni istiyorum.Bir daha böyle birşey ler yasamayacagimi bilmek istiyorum.Seffaf olmanı bana karşı dürüst olmanı bekliyorum de.duygularini açıkça konuş seni üzen ve inciten şeyleri söyle.
Ha ben bunları yapamam kendimi de kocami da yipratirim sürekli sorgularım diyorsan Bil ki bu evlilik ten sana Hayır gelmez.
2 yolun var birini seç ve uygula.

Şuanda senin dediğin yolu uyguluyorum. Ona belli etmiyorum. Ama gel gör ki içim yanıp tutusuyor. İçimden hep çok vicdan azabı çeksin eşim diye dualar ediyorum. İlaçlar beni o kadar sakinlestirdi ki ne sorgulamaya ne de artik kavga etmeye gucum var. Güven konusu artık benim için söz konusu bile olamaz. Eşimi takip etmeyi de bıraktım. Öyle ya da böyle yapan bir şekilde yapıyor bilincine Allahima şükürler olsun ki kavuştum. Sadece manevi olarak cok ihtiyacım var sizlere ve dualariniza.

Yahu ne munasebet neden sen ona sevdiğini söyleyecekmissin! neden bi tarafi havada olan beyfendinin o bitarafini daha cok havaya kaldiracakmissin! neden sen yillarca içinde yara ile yaşayacakmissin! ya şöyle yorumlari okuyunca o kadar sinirleniyorum ki!

Kadin sinir krizine girmiş antidepresan kullanıyormus ama hala pasamizin gönlünü yapacak ayhh yani pesss

Arkadasim şimdi sen önce o evden bi çık bir iş bul kendine daha yasin genç calismaya başlayınca hem kafan dağıtacak hemde özgüvenin yerine gelecek sonra bakacaksin bundan bana koca olur mu diye o zaman ne kararı vereceğini tahmin ediyorum ama bu konuda kk da akil vermeyi sevmiyorum! lütfen kendinize güvenin ona muhtaç değilsiniz Paşanın gönlünü yapıp arayı düzeltmek zorunda değilsiniz! O ugrasacak bunlara kötü durumda olan sizsiniz !!!

Yahu ne munasebet neden sen ona sevdiğini söyleyecekmissin! neden bi tarafi havada olan beyfendinin o bitarafini daha cok havaya kaldiracakmissin! neden sen yillarca içinde yara ile yaşayacakmissin! ya şöyle yorumlari okuyunca o kadar sinirleniyorum ki!

Kadin sinir krizine girmiş antidepresan kullanıyormus ama hala pasamizin gönlünü yapacak ayhh yani pesss

Arkadasim şimdi sen önce o evden bi çık bir iş bul kendine daha yasin genç calismaya başlayınca hem kafan dağıtacak hemde özgüvenin yerine gelecek sonra bakacaksin bundan bana koca olur mu diye o zaman ne kararı vereceğini tahmin ediyorum ama bu konuda kk da akil vermeyi sevmiyorum! lütfen kendinize güvenin ona muhtaç değilsiniz Paşanın gönlünü yapıp arayı düzeltmek zorunda değilsiniz! O ugrasacak bunlara kötü durumda olan sizsiniz !!!

O kadar doğru şeyler yazmışsın ki aslında uygulamaya geçecek bi yol bekliyorum Rabbim den. Çok teşekkür ederim.

Evli erkeklerle fingirdeşen kadina mi benzemek istiyorsun yemisim guzelligini once insan olsun adi mahlukat. Gurur yok o guzel dedigin kadinda kocanda az degil burdaki masumkisi sensin kimsenin seni suclayip yaftalamasina izin verme. Yavuz hirsiz ev sahibini bastirmis resmen. Bak sinir oldum o yuzsuz kadina .

Geldi zaten ilk evliliğimde ve boşandım. Ama bende çocuk yoktu hayatıma devam ettim. Bir de bizim aldatılmaktan da öte problemlerimiz olduğundan heriften nefret edip yoluma bakmam çok kolay oldu.

Asla unutulmayacak. Seninde belirttiği gibi o kadar derin yaşıyorum ki o derinliğe baktıkça ben bile korkuyorum. Bana sizde dua edin olur mu..

Allah yar ve yardımcınız olsun. size huzur veren bir yolu seçersiniz inşAllah.
yüreğinin yangınını görüyorum, benzerini yaşadım. hasarlarımı tamir ettim ve şimdi diyorum ki değer miydi.
yemin ediyorum sana değmezmiş. ruhunda hasar bırakmalarına izin verme. toparlan, hayata katıl ki çabuk atlat.

Son düzenleme:
Back
X