Yaz gununde buz kütlesi gibiyim.eriyorum...

2 ay önce tesadüf eseri eşimin telefonunu kurcalarken aldatildigimi öğrendim. O nasıl bir tranvaydi öyle. Vurdum kırdım eşime Tokatlar sinir krizleri vs... sonuna kadar inkar etti.artık yalanları o kadar çok midemi bulandiriyor du ki tiskindim herseyden.ailesine haber verdim.geldiler olmayacağını bunu kaldiramayacagimi bu kadar da gururuz olmadığımı söyledim herkese.kabul etti boşanmayi ama ben seni aldatmadim,sen iyi olacaksan tamam ayrılalım dedi. 15 gün sonra aileme haber verdim geldiler.eşyalarımi topladım ama ailemden destek bile görmedim. Herkes yuva kolay kurulmuyor,mücadele et vs gibi yaklaştı.vazgeçtim. zaten boşan sam ne yapacağım ki param mi var mesleğim mi? Üstelik 1 tanede çocukla.

2 aydır o kadınına dair sorularım bitmedi. Sadece ben samimiyetimi dozunu kaçırdım, cok samimi oldum gibi abuk sabuk cevaplar alıyorum. Üstelik kocam bizim evlilik yıldönümümuzde onunla saatlerce konuşması mevcut. Annem çok zor badireler atlattı ben annemin derdine düşmüştüm o ise o kadının derdine!!!

Biliyormusunuz kızlar kadinlar her zaman bişeylerin ters gittiğini anlar fakat yakistiramaz evliligine! Eşinin dinlediği şarkılardan tutunda, size verdiği cevaplardan. Çok yalnızdim o zamanlar.eşim sakin bir yapısı olmasına rağmen Herseyime bağırarak cevap veriyordu.

Şimdi hangi evredeyim bilmiyorum ama hayattan zevk alamaz,sürekli kendimi suçlamalar, biz o zamanlar çok kus kalıyorduk ya benim yüzümden bunlar eşim benden uzak kalmış diye yaftalanmalar. Daha bugün eşimle konuştuk tekrar ben seni aldatmadim sadece çok samimi olduk yanlış yatıp hata yaptım ,sapittim o zamanlar seninle çok kavga ediyorduk kafa dağıtmak için konuştum ama aldatmadim diye yeminler ediyor. Ve bılıyormusunuz o kadın hala eşimle aynı katta çalışıyor. Geçen gün eşimin yanına gittim o kadini yine gördüm. Kadının güzelliği karşısında kendimden utandım. Ona benzemek istedim ve kendimi kaybettim.

Akşam sinir krizi geçirdim ve ertesi gün kendimi psikiyatri de buldum. Ona benzemek istiyorum dedim hickiriklarla doktora-bunun sonu yok dedi. Ne hissediyorsun dedi kendimi değersiz,çirkin, ne iyi bir eş ne iyi bir anne olabildim dedim. Aldatildigima o da kanaat getirdi ve dediki o aralar eşinin kendini yalnız hissedip böyle bir davranışlarda bulunması daha asalayici birsey dedi. Baya bi konuştuk doktora sonunda 2 tane antidepresanlarla eve döndüm. 1 ay sonra görüşmek üzere. ..

Ahh annem ahh ben daha farklı olabilirdim bu hayatta.keşke sevgini biraz gosterebilseydin bize.keşke hayatın hep bize psikolojik baskı yapıp cokertmeseydin. 31 yaşındayım ve seni tanıdım tanıyalım hep mutsuz hep hastasın.eşimle problemleriniz de bana diyorsun ki senin yüzünden hasta oldum.sen cennet Tutamıyorum. Daha bu olayların arifesinde bana dedin ki eşinde iyi aileside iyi sen KOTUSUN dedin.doğrudur anne dedim. Sana cevap versem yine kendini hastalığa vereceksin ve senin yüzünden oldu diyeceksin. Şimdi hayatta tek başıma kalmış herkese problemleriniz çözmüş numarasi yapıyorum.

Kizlar; o kadar çok canımı acıtan şeyler var ki eşimin bu yaptıkları unutulmuş adım kıskança çıktı. Geçer mi bu süreç,antidepresanlar ses tonumu düzeltti, hicbirsey bagirmiyorum sinirlenmiyorum ama unutamiyorumda. Hayattan ne zevk alıyorum ne ölmek ne de yaşamak istiyorum. Geçer mi kızlar bu acı???

Güncelleme: Allah Hepinizden razi olsun. Allah rızası için bana dua edermisiniz? Kendi ayaklarımin üzerinde durmak için, Allahim bana bi çıkış kapısı göstermesi için, eşim ve o kadın kendi pisliklerini yiyip yip dursunlar. Eşimin vicdan azabı çekmesi için. Çok sağolun kızlar. .

Güncelleme: Allah Hepinizden razi olsun. Allah rızası için bana dua edermisiniz? Kendi ayaklarımin üzerinde durmak için, Allahim bana bi çıkış kapısı göstermesi için, eşim ve o kadın kendi pisliklerini yiyip yip dursunlar. Eşimin vicdan azabı çekmesi için. Çok sağolun kızlar. .
Rabbim yardımcın olsun.Kokulu taş olayını ben genelde instagramda görüyorum ve iyi satış yapan sayfalar var.Benimki sadece bir örnekti başka şeyler de yapılabilir hangisinde ilgi ve isteğiniz varsa.Halk eğitim merkezlerinde bir sürü kurs var bunlarda ilginizi en çok çekene gidip hem birşeyler öğrenir hem kafanızı dağıtırsınız.Hayat sadece kocadan ibaret değil bunu ona ve kendinize gösterin.Ona hem maddi hem manevi olarak muhtaç olmadığınızı gördükçe o gelecek yanınıza buna emin olun.O zaman onu isteyip istemediğinize siz karar verirsiniz.Ama kendinizi yıpratıp yorgun düştükçe sadece kendinize yaparsınız.

Rabbim yardımcın olsun.Kokulu taş olayını ben genelde instagramda görüyorum ve iyi satış yapan sayfalar var.Benimki sadece bir örnekti başka şeyler de yapılabilir hangisinde ilgi ve isteğiniz varsa.Halk eğitim merkezlerinde bir sürü kurs var bunlarda ilginizi en çok çekene gidip hem birşeyler öğrenir hem kafanızı dağıtırsınız.Hayat sadece kocadan ibaret değil bunu ona ve kendinize gösterin.Ona hem maddi hem manevi olarak muhtaç olmadığınızı gördükçe o gelecek yanınıza buna emin olun.O zaman onu isteyip istemediğinize siz karar verirsiniz.Ama kendinizi yıpratıp yorgun düştükçe sadece kendinize yaparsınız.

Sağol canim.çocuğumu kimseye bırakıp bi yere gidemiyorum. Allah elbette bi kapı açacaktır. Çok sagol

Aldatılmak ve affetmek arasındaki en zor durum bu sizinki. Benim eşimi asla affetmem dememde de bu gizli aslında. İşin gurur kısmını bir yana bile bıraksak sürekli diğer kadınla kendimi kıyaslarım, eksik nerde derim, içim içimi yer tükenirim. Size olan da bu.

Bundan sonrasında eşinizle olan güven ilişkiniz büyük ölçüde ona bağlı, o yıktığı güveni sağlamlaştırmak zorunda.

Kusura bakmayın tüm yorumlara bakamadım sizin çalışma düşünceniz var mı ? En azından ilerisi için.

cannızın nasıl yandığını hissettim, acınızı üzüntünüzü öyle derin yaşıyorsunuz ki, mübarek günlerde rabbim sesinizi duysun, gönlünüze ferahlık versin.
bu travma atlatılsa da unutulmuyor. bundan sonra evlilik ihanetten öncesi ve sonrası diye sürüyor.
acısı hafifleyecek ama hep hatırlanacak.

yazık, herkes sana yüklenmiş. bilmiyorum neden böyle ama ben de annem sürekli duygu sömürüsü yapıp ağladıgı için ona hicbir zaman bir sey anlatmadım. bir sorunumu anlattıgım zaman he tamam ben kötü anneyim ben kötüyüm keske ölseymisim lanet olsun benim sucum tarzı yorumlar yaptıgı icin hicbir zaman onunla olan sorunlarımı cozemedim, kendi kisisel seylerimi de anlatmadım cunku anlamayacaktı, bu sefer de beni suclayacaktı. ben anlatmadıgım icin kendisi sürekli her seyimi okumaya ogrenmeye calıstı, resmen ozel hayatım tecavüze ugramıstı sanki. annelerin elinde aslında her sey, baksana, anneni idare etmeye mi calısacaksın kocanı mı, yoksa cocugunu mu yetistirmeye calısacaksın. peki kendi sıkıntıların, problemlerin? cok uzuldum, iste bizim toplumumuzda zavallı kadınların kaderi bu. türkiyede kadın olmak cok zor, bir kez daha anladım :(

Aldatılmak ve affetmek arasındaki en zor durum bu sizinki. Benim eşimi asla affetmem dememde de bu gizli aslında. İşin gurur kısmını bir yana bile bıraksak sürekli diğer kadınla kendimi kıyaslarım, eksik nerde derim, içim içimi yer tükenirim. Size olan da bu.

Bundan sonrasında eşinizle olan güven ilişkiniz büyük ölçüde ona bağlı, o yıktığı güveni sağlamlaştırmak zorunda.

Kusura bakmayın tüm yorumlara bakamadım sizin çalışma düşünceniz var mı ? En

Allah korusun başınıza asla böyle birşey gelmesin.çalışma durumum olsaydı 1 dk bile düşünmez çalışırım. Ama yavrum bakacak kimse yok.bu aralar yuvalarda is arıyorum. Hem çocuğum kres te yanımda olur. Yorumun için çok teşekkür ederim.

cannızın nasıl yandığını hissettim, acınızı üzüntünüzü öyle derin yaşıyorsunuz ki, mübarek günlerde rabbim sesinizi duysun, gönlünüze ferahlık versin.
bu travma atlatılsa da unutulmuyor. bundan sonra evlilik ihanetten öncesi ve sonrası diye sürüyor.
acısı hafifleyecek ama hep hatırlanacak.

Asla unutulmayacak. Seninde belirttiği gibi o kadar derin yaşıyorum ki o derinliğe baktıkça ben bile korkuyorum. Bana sizde dua edin olur mu..

yazık, herkes sana yüklenmiş. bilmiyorum neden böyle ama ben de annem sürekli duygu sömürüsü yapıp ağladıgı için ona hicbir zaman bir sey anlatmadım. bir sorunumu anlattıgım zaman he tamam ben kötü anneyim ben kötüyüm keske ölseymisim lanet olsun benim sucum tarzı yorumlar yaptıgı icin hicbir zaman onunla olan sorunlarımı cozemedim, kendi kisisel seylerimi de anlatmadım cunku anlamayacaktı, bu sefer de beni suclayacaktı. ben anlatmadıgım icin kendisi sürekli her seyimi okumaya ogrenmeye calıstı, resmen ozel hayatım tecavüze ugramıstı sanki. annelerin elinde aslında her sey, baksana, anneni idare etmeye mi calısacaksın kocanı mı, yoksa cocugunu mu yetistirmeye calısacaksın. peki kendi sıkıntıların, problemlerin? cok uzuldum, iste bizim toplumumuzda zavallı kadınların kaderi bu. türkiyede kadın olmak cok zor, bir kez daha anladım :KK43:

Aynen dediğin gibi. Ben Başbakan bile olsan iyi bir evlat olamadık. Anneme hayırlı bir evlat olayım, kocama iyi bir eş olayım, çocuğuma iyi bir anne olayım derken hicbirsey olamamışim. Bu sefer hayatı sorgulamaya başlıyorsunuz neden bu hayatta yim diye sonra imtehanda olduğumu hatırlayıp Allahim siginiyorum. Bu hayatta anne çok önemli bir etken-annen mutsuz bi kadınsa sende mutsuz olmaya başlıyorsunuz,annen seni desteklerse hayatta maddi ve manevi yapamayacağın hicbirsey yok.

çocuğunuz kaç yaşında? universite mezunuymussunuz, birçok kadına göre is bulma imkaniniz daha yüksek. dua edin elbette ama sizin de çaba göstermeniz gerekiyor. çalışmak, hem kafanızı dagitmanizi hem kaybettiğiniz özgüveninizi kazanmanızı hem de çocuğunuza daha iyi bir gelecek sunmanızı sağlayacak.

affetme konusunda ise, ben de unutamayacağınızı düşünüyorum. ve eşiniz mumkunse şube değiştirme vs gibi bir ortam değişikliğine gitmeli.

Back
X