ben de sana mesaj atmıştım az önce :)
aa 2 gün önce hepsiburada hesabını kurcaladım bi.
işte bi sürü ıvır zıvır şey almış kendine yer minderi tuvalet kağıdı tutacağı yok ışık lambası falan abuk subuk şeyler sanırım ben aradıktan sonra depresyona girdi
bi de elektrik süpürgesi almış kendine ne alakaysa temizlikle alakası yoktur 5 sene temizlik yapmadan oturdu adam resmen. ki orda vardı süpürgesi.
dambıllar spor aletleri protein tozları söylemiş.
onları görünce ben de sinirlendim işte hep spor yapsın diye uğraşırdım yapmadı vücudu çok çirkindi sıska iskelet gibidir ve kamburdur baya. biraz fitleşsin istedim sallamadı hiç o açıdan hiç çekici gelmezdi bana.
ben gitmek isterdim fitness salonuna ona da izin vermezdi... gittim yazıldım ben de sonunda. adam benden aldığı akılla spor yapıp fitleşicek bi de ben onun engellediği halimle kalıcam böyle öyle mi? hıh.