- 24 Ekim 2016
- 229
- 284
- 103
- 34
- Konu Sahibi esmergizmo
daha önce de kötü biten ilişkilerim oldu. ama onlarda böyle olmamıştım. hatta bittiğinde çok rahatlamıştım. muhtemelen o bittiğine çok rahat ki gözümün yaşına bakmadı. beni tamamen eziğin teki olarak görüyor ki içinde bana karşı hiç his kalmamış artık.
ondan hiç beklemezdim neden bilmem sanki benden hiç ayrılamaz gibi gelirdi. oysa bu 2. ayrılışı.
köşeme çekilesim var. naptığımı bilmiyorum 2 aydırsaçmalıyorum
ders falan da yalan olmuş
keşke ıssız bir adaya gitsem her şeyi unutsam.
bazen mutsuzluktan ağlayamıyorum bile. içim bomboş yine.
upuzun saçlarımı tararken işkence çektim yine. çok severdi saçlarımı 3-5 ay önce sen uzun seviyosun ilginç demişti. o kadar garipsedim ki o lafını. sonra beni aldattığı kadının 5 cmlik saçları geldi aklıma. neye yarar ki... sen bakımlı kalmışsın... kaşına gözüne simsiyah kalem dudağına yamuk yumuk kırmızı ruj süren bi kadın yetiyor senden güzel olmaya adamın gözünde...
neye yarar... yaptığım her şey boşaymış gibi geliyor.
insanlar artık artılarına göre değerlendiriyorsa birbirlerini... e ben zaten baştan kaybetmişim dandik bi pratisyen olarak...
şimdilik boşluktasın keşke kafanı yorsan hani derse de değil. farklı şeyler yap mesela arkadaşlarınla dedikodu yap. ne bilim tüm yapmadığın boş işleri yap yeter ki oyalan. cidden ilerde gülceksin bu duygularına.
senin o kadınla alakan yok bi kere bunu kafandan sil canım. yaşanması gerekti yaşandı bitti demek böyle olması gerekiyomuş boşver de geç.
keşke şimdi bile gülüp bu da geçer demeyi başarabilsen canım. hangimiz benzer şeyleri yaşamadık acımızı çektik çektik sora eski halimize güldük geçtik öğrendik ,ondan diyorum. hepsi geçecek önemli olan zamanı hangi hislerle ve neler yaptığınla geçirdiğin. üzülme eninde sonunda gülceksin hep böyle olmicak :)