Konu sahibinin neden bu kadar uzerine gidildi inanin anlamadim.insanlarin zor zamanlarinda ve zayıf noktalariyla bu sekilde biriktirip sen zaten böylesin aldatilmayi da haketmissin tarzi bi yaklasim hic hoş olmadi kusura bakmayin.Belli ki cani yanmiş,arkadan vurulmus ve tabiki sayip sövüp rahatlama ihtiyacinda.biraz empati yapalim
teşekkür ederim :)
aklı başında sandıklarım bile konu üzerinden zevk alma moduna girdiler komik:)
benim gibi şeyler yaşadıklarında benim kadar asil davranabilecekler mi göreceğiz :) eminim yatakta basanlar tek kelime etmeden çıkıp gitmişlerdir hayatlarından. yerseniz :)
burada içimden geldiği gibi yazıyorum rol ve imaj kaygısı olmadan yazıyorum diye, elalem kendini benden üstün görüp de aşağılamaya kalkmasın. herkesin iç dünyasının ne olduğu üç aşağı beş yukarı anlaşılıyor bakınca
ayrıca da kadından güzelim. bu rasyonel bir gerçek. bu konuda kendimi eziklemem mi lazım anlamadım. güzellik çok da subjektif bir şey değildir. dertleştiğim erkek arkadaşlarım bazen merak ediyor instagramı ilgi budalası olduğu için herkese açık zaten kadının bulup baktıklarında resmen eski sevgilime inanamıyorlar, bikaç tanesi anında kadını görünce sevgilimin kafasızlığını anında kabul edip çok yakışıklı çocuklar ayarlamaya kalktılar bana ama biraz kafa dinlemek istiyorum erkek göresim yok.
ahah başka bi dertleştiğim arkadaşımdan evlenme teklifi aldım, geyik sanıyordum ama ısrar ediyor adam resmen amerikaya yerleşecekmiş gel benle diye. geyik bile olsa bi kafasızın ardından üzülmemem gerektiğini idrak ettirdi bana diğer erkekler sağolsun.
üniversiteden bir erkek arkadaşım var, aramız çok iyiydi onla muhabbet ediyoruz biraz, benzer şeyler yaşamış o da, bana cidden iyi geldi, bikaç gündür toparladı kafamı. aynı gruptaydık beni iyi tanır, kendimin kim olduğumu hatırlattı bana, tus tercihleri vardı herşeyi yazıcaktım resmen kafamı toparlattı, derece yapıcaksın sen düzgün çalışınca biliyorum diyip duruyor, insanın hayatında gerçekten tanıyan insanların desteği cidden iyi geliyor.
burda yermek için uğraşan çoğu kadını gördükten sonra gerçekten neden erkeklerin dostluğunu daha çok sevdiğimi daha iyi hatırladım.
tabi sizin gibi hayat tecrübesi olan, kimin ne yaşadığını anlayan kadınlar hariç, sizin gibi kadınlar olmasa zaten biz kadınlar hepimiz dağılacağız bu erkek dünyasında. teşekkür ederim desteğiniz için
