Çocuk istemiyordum ama o çok ısrar etti bende kabul ettim çünkü yaşım 30 olmuştu millet zaten geç evlendim diye sakız yaptı ağzına resmen. Üstelik herhangi bir hatasını görmedim herşey çok güzel gidiyordu bir sorun çıkabliceğini hele hele aldatılmış olmak hiç aklımın ucundan dahi geçmedi.Hemen koştura koştura çocuk yapmışsınız,ne diyelim şimdi?Boşanmayacaksız şayet hastalık kapmamaya dikkat edin bari,huylu huyundan vazgeçmez.
Nasıl hemen hamile kalıyorsunuz? Bu kadar bodoslama güvenin sırrı ne acaba?
Ay bilemedim ki ne yapsaniz ?Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim
Bu kısımda koptum asdfghbana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum
Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim
Hayır yaklaşık 1 saat önce öğrendim ve kendisi uyuyor şuanEsinize bu konuyu actiniz mi?
Vallahi kafalar pırıl pırılBunlar hep çok bilgisayar televizyon izlemekten .Fazla vitamin
Çocuk istemiyordum ama o çok ısrar etti bende kabul ettim çünkü yaşım 30 olmuştu millet zaten geç evlendim diye sakız yaptı ağzına resmen. Üstelik herhangi bir hatasını görmedim herşey çok güzel gidiyordu bir sorun çıkabliceğini hele hele aldatılmış olmak hiç aklımın ucundan dahi geçmedi.
Boşanıp boşanmama konusunda yorum yapamamam ama boşanmazsanız eğer onun için şu önerim var; bu konuyu bildiğinizi belli etmeyin. Nişan sürecinde aldatıldığınızı bildiğiniz halde sustuğunuzu bilirse bu daha zor olur sizin için çünkü karşı tarafa da bir rahatlık gelir. O zaman kabul etti yine kabul eder algısı olabilir.Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim
Alay edicekseniz sorudan uzaklaşın lütfen yeterince stresliyim zatenVallahi kafalar pırıl pırılBen kendime o kadar güvenemiyorum kaldı ki başkasına.
Bu çok iyiydiAldatilip panik halinde üyelik alıp konu açıyorsunuz ve seçtiğiniz isim hellobaby mi?
Aldatildigini ogrenir ogrenmez de hemen kk'da uyelik acip bdv'ye yazmayi da unutmayalim. Arkadas her konuda cok hizli masallah.Görücü usulü tanışma, kısacık bi nişanlilık, jet hızıyla evlilik, ışık hızıyla gebelik. Neden diye sorasım geliyor? Birbirinizi tanımak tanımlamak alışmak için neden biraz yavaş gitmeyi düşünmediniz?
Benimde hayatım aşırı derecede aile ve toplum baskısı içermektedirYaşınız 30 olmuş.
El gün ne der?
Siz iyisi mi boşanmayın.
Mesajım ironi içermektedir.
Hayır öyle bir sorunum yok şuan çok şükürBir çok üyenin de söylediği gibi benim de aklıma ilk olarak bulaşıcı hastalık riski geldi.
Umarım hastalık kapmamissinizdir.
Aldatıldığınızı öğrendiğiniz halde eşinizi uyandırmaya kıyamıyorsunuz öyle mi :)Hayır yaklaşık 1 saat önce öğrendim ve kendisi uyuyor şuan
Alay etmek mi? yok yok şahsen bu kadar ışık hızında güvenin sırrını merak ettim bu bir alay değil. Görücü usulüyle tanışıp, sonrasında bence yeterince tanımadan evlenip hemen çocuk yapmak büyük cesaret vallahi. Eee şimdi aldatıldığınızı öğrendiniz sizce zaman geçiyor diye hamile kalmak çok mu mantıklıymış? Farz edin bir daha aldatılmadınız, bu şüphe içinizi kemirmeyecek mi? Bundan sonra sizce bu evlilik sizi mutlu eder mi? Eee mutsuz olursanız geç kaldım diye hemen yaptığınız çocuğunuza yazık değil mi? Şimdi bir daha bakın ben mi alay ediyorum yoksa durum gerçekten olmaması gereken bir durum mu?Alay edicekseniz sorudan uzaklaşın lütfen yeterince stresliyim zaten
İnşallah bebek sizdendir iyice kontrol ettiniz mi?Bu arada 6 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?