Çocuk istemiyordum ama o çok ısrar etti bende kabul ettim çünkü yaşım 30 olmuştu millet zaten geç evlendim diye sakız yaptı ağzına resmen. Üstelik herhangi bir hatasını görmedim herşey çok güzel gidiyordu bir sorun çıkabliceğini hele hele aldatılmış olmak hiç aklımın ucundan dahi geçmedi.
Aile ve toplum baskısını bu kadar dikkate alıyorsanız boşanmayacaksınız demektir. E o zaman konu kapanmıştır. Merak ettiğiniz sadece ileride tekrarlama ihtimaliyse tabii ki yine yapacak. Size düşkün falan değil, adam sadece uçkuruna düşkün. Siz de gerçekten memursanız acırım halinize. Ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar neyse de çalışıyorken bunu yiyip yutacaksanız, yenilerine çanak tutacaksanız bu duruma alışmaya bakın.Benimde hayatım aşırı derecede aile ve toplum baskısı içermektedir
Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim
Maşallah hiç korunulmamış, büyük bir cesaretle hemen bebe yapılmış.Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim
Kurtaj yaptir, hayatin kaymasinSlm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim
Uyandırmadiniz inşallah? Yazık alsın uykusunu.Hayır yaklaşık 1 saat önce öğrendim ve kendisi uyuyor şuan
Bebeğin ne kabahati var?Kurtaj yaptir, hayatin kaymasin
Tabii ki boşanmayacak, biraz sonra da "kınayanın başına gelsin" diye bedduasını eder ve gider.Aile ve toplum baskısını bu kadar dikkate alıyorsanız boşanmayacaksınız demektir. E o zaman konu kapanmıştır. Merak ettiğiniz sadece ileride tekrarlama ihtimaliyse tabii ki yine yapacak. Size düşkün falan değil, adam sadece uçkuruna düşkün. Siz de gerçekten memursanız acırım halinize. Ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar neyse de çalışıyorken bunu yiyip yutacaksanız, yenilerine çanak tutacaksanız bu duruma alışmaya bakın.
2 aylık evli olup 8 haftalık hamile de olabilirdi yine buna şükür sjsksjks2 aylık evli ve 6 haftalık hamilesin . Bu ne hız ya
En doğru cevap bu, tebrikler arkadaşım.Cinsel hastalık bulaşma ihtimali yüksek. Madem affettiniz bu konuda dikkat edin
Dikkat et hastalık kapma , ben direk boşardım karakterime ters bi kere böyle şeyler..Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim
Doğru2 aylık evli olup 8 haftalık hamile de olabilirdi yine buna şükür sjsksjks
Hormonlardan herhaldeTaze gebelik ve o şüphe sonucu aydınlanma neden hep bu kadar eş zamanlı oluyor...
2 ay her şey çok güzel olsun bir zahmetÇocuk istemiyordum ama o çok ısrar etti bende kabul ettim çünkü yaşım 30 olmuştu millet zaten geç evlendim diye sakız yaptı ağzına resmen. Üstelik herhangi bir hatasını görmedim herşey çok güzel gidiyordu bir sorun çıkabliceğini hele hele aldatılmış olmak hiç aklımın ucundan dahi geçmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?