İlk çocuk eşinin aldatmasını engellemediği için 2. çocuğu da yapacaktır malesef. Böyle bir evliliği ancak çocuk kurtarır mantığı olan biri konu sahibi. O yüzden keşke sizin dediğinizi yapsalarEn doğru cevap bu, tebrikler arkadaşım.
Konu sahibi boşanmayacağı ve doğum yapar yapmaz, kocişini evde tutabilmek için bir bebeği daha (hayatını karartmak üzere) aileye (!) dahil etme çalışmalarına başlayacağına göre, kocişi evden çıkarken cebine düzenli olarak kondom koyması ve kullanması konusunda da sıkı sıkı tembih etmesi lazım.
Bu adamla pek parlak bir geleceğiniz olamayacak maalesef ...Çok
Olmaması gereken bir durum içinde bulunan birini yargılamak yerine öneride veya tvsiyede bulunacaksınız sizi dinlerim ama gerçekten yargı çekicek durumda değilim herşey oldu ve bitti artık geriye dönemem bana doğru tercihlerle bir gelecek lazım
Daha çıkmaz zaten. Kuluçka dönemi diye bir şey var.Hayır öyle bir sorunum yok şuan çok şükür
2 aylik evlilikte gebelik....
daha birbirinizi tanimiyorsunuz, evlilik yasamadiniz, ayni evin icine yeni girdiniz bu ne hiz.
cocukta olunca ayrilamam diceksin.
38 yasindayim hala düsünüyorum ...30 yaşındaymış. elalem geç evlendin diye laf yapmış. O yüzden hemen çocuk yapmış
2 ay da cok erken 1 yil beklersin anlarim.30 yaşındaymış. elalem geç evlendin diye laf yapmış. O yüzden hemen çocuk yapmış
Siz elalem olun, onlar düşünsün ne diyeceginizi.38 yasindayim hala düsünüyorum ...
cocuk konusunu hala düsünüyorumSiz elalem olun, onlar düşünsün ne diyeceginizi.
Çok yanlış anlamışım.cocuk konusunu hala düsünüyorum
Ortada bebek yok, sadece bir kan pihtisi var. Bebek bu dunyaya gelince hic iyi bir hayati olacaga benzemiyor.Bebeğin ne kabahati var?
Yani hamilesiniz geçmiş olsun üzmek istemem sizi.Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim
hic önemli degil :)Çok yanlış anlamışım.
Yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Birinin böyle bir şey yaşıyor olması neden bu kadar imkansız göründü gözünüze ?Konu buram buram fake kokuyor
Aldatıldığımı 1 saat önce öğrendim demişsiniz ama hastalık kapmadığınızdan da eminsiniz. Yazdığınız her şeyin troll olduğu çok belli, ha bir ihtimal gerçekse de sizin zaten boşanmaya niyetiniz yok. Çocuk doğunca bir çocuk daha yapın kız olursa eşinizin gittiği eskortların adını koyarsınız.Hayır öyle bir sorunum yok şuan çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?