• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılsanız affeder miydiniz?

Eskiden küçük su kadar büyük bu kadar derlerdi ya;ikisi de ayni, ikisinin gittiği yer de belli.
Yani ikisi de aynı borudan geçiyor.
Umarım anlatabiliyorumdur.
Küçüğe büyüğe bakma eyleme bak sen.

bak cnm sana kısa bi olayımı anlatayım .erkek arkadaşım gece 10 da ortadan kayboldu hayatta yapmazdı asla .bende durumdan şüphelenip aramızda 50 km olan mesafeye rağmen gece 2 de evine gittim evin önünde aracı yoktu .Allah buyA eve geri dönerken 3 mahalle arkada park edilmiş arabasını gördüm arıyorum arıyorum bakmıyor tabi sabaha karşı 5 te çıktı oyle gözümle yakalamıştım kendisini bi evden çıkarken 3 ay uğraştı ağladı sızladı tek gecelikti dedi affettim .ya sonuç ne oldu dersin ..defalarca aldattı yapan bir daha yapıyor aslaaaa yapmaz diyene inanma tecrübeye sabit .affetme yol ver

Gülücük koymamın sebebı yazan yoktu bende aktıf olanlar baksın dıye koydum bılıp bılmeden yargılamaya ne kadar bayılıyorsunuz
Ankete geldiniz herhalde, başınıza gelse gülücük gülücük soramazsınız zira.

Her şey er ya da geç ortaya çıkıyor. Affetme aşaması zaten öğrendikten sonra olmuyor mu?

Affeder miydiniz yoksa aldatmanın büyüğü küçüğü affı olmaz diyip ayrılır mıydınız?
Affettim. Ama bu yine yapmayacağı anlamına gelmiyor her an tekrar aldatılacakmış gibi hissediyorsunuz işe gitse bile karıya kıza mı gidiyor diye şüphe içinde kalıyorsunuz biriyle konussa kimle konusuyor diye içiniz içinizi yiyior her uyudugunda telefon karıştırıyorsunuz yani affetmek mi iyi affetmemek mi bilmiyorum ama galiba affedilmemesi gerekiyor o kuşku şüphe için için kemiriyor

Affeder miydiniz yoksa aldatmanın büyüğü küçüğü affı olmaz diyip ayrılır mıydınız?
Bu konuda büyük konuşan herkese o kadar çok şaşırıyorum ki. Aldatılıp ayrılmayanı ayrı kınıyorlar, ayrılanı ayrı. Bence Allah kimseyi böyle bir şey ile sınamasın. Yani ben affedemem sanırım ama büyük konuşmak da istemiyorum. Düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor.

Back
X