- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.934
- 408
Ama eşimin annesi ve babasıyla paylaştığımda beni bilirler ben dedektifçilik yapamam elime yüzüme bulaştırırım. Onlarla diyaloğumuz çok güzel beni bir gün kızlarından ayırdıklarını bilmem en azından annesine dememde bir sakınca yok. Tanıyorm sonuçta oğullarrı bizim kötülüğümüzü düşünmezler. En azından otele gidip görüşmek mi lazım yoksa eşimi karşıma alıp konuşmak mı lazım onlar bana yardımcı olabilir benim çıkış yolum bu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya eziklik alttan alma
benim durumum ne bunun adı bilmiyorum ama hayatım boyunca insanları kırıp inciltmekten korktum. Hemen karşısına geçip çatır çatır kavga edebilecek potansiyelde yok bende ben böyle bir insanım bu mevzuda benim yüzümden bu kadar uzadı. Yemekte resmen yemek mi beni yedi ben mi yemeği yedim bilmiyorum. Benim elimden gelen bu keşke çatır çatır dediğiniz gibi gidip sorsam eteğimde ne varsa döksem ama bişeyler durduruyor beni.
Ama eşimin annesi ve babasıyla paylaştığımda beni bilirler ben dedektifçilik yapamam elime yüzüme bulaştırırım. Onlarla diyaloğumuz çok güzel beni bir gün kızlarından ayırdıklarını bilmem en azından annesine dememde bir sakınca yok. Tanıyorm sonuçta oğullarrı bizim kötülüğümüzü düşünmezler. En azından otele gidip görüşmek mi lazım yoksa eşimi karşıma alıp konuşmak mı lazım onlar bana yardımcı olabilir benim çıkış yolum bu.
Bilmiyrm ama benim çözüm yolunu yarın ilk işim annesini eve davet etmek olacak. Kayınvalidem iyi insandır. Kalkıp beni söylediklerimle yargılayanilecek bunu kendine koz kullanabilecek nitelikte değil yani. Sadece ona oğlunun o günkü hal ve davranışlarından ne sonuç çıkarmam gerektiğini sorucam. Eşimin otele kayıt yaptırdığını ve o gün geldiğinde hal hareketleri bütün olan biten işte. En azından bana bir yol gösterir bundan eminim.
Bilmiyorum bana bir çıkar yol yok. Yemeğe gittik eşime söylüyrm bak bende bugünle stresliyim istersen otel ayarlayalım gidelim diye adam annenle git yoğumun ben diyor. Ya ben kendince elimden geleni çirkeflik yapmadan ona yollar açarak aradım fakat eşim hiç Oralı olmadı gelemem dedi kestirdi attı. Bunların hepsinden bahsedicem annesine.ben kötü niyetle onlardan yardım istemiyrm bir çıkmazdayım onu karşımA alıp konuşma cesaretim yok ona söyleme fırsatının olduğu alanlar yarattım fakat bana mevzu bile etmedi diyeceğim. Sonuçta annesi benim kayınvalidem kötü niyetli bir insan değil bunu biliyorum en azından oğlunu biliyor anne sence ben ne yapmalıyım otele gidip görüşsem nasıl olur gibisinden. Çünkü o otele onların haberi olmadan gitsem ben eve gelmeden haberini alırlar. Yani bilmesi kötü birşey değil annesinin .
Bilmiyorum bana bir çıkar yol yok. Yemeğe gittik eşime söylüyrm bak bende bugünle stresliyim istersen otel ayarlayalım gidelim diye adam annenle git yoğumun ben diyor. Ya ben kendince elimden geleni çirkeflik yapmadan ona yollar açarak aradım fakat eşim hiç Oralı olmadı gelemem dedi kestirdi attı. Bunların hepsinden bahsedicem annesine.ben kötü niyetle onlardan yardım istemiyrm bir çıkmazdayım onu karşımA alıp konuşma cesaretim yok ona söyleme fırsatının olduğu alanlar yarattım fakat bana mevzu bile etmedi diyeceğim. Sonuçta annesi benim kayınvalidem kötü niyetli bir insan değil bunu biliyorum en azından oğlunu biliyor anne sence ben ne yapmalıyım otele gidip görüşsem nasıl olur gibisinden. Çünkü o otele onların haberi olmadan gitsem ben eve gelmeden haberini alırlar. Yani bilmesi kötü birşey değil annesinin .
O kadar rahattı ki anlatamam ben çok tedirgindim o daha bana ikide bir Canın mı sıkkın diye sordu durdu onun dünkü hareketlerini söyledim işte yerde yatma mevzusunu falan bana ndn takılıyosunki buna dedi. Bende ona senin bir sıkıntın yok demi benimle bilmeden yanlış bişey mi dedim gibisinden konuştum. Bana buna takılabileceğini hiç düşünmedim dedi. Otel mevzusu olmasa tamamda ama otel ve aradaki 5 saat kayboluş canımı sıkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?