Aldatılsanız naparsınız?

Siz cikisa degil, cikmaza surukluyorsunuz durduk yere.
Esinizle aranizdaki iletisim problemine onlar ne yapabilirler ki?
Hem ne diyeceksiniz?
X yerde yatti ve otele gitti ondan şey ettiydim mi, diyeceksiniz.
Cok sacma.

Esinizden cekiniyorsunuz ama kayin ailenize anlatma planlari yapiyorsunuz.
Esiniz bunu duyarsa/anlarsa ne olacak?
Hem ne cevap almayi bekliyorsunuz esinizin ailesinden?
Onlar mi takip etsin esinizi?
Cok garip dusunuyorsunuz.

madem kayın pederinle kaynanana soracan onlar otele git yada kocanı al karşına konuş derse onu yapacan onların iyi niyetinden de eminsin bizim suçumuz ne burda anlamadımki sabahdan beri dert sahibi olduk otele git dedik yok dedin eşinle konuş dedik yok dedin madem söylediklerimizi umursamayacakdın ne yazdırıyon burda iki saat te alahım ya

Bilmiyrm ama benim çözüm yolunu yarın ilk işim annesini eve davet etmek olacak. Kayınvalidem iyi insandır. Kalkıp beni söylediklerimle yargılayanilecek bunu kendine koz kullanabilecek nitelikte değil yani. Sadece ona oğlunun o günkü hal ve davranışlarından ne sonuç çıkarmam gerektiğini sorucam. Eşimin otele kayıt yaptırdığını ve o gün geldiğinde hal hareketleri bütün olan biten işte. En azından bana bir yol gösterir bundan eminim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım bak şu an sen bir panik havasına sokmuşsun kendini anlamaya çalışıyorum,elin kolun bağlı gibi hissediyorsun.Ama yapma,etme derim.Aileler bu işe karıştırılmaz,bunun sonucu çok daha kötü şeyler getirebilir senin açından.Ya aldatmıyorsa ne yapıcan peki?Ya hiç tahmin edemediğin başka bir şey varsa işin içinde?Emin olsan,gözünle adamı görmüş olsan tamam diyeceğim,ailesine de resti çek,benim artık ne bu adamla ne bu evlilikle işim olmaz de.Eğer böyle bir şey yoksa,aldatmayla alakası yoksa bu olayın ne hale düşeceksin hem eşinin,hem ailesinin gözünde bir de onu düşün.

Nasıl bir yol gösterir sence ?

Ya benim oğlum yapmaz der veya ben bunun hesabını ona sorarım der.
İkisi de senin durumunu çözmeyecek.Hele eşine sorarsa çok daha kötü olacak.
Yaramaz çocuğu annesine şikayet etmişsin gibi eşinin gururuna dokunur,benden söylemesi.

Bilmiyorum bana bir çıkar yol yok. Yemeğe gittik eşime söylüyrm bak bende bugünle stresliyim istersen otel ayarlayalım gidelim diye adam annenle git yoğumun ben diyor. Ya ben kendince elimden geleni çirkeflik yapmadan ona yollar açarak aradım fakat eşim hiç Oralı olmadı gelemem dedi kestirdi attı. Bunların hepsinden bahsedicem annesine.ben kötü niyetle onlardan yardım istemiyrm bir çıkmazdayım onu karşımA alıp konuşma cesaretim yok ona söyleme fırsatının olduğu alanlar yarattım fakat bana mevzu bile etmedi diyeceğim. Sonuçta annesi benim kayınvalidem kötü niyetli bir insan değil bunu biliyorum en azından oğlunu biliyor anne sence ben ne yapmalıyım otele gidip görüşsem nasıl olur gibisinden. Çünkü o otele onların haberi olmadan gitsem ben eve gelmeden haberini alırlar. Yani bilmesi kötü birşey değil annesinin .

Çünkü eşimi karşıma alıp konuşsam eğer bir b.k yediyse kabullenmiycektir ve kendini aklama yoluna gidecektir. Benim eşim sonuçta hal tavrını bilirim. Ya adam bana yemekte demiyo CNm bak ben otele gittim kendimi dillendirdim diye lafı çeviriyo gelip gelmeme konusunda yok çok yoğumun annenle git diyor. Bunları paylaşıp annesine otele gidip yüz yüze görüşürsem içimin rahat edeceğini söyleyip fikrini alacağım bunun bir yerinde yanlış birşey yok bence . Ben oğlunu al karşına konuş bu neyin nesi sor demiycem.

Beklemen daha iyi gibi çünkü bi şey varsa eşinin ailesi de seni seviyosa huzurunuz kaçmasın diye sana bi şey söylemezler diye düşünüyorum. Hem otel arkadaşının diyorsun arkadaşıyla buluşmuş olamaz mı cidden karışık bi mesele sakin olup bütün ihtimalleri düşünmen lazım biz burada sizin anlattıklarınız üzerinden çözüm bulmaya çalışıyoruz çünkü.

Arkadaşım yazdım sana hem de uzun uzun,bir satır cevap vermedin,sağolasın.Canın sıkkın,aklın karışık buna veriyorum ama bak bu kadar insan sana yardımcı olmak için paylaşımda bulunuyor.Ama sen kusura bakma da taktın bu annesine,babasına olayı taşıma konusuna.Bak ben boşuna yazmıyorum sana buradan,kendimce atıp tutmuyorum yani.Benim samimi bir arkadaşım aynı senin düşündüğün yolu çıkar yol sandı.Ve evet aldatmıştı kocası da yani hem de.Ve evet o arkadaşım da çok güvenirdi eşinin ailesine,tarafına.Beni kızlarından ayırmazlar,yıllardır yedik içtik hep samimi olduk derdi.Sonucu yazıyorum sana.Gitti kayınvalidesine anlattı durumu,ki şüphe de değildi yani,kesin emindi aldatıldığından.Kayınvalide ne yaptı ilk iş olarak biliyor musun?Gitti oğlu ile konuştu.Artık oğlu ona ne demiş,nasıl anlatmışsa durumu,sonra tekrar arkadaşımı aldı karşısına."Kızım biz de evliliğimiz boyunca neler gördük,geçirdik.Yuvayı ayakta tutan,erkeğini evine bağlayan biraz da dişi kuştur." dedi çıktı işin içinden.Doğru bir tutum mu,elbetteki hayır ama buna hazırlıklı ol derim ben.Bir de şu dikkatimi çekti,otel olayı.Gitsem ben eve dönmeden haberleri olur,tanıdıkların oteli vs... yazmışsın hep.Sana tek birşey sorucam,kocan böyle tanıdıkların olan,hemen haberlerin uçurulabileceği bir otelde çok afedersin aldatma haltını yiyecek kadar şuursuz mu?

Yemin ederim içim şişti dünden beri.Bu kadar kendini yiyip bitirene kadar sorsana artık şu soruyu.Açıkça söyle sen o akşam böyle böyle davranınca,üstüne bide yastığnı alıp yerde yatınca çok üzüldüm ve rahatsız oldum tlf baktım ve otel mesajını gördüm diye söyle artık.Bence anne babayıda karıştırma sakın.Öyle bir olay yoksa boşuna ortalık karışmasın.

sakinliğiniz, sabrınız bravo dedirtecek türden. arkadaşım eşinle yaşadığın sorunu, ne otelle, ne ailesiyle, ne de burada çözebilirsin. sorsana kocana dosdoğru, bu ne lüzumsuz korku bahaneleri, ya inkar edecek ya da gittim şu şu sebepten diyecek. neticesinde çocuklarının babası, aynı yastığa baş koyduğun kocan. buradan da anlaşıldığı üzere sakin de bir insansın, sakincene sor. olayı dallandırıp budaklandırma. diyelim ki adam aldattı, napıcansın, gidebilecekmisin. anlamadığım şey insan en yakını olan kocasına nasıl kafasındaki korkularını ifade edemez, eee adam sana kaç kere sormuş da. anlatsana usülünce, ne var bu kadar büyütecek. şiştim resmen.

tekrar aç konuyu. Gidelim beraber masaja falan de. Yine anneni al git derse aç otel mevzusunu.

Hiç kimseyi karıştırmadan direk sorun eşinize ne varki bunda dün tele mesaj geldi otelemi gittin sen canım dersiniz nediyebilirki en fazla ya kabul eder ya inkar sizde ondan sonrasına bakarsını napıcanıza annesini babasını hiç karıştırmayın farazi şeyler şuan sizin düşünceleriniz gözünüzle bişey görmediniz otele gitmiş e zaten gidiyormuş sunuz bence eger şu an bişey ispatlıyamıyorsanız esinizi biraz takip edin bundan sonra benim düşüncem hakkında hayirlısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba. kızma ama gerçekten saçma davranıyorsun. akşam eşin eve gelince şöyle yap: bugün otelden şununla karşılaştık. ben senin çok yoğun olduğunu ama benim bir ara gelmek istediğimi söyledim ve o da bana senin geçen gün oraya gittiğini söyledi de. bana bundan hiç bahsetmedin ve ben de düşündükçe ister istemez aklıma çok kötü şeyler geliyor de. sana soruyorum ama sen bana kızsan da bu durum beni rahatsız etti de. ama anne babayı karıştırsan da bir sonuç çıkmaz ordan. aileleri çocuklarını tanıyordur evet ama sana bir faydası olmaz o işin eşin duyduğunda daha çok kızar ta annemleri de arayıp endişelendirmişsin insan bir sorar der bence. bu arada bunu da yapmıycaksın kesin ama ben gene de yazmak istedim. inşallah çok üstünde durulacak bir durum yoktur.
birde söylemeden edemeyeceğim geçen gün burda bir konu vardı: arkadaşımın eşinin sex partneri var diye. onda da adam eşine çok iyi davranıyordu. örnek aile gibiydiler ama adam mütemadiyen eşini şehirdışına gönderip kendisi kadınla beraber oluyordu. bence sen bu olaydan sonra da eşine çok güvenme takipte ol.

Arkadaşlar eşimle konuştum otel mevzusunu. Beden bana otelde yer ayırttığını söylemedin düne kadar herşeyi söyleyen sen otele gittiğini neden benden saklama ihtiyacı duydun dedim. Bana verdiği Cvp sen beni mi takip ediyordun artık bunu nereye bağlamaya çalışıyorsun altı üstü gidip biraz dinlendim ne var bunda dedi. Bende ona orda yanlızmıydın dedim eşim küplere bindi sen ne demek istiyorsun beni iyice şerefsiz yaptın. Falan bir sürü bağırdı çağırdı kapıyı vurdu gitti. İnanın şu anda çok kötü bir haldeyim. Benim sana ne yanlışımı gördün bu zamana kadar dedi. Söylemediysem söylemedim ne var bunda bir sürü şey yapıştırmısın arkama dedi. Ne bileyim çok sinirliydi bana karşı. Benim ona ima ettiğim şeyi anladı. Bende senin davranışların beni o yola itti dedim. Sonuçta sen benimle hiçbir zaman yatak ayıran bir insan olmadın fakat o gün akşam hal hareketlerin otelin teline gönderdiği mesaj hepsi kafamı kurcaladı dedim. Ama çok sinirlendi. Hiçbir zaman güven problemi yaşamadım yaşatmadın bana bu neyin nesi üzerime yapıştırdığın etiketin farkındamsn sen. Hem ben ailemi götürdüğüm yere gidip pisllikçe şeyler yapacak kapasitede bir adammıyım sen beni tanıyamamışsın yazıklar olsun dedi.

Bağırdı çağırdı gitti. Ben sakin bir tavırda sordum ama çok sinirlendi. Şık gündür sen bana daha soğuk davranıyorsun bütün bunun sebebi benim otele gitmem sana söylememem bu mudur? Dedi. Ne zamandan beri güven problemi yaşıyoruz biz senle dedi. Adam beni suçladı gitti.

Ne düşünüyorsan düşün bu saatten sonra bana neyi yakıştırıyorsan sana kalmış dedi. Ben ona birşey yapıştırmadıpımı söyledim ama nafile. Hem bişey yapsam senin gözüne mi sokarım falan dedi. Birde benim onun telini kurcalamama baya bbir sinirlendi. Nasıl elin tele gidiyo sen ne yapmak niyetindesin dedi. Üfff bir sürü şey söyledi ağlamaktan gözlerim mahvoldu. Adam beni suçladı daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…