Her zaman stresli anlarınıda biliyrm arkadaşlar bu defa öyle değil gibi. Çünkü adam resmen beni azarladı eve gelir gelmez oğlum üzerine gitmek istedi ilgilenmedi bile. Benim eşim böyle davranışları olan birisi değil. Yani iş stresi olsa bile benim canımı sıkmamak adına dahi yansıtmaz kalbimi kırmaz. Birde kafanı en çok kurcalayan şey Ağustos'un o sıcağında bile beni yatakta tek başıma bırakıp başka yere gidip yattığını görmedim. Bu adama ne oldu böyle dumura mı uğradı. Sanki evrim geçiriyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eşim 35 yaşında
Ben eşimi kaybetmek istemiyorum çünkü biz hiç güven problemi yaşayan çift olmadık ne o bana nede ben ona güvensizlik duydum. Gözüm kapalı güveniyorken Allah'tan sadece bir yanlış anlaşılma olmasını diliyrm tüm bunların. Bir meselede şu an işyeri için iş alımları yapılıyor ve eşim 2 3 günden beri bana sürekli bayanların başvurduğundan bahsetti. O zaman kafama hiç takmamıştım ama şimdi bunca davranışının üstüne bunlar aklıma geliyo ve dahada çıkmaza giriyrm.
Ben yine hiçbişey demedim yine tekrar etti bir sıkıntın mı var diye ya benim sıkıntım sensin be adam diyemedim çıkmadı ağzımdan. Şimdi arayan benim kocamdı akşamdan eser bile yoktu.
İnşlh demin beni aradı aynen aktarıyorum dediğini seni gece kırdım sanırım ama şu günlerde işler çok yoğun herşeye ben koşturuyorum patlama noktasındayım sana yansıttıysam kusura bakma istersen yemek yapma dışarıda yiyelim. Aynen bunları dedi ama otel kelimesi çıkmadı bile ağzından.
Ben yine hiçbişey demedim yine tekrar etti bir sıkıntın mı var diye ya benim sıkıntım sensin be adam diyemedim çıkmadı ağzımdan. Şimdi arayan benim kocamdı akşamdan eser bile yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?