Aldatılsanız naparsınız?

canım dün öperek sizi uyandıran bir erkek sonraki günlerde sizi aldatmış olsa vicdan yapar size olduğundan daha da yumuşak davranır.aranız sürekli soğuk ,size mesafeli olsaydı birde üstüne bu olayı yaşasaydınız haklısınız aldatma var derdim.ama her şey güzel giderken aniden böyle davranması başka bir şeye sinirlenmiştir aldatma yok gibime geliyor.üstelikte sizle gittiği otelde bunu yapabileceğini sanmıyorum.sıcakta yatağı terketme hadisesine gelince bende okadar sıcaklar geçti hep yatağımda yattım ama iki gündür havadaki ağırlıkmıdr nedir sıcaktan uyuyamadım 3 e kadar ayaktaydım. sinirliyken zaten insana yatakta batıyor,biraz bekle bence gözlemle hemen aklına aldatma fikrini getirme.

Eşimin kendisinin bir işyeri var yani öyle iş sıkıntısına falan sıkılıp böyle davranabilecek biri hiç değil. Daha dün işlerinin iyi gittiğinden bahseden insan bütün herşeyini biliriz biz birbirimizin o yüzden sürekli sorgular haldeyim. Kafamda bir dünya soru resmen kendimle boğuşuyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Otele gizli kayıt yaptırmasına değilde diğer olabileceklere daha çok değinmişler

Gerçekçi düşünecek olursak ortada gizlenen birşey var özellikle size söylenmiyor bundan ziyade bu olayın saklanıldığı gün size ve çocuklarınıza tuhaf davranıyor hatta ayrı yatıyor ertesi gün de birşeymi oldu diye ağzınızı yokluyor.
Şimdi empati kuralım siz eşinizden gizli bir otel odası tutuyorsunuz, bunu eşinize daha sonra da söylemiyorsunuz o gün eşinize ve çocuklarınıza soğuk davranıyorsunuz siz bu şartlar dahilinde ne yaşamış olurdunuz da böyle davranıyor olurdunuz?

İnşallah ben yanılıyorumdur inşallah eşiniz güveninize layık biridir ama siz ne yapın ne edin o sabahın kamera görüntülerini bir şekilde alın.

Belki oteli baskasi icin tutmustur kendisi gitmemistir, sonra arkadasi hesabi esinize yikmistir, millete oda mi tutuyorsun demeyin diye saklamistir vs.
Yani aldatma haricinde dusununde turlu sey akla geliyor... o yuzden buna odaklanmaktan vazgecin bence.
Sabah esiniz sordugunda da gece neden yerde yattin diye konuyu sakince acsaydiniz keske. Bence kendi kendinizi yiyip bitireceginize onunla konusun, suphelerinizi dillendirmeden ve agir suclayici bir tavra burunmeden... anlamaya calisin bakalim sıkıntisi neymis.

bir günde böyle bambaşka olması da şaşırtıcı. Hangi gün için otele rezervasyon yapılmış o gün eşinizi takip etseniz.

canım kendini yiyip bitireceğine otele gitsen ya. belki adam başka bişeye sıkıldı bunaldı ve spada rahatlamak istiyor. sadece onun için gidecek ve sen zaten yeni gitmiştik ben gelmem diyeceksin diye sana söyleme lüzumu duymadı olamaz mı? ama içinin rahat etmesi için bence eşini ara çocuğun ateşi çıkıyor ya da başka bir bahaneyle kontrol et. tlfna cevap vermiyorsa da git bak. ölümden öte yol yok derler ya bu işin de başka yolu yok gibi. boşuna durup durup kurulmana gerek yok. git bak gör gitmişken belki sen de biraz rahatlamak istersin olmaz mı? ya da eşine mesaj gelince ona sürpriz yapmak istemiş olacağını düünüp geldiğini de söyleyebilirsin mesela bu da iyi bir fikir.

hemen aldattı yaftası ile hüküm vermemek gerek.
belki de adam depresyondadır. Sizin yerinizde olsaydım otele giderdim mutlaka,içinde ki şüphe seni yer bitirir. :26:

Hemen aldattı diye yaftalamamak gerek ama ben burdaki polyanna yorumları okuyunca şok oldum..birincisi kadınlar hislerinde yanılmaz ve boşuna şüphelenmezler..ikincisi konu sahibi eşini zaten iyi tanıyordur hangi soğuk davranışını neye bağlayacağını biliyodur ama belliki durum değişik..üçüncüsü önceki günler siz herşeyin iyi gittiğini zannederken o size özellikle iyi davranmaya çalışmış olabilir..

Biz kadınlar aldatılmaya bahane bulmaya ve erkekleri korumaya çok meraklıyız kendimiz öyle olduğumuzdan başkalarının eşleri içinde aynı aldatılmadın bahaneleri sıralayabiliyoruz..ama arkası boş polyannacılığın size bir faydası olmaz..

Birkere senle gittiği otele gitmez diyenler gerçekten çok saf düşünmüşler..bir tanıdığımın eşi yıllarca eşi ve çocuklarıyla sürekli gittikleri otele 2 sevgilisinide götürmüş(evliyken) otel çalışanları bile şaşırmış yıllar sonra eşine söyleyen biri olmuş..demem o ki bir erkek aldatıcak kadar adiyse hertürlü adiliği bekleyin zaten..

Senden habersiz restaurant da yer ayırtmamış OTEL rezervasyonu nedir ya bunun neresi normal..

En iyi ihtimalle inşallah aldatmıyodur ve sadece rahatlamak için spaya gitmek istemiştir ama yinede benim burnuma iyi kokular gelmedi..inşallah arkadaşlar haklıdır ben çok kötümserimdir

Gözüm kapalı güvenirim diyorsunuz ama bence güven probleminiz var. Ortada hiç bir şey yokken adama yapıştırmışsınız aldatan koca etiketini. Anladığım kadarıyla bu adam otel odası da tutmamış. Sadece spa ve masaj için kayıt yaptırmış. Biz de gidiyoruz arada oda falan vermiyorlar yani. Hamamda, saunada aldatacak hali yok ya adamın. Hatta belki bş arkadaşı için kayıt yaptırdı, olamaz mı?

Dün benim eşimde aynen böyle geldi eve, bağırdı, çağırdı, karşı komşuyu ve sokaktaki çocukları bile azarladı. Duşa girdi su çok sıcak diye kızdı. Tshirt giyerken kolunu söktü fırlattı bi tarafa. Ben şoktayım o sıra çünkü acayip sakin bi adamdır, kavgayı bile mıyıl mıyıl eder benimle. Aldatmış olması aklımın ucundan bile geçmedi ama. Biraz sakinleşince anlattı derdini.

Akşam gelince al karşına konuş. Derdin neydi dün diye sor. Eveleyip gevelerse o zaman düşünürsün aldatıyor mu aldatmıyor mu diye. Ama % 99 senin kuruntun.

bel ki şehir dışından bir misafir gelecek işle alakalı ve statüsü yüksek biri. Eşiniz bu yüzden strese girmiş olabilir. 1 günde adam değişmez strestir sadece..

şüphe sadece ? Allah gerçeğini yaşatmasın arkadaşım. evli olmasan ayrıl derim ama ortada çocukda var iyi düşünün derim.

İnşlh demin beni aradı aynen aktarıyorum dediğini seni gece kırdım sanırım ama şu günlerde işler çok yoğun herşeye ben koşturuyorum patlama noktasındayım sana yansıttıysam kusura bakma istersen yemek yapma dışarıda yiyelim. Aynen bunları dedi ama otel kelimesi çıkmadı bile ağzından.

Ben yine hiçbişey demedim yine tekrar etti bir sıkıntın mı var diye ya benim sıkıntım sensin be adam diyemedim çıkmadı ağzımdan. Şimdi arayan benim kocamdı akşamdan eser bile yoktu.

E sen deseydin hafta sonu gidelim mi otele diye? Çok sık gittiği için söylemeyi önemsememiş olabilir..

ben hislerime cok güvenirim sadece sehir dışından bir misafir geliyordur ona ayrılan bır odadır. Akşam yemek teklifini kabul et. öğrenmeye calıs. iş yogunlugun nasıl misafirler falan geliyormu falan de??.

Evet sık gideriz genelde evimize yakın olduğu halde kayıt yaptırıp otelde kalırız. Ben diyorum eşimin herşeyini bilirim adım atışından bakışından artık. Sabah giderken konuşuyo fakat gözlerimin içine hiç bakmıyordu ya ben kurmuyorum ben eşimi iyi tanıyorum problemde bu zaten 8 yılda hiç böyle düşünceler kafamda dolanmazken neden şimdi böyle oluyor. İşe alacağı işçilerden bahsetmişti hatta genelde bayanlar geliyo dedi lag arası umursamamıştım o zaman ama şimdi diyorum onla ilgili birşey mi ne bilim kafam bir dolu. İşyerini aradım bugün orda çalışanlara sordum. Dün saat kaçta işyerine geldi naptı gelen gideni oldu mu falan diye herşey normaldi sadece sabah erken gelmedi 1 gibi burdaydı ediler. Ama eşim 8 de evden çıktı. Otel ona saat 9 da mesaj göndermiş görünüyordu. 4 saat var arada. Birde ben onu öğleyin aradım bana bir saat sonra döndü. Ndn Cvp vermedin diye sordum geçiştirdi.

Ayyy valla ben dayanamaz sorardım açıkça.Kendimi yiyip bitireceğime.Nedir bu otel mevzusu,neden bahsetmiyorsun falan diye sorardım.Vereceği cevaplardanda az çok doğru ya da yalan söylediğini anlarsınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…