Aldatıyor beni

Bildircinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
6
0
36
Hollanda
Biz 1 senedir cikiyor ve birbirimizi cok seviyoruz.
kadinlik ic gudusu mudur nedir ama onu cok sevmeme ramen 100% guvenmiyorum.
O yuzden telefon faturalarina devamli dikkat ederim.

Gecen hafta yine baktim ve surekli ayni numaraya mesaj gonderilmis ve bazende geceleri gonderilmis.
Biz birlikte yasamadigimiz icin bunu kolaylikla yapabilir.

Gecende o numarayi aradim ve bir kadin aldi.
Ona sordugumda boyle bir numarayi bilmedigini hatirlamadigini soyluyor ama bu imkansiz sonucta onun telefon faturasinda yaziyor numara.

Ne yapmaliyim?

Yapacağın şey belli eğer aldatılmayı kabul edemiyorsan ayrılacaksın...
Ki bir de seni kandırmaya çalışıyor...
Kendi telefonundan gönderilen mesajdan ve numaradan haberi olmaması imkansız...

canım ya nereye kadar güvensizlikle devam edecek bi düşün nolur
bak daha şimdiden bi yalnışı yakalamışsın
yani karar senin ama mantıklı düşün kimse vazgeçilmez değil bi ömür şüpheyle geçemez bence

gece yarısına kadar tanımadıgım bi numaraya mesaj atmak...
tanımadıgım bi numara beni aradıgında deliriyorum vatandaş mesajlaşıyor maşallah
saatlercede konuşuyor
mesela aynı evde yaşayıp her an kontrol etmekde degil
mesele maymun iştahlı olmakda arkadaşım
herkes flört ederken aynı evde yaşasa düşünemiyorum şu memleketin dünyanın halini.
karşındakindede maymun iştahı varsa yapılcak şey ap acık
onu o iştahıyla başbaşa bırakıp bu tür zırvalıklarla kafanı meşgul etmeye degmez:umursamaz:

ne yapicagimi bilmiyorum, birbirimizi cok seviyoruz ama niye yapiyor bunu

güldürme allah aşkına beni
adama seni sevse o tanımadıgı numarayla gece yarılarına kadar fingirdemezkaydirigubbakcemile
sevgiyi aşkıyı kirletmeyin ya...
eski aşklar sevgiler kalmıyor işte böyle maymun iştahlılar yüzünden

ne yapıcagını bilmiyorsan devam et arkadaşım keklenmeye
devam et ilişkine adam hızını alamayıp evine kadınıda atarsa
ahlayıp vahlama burda:1closedeyes:

laRisa, konusmak cok kolay insanla cok kolay ayril diyorlar ama seninle onun arasinda gecenleri bilmeden

Bana hakaret etmenede hakkin yok
maymun istahli yok burda
Burda herkes fikirlerini paylasiyor

Son düzenleme:
ne yapicagimi bilmiyorum, birbirimizi cok seviyoruz ama niye yapiyor bunu

Birbirinizi çok sevmiyorsunuz canım , Sen onu seviyorsun kötükedihüso
O sevse aldatırmı
Olduki bi gün sen öyle bi hata yaptın :1shok: yaptıktan sonra hala karşındakini sevdiğini söyleyebilrmisin sengözlerimebaksanab

laRisa, konusmak cok kolay insanla cok kolay ayril diyorlar ama seninle onun arasinda gecenleri bilmeden

Bana hakaret etmenede hakkin yok
maymun istahli yok burda
Burda herkes fikirlerini paylasiyor

öncelikle şunu değiştireyim
size hakaret ettigim yok!
ben o kişiye hakaret ettim hak edene!

evet biz insanalr cok kolay ayrıl diye biliyoruz cünkü ortada bi kadının magdur olması var
ve bu kadın ona sevgisini vermiş belki daha bi cok fedakarlık yapmıştır bilemeyiz.
karşı bu kadını hak etmedigini gördüğümüz içindir bu ayrıl demelerimiz.
aranızda gecenler yaşanmışlıkları ikinizden başkası tabiki bilemez
o sizin özel hayatınız.. ama adam onları bile gözünü kapıyosa
seninde ayrılmaya gözlerini kapaman lazım bence...

Canım bence at gözlüklerini çıkarmalısın..
Kadını ara sor o zaman.. Çünkü madem ona güvenmiyorsun ne söylerse söylesin inanmayacaksın demek oluyo bu ona.. O zaman ara kadını, sor bu numaranın sahibini tanıyomusunuz diye.. TAbi gerçeklerle yüzleşmeye cesaretin varsa... Böylelikle eğer bunun sonu ayrılıksa o kadınla da olamaz... El elde baş başta kalır...

Ben olsam çoktan konuşmuştum kadınla.. Buna benzer bişey benim de başıma gelmişti..
Garibim ben.. Başıma gelmeyen de kalmamışşş :)

Anladim cok sagol

ayni evde yasamadiginiza göre, onun telefon faturalarini nasil devamli takip ediyorsunbilmiyorumkismile her ay faturalarimi istiyosun ver bakayim kimi aramissin.
acikca sor sevgiline hatta faturalari gözüne sok kimle mesajlasiyorsun sene gece yarisinda diyealsanaalsanasmile

Hala niye duruyorsun...Eğer hala "seviyoruz" masalına inanacaksan kendin bilirsin.Sonuçta Ren Geyiklerinin nesli de azaldı şekerim.kaydirigubbakcemile3

valla canım aldatma olabilirde bazen eşim duştayken yada telefonu açamayacak durumdaysa ben cevap veririm öyle bişey olmasın sakın bişey oluca zaman tesadüf tesadüf üstünede gelebilir .....inşallah kötü bir tesadüftür....aldatıyorsada yol yakınken kurtulmuş olursun ....hayırlısı neyse o olsun

Özellikle gece mesaj felan çekmesi banada aldattığı şüphesi uyandırdı. Yapman gerken bunun hesabını sormak ona, tepkini belli et, arama sorma bakalım ne yapacak..Seni kaybede bileceğini anlamalı zaten ondan sonraki hal ve hareketleri belirler herşeyi..Bir söz vardır belirtmeden edemeyeceğim..
Biri sizi 1 kere aldatıyorsa bu onun suçudur, ama çoğu kez aldatıyorsa bu sizin suçunuzdur..

INTERNETTEN BAKIYORUM
Programciyim ben boyle seyleri bilirim

arkadasım oncelıkle; tamam sınırlısın uzgunsun belkı de bırılerınden bu sınırını cıkarmaya calısıyorsun senı anlayabılıyorum,hos bır durumda degılsın..ama burası yerı degıl..sana yardımcı olmaya calısıyoruz..

bende olsam bende dusunurum ne oluyor dıye..ve madem fatura dokumlerı elınde erkek arkadasına sorman gerek..o numarayı aramıssın ve karsıdakı kadın boyle bır numarayı bılmıyorum demıs,tekrar onu araman olmaz bence..ama erkek arkadasına faturayla bırlıkte gıt ve sor..senı tatmın ederse verdıgı cevap tamam ama etmezse..o da senın kararın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…