Aldatıyor beni

ayy bazı ınsanları anlamıorum :S yok ren geyiği yok boynuzlarla gez yok sevmıo seni falan :S uzun bi ilişki yaşaıo ve şuan bu şokta tabıkı konduramaz sanki sçlu oymş gbi konusmalarınız çok garıp yardm için konu açmş siz resmen küçümsüosunuz . gerçekten çok şaşırdım !! yarıca seven ınsan aldatmaz die bişey yok . bazı erkekler vardır ki sevıodur onsuz yapamaz ama hyudur ondanda vazgeçemez .. böle sevmıo die de kızın yüzüne vurmanız AYIP ! bnce :)

hep demişimdir...sevdiğinden aldatıyor diye... boynuz olmadan aşk mı olur sevgi mi-tatlicadiarzu-
şakkıdısengözlerimebaksanab

hep demişimdir...sevdiğinden aldatıyor diye... boynuz olmadan aşk mı olur sevgi mi-tatlicadiarzu-
şakkıdısengözlerimebaksanab
Kızma abLam ya aaa ben o anlamda demek istemedim tabiki aldatamaz ne demek yani ! ama bıraz ustune gıdldgını düsündüm kızın oyuzden yani daha farklı dillerde anlatalım acısı depreşmesin diyee olumunekankayizsmile

sen kabul etmek istemiyo olabilirsin ama seven insan aldatmaz
eger aldatiyosa seni kaybetmeyi coktan göze almis demektir
ve sen hala "birbirimizi cok seviyoruz" diyosun
bence sadece sen onu seviyosun
bu arada ayril diyenlere tepki göstermissin cnm
ama ihanetin/aldatmanin ve siddetin özrü olmazlmaz:
yasanmisliklar vardir elbet bunu bilemeyiz
ama sevgilin yasadiklarinizi seni hice sayarak seni aldatiyosa
sende yasadiklarinizi ayni sevgilin gibi bi cirpida silip atmayi bilmen gerekir

sen bazi insanlari anlayamamissin, bende seni anlayamadim şakkıdı
biz kadinlar bile bu düsüncede olursak, erkekleri düsünemiyorum bile
resmen bu düsünceyle erkeklerin eline koz vermis oluruz
erkeklerin huyudur diye boynuzu yiyelim oturalim o zaman her seferinde.. ne sacma
böyle biseyi sen gururuna yedirebilir misin??
hem gercekten seven insan aldatmaz cnm

Seven insan aldatmaz diye bir şey yok arkadaşlar, seven insan da aldatır. Ama nasıl aldatır.

Nefsine hakim olamaz, iradesine sahip çıkamaz, şeytana uyar, tensel çekim çok cazip gelir kaptırır kendini ve aldatır. Erkekler bu konularda çok zayıftır malum. Ama bu aldatma salt cinsel içeriklidir. ıçinde duygu falan barındırmaz. Seven insan bu şekilde aldatır.

Ama eğer ki beraber olduğu kadınla işin içine duygular giriyorsa, gecelik bir ilişki olarak kalmıyorsa, mesajlaşmalar, telefonlaşmalar başlıyorsa, işte o zaman sevgisinden şüphe olunur, doğrudur. Yani gerçekten seven insan duygusal anlamda aldatmaz ama gecelik ve salt cinsellik içerikli şekilde aldatır.

Haa hemen ekleyeyim... gerek duygusal gerek tensel aldatmanın affı olur mu?
Ya da biri diğerinden daha mı az acı verir?
Elbetteki hayır.
Bir erkeğe göre o "öylesine bir şeydir işte, sadece sekstir o kadar"
Ama bir kadına göre her ne şekilde olursa olsun acı verici bir olaydır ve affı olmamalıdır.
Affeden kadının sıradaki acıyı da göze alması gerekir zira.

bence yargılamayı bırakıp bu durumu sevgilinle konuş, gerçekten aldatıldıgını öğrenirsen de ayrıl hemen gerçekten seveen adam aldatmaz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…