Aldatıyor olsaydınız eski sevgilim demezdiniz.. Rahat olun aldatma falan yok salın kendiniziHerkese iyi geceler hanımlar benim içime sığmayan bir derdim var. 4 senelik ilişkim bitti. Karşımdaki insan beni dinlemeyen çabasız umursamaz biriydi. Hep ağlardım. Ağlamamım bile değeri yoktu derken sonunda karar aldım bitirdim. Şans eseri biriyle tanıştım 5 gün oluyor çok tatlı biri bana çok ilgili şimdilik sadece sohbet ama ben ona o bana ilgili yani belli. Fakat eski sevgilimi aldatıyorum hissi beni bırakmıyor. Eski sevgilimi özlemiyorum. İstemiyorum. Dönmek devam etmek. Ama onu aldatıyorum hissi beni bırakmıyor.
Dört yılın alışkanlığıdır o. Çok üzerinde durmayın, geçecek zamanlaHerkese iyi geceler hanımlar benim içime sığmayan bir derdim var. 4 senelik ilişkim bitti. Karşımdaki insan beni dinlemeyen çabasız umursamaz biriydi. Hep ağlardım. Ağlamamım bile değeri yoktu derken sonunda karar aldım bitirdim. Şans eseri biriyle tanıştım 5 gün oluyor çok tatlı biri bana çok ilgili şimdilik sadece sohbet ama ben ona o bana ilgili yani belli. Fakat eski sevgilimi aldatıyorum hissi beni bırakmıyor. Eski sevgilimi özlemiyorum. İstemiyorum. Dönmek devam etmek. Ama onu aldatıyorum hissi beni bırakmıyor.
4 sene ister istemez alışkanlık bırakabiliyor insanda. Aslında sen alışkanlığını çiğnediğin için kötü hissediyorsubHerkese iyi geceler hanımlar benim içime sığmayan bir derdim var. 4 senelik ilişkim bitti. Karşımdaki insan beni dinlemeyen çabasız umursamaz biriydi. Hep ağlardım. Ağlamamım bile değeri yoktu derken sonunda karar aldım bitirdim. Şans eseri biriyle tanıştım 5 gün oluyor çok tatlı biri bana çok ilgili şimdilik sadece sohbet ama ben ona o bana ilgili yani belli. Fakat eski sevgilimi aldatıyorum hissi beni bırakmıyor. Eski sevgilimi özlemiyorum. İstemiyorum. Dönmek devam etmek. Ama onu aldatıyorum hissi beni bırakmıyor.
Anlamsız bi his olduğunun sende farkındasın görmezden gel yanlış bişey yapmıyosun ayrılmışsınız zatenHerkese iyi geceler hanımlar benim içime sığmayan bir derdim var. 4 senelik ilişkim bitti. Karşımdaki insan beni dinlemeyen çabasız umursamaz biriydi. Hep ağlardım. Ağlamamım bile değeri yoktu derken sonunda karar aldım bitirdim. Şans eseri biriyle tanıştım 5 gün oluyor çok tatlı biri bana çok ilgili şimdilik sadece sohbet ama ben ona o bana ilgili yani belli. Fakat eski sevgilimi aldatıyorum hissi beni bırakmıyor. Eski sevgilimi özlemiyorum. İstemiyorum. Dönmek devam etmek. Ama onu aldatıyorum hissi beni bırakmıyor.
Bu otrera da her şeye gülüyorHerkese iyi geceler hanımlar benim içime sığmayan bir derdim var. 4 senelik ilişkim bitti. Karşımdaki insan beni dinlemeyen çabasız umursamaz biriydi. Hep ağlardım. Ağlamamım bile değeri yoktu derken sonunda karar aldım bitirdim. Şans eseri biriyle tanıştım 5 gün oluyor çok tatlı biri bana çok ilgili şimdilik sadece sohbet ama ben ona o bana ilgili yani belli. Fakat eski sevgilimi aldatıyorum hissi beni bırakmıyor. Eski sevgilimi özlemiyorum. İstemiyorum. Dönmek devam etmek. Ama onu aldatıyorum hissi beni bırakmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?