Aldatlan kadn affeder mi?

aldatılan affedermİ?

• affetmem

OY: 263 64,8%
  • affederim

OY: 14 3,4%
  • ne ekerse onu biçer aldatırım.

OY: 21 5,2%
  • sineye çeker hergün başına kakarım

OY: 27 6,7%
  • affeder kendi içimde kendi kendimi yerim

OY: 20 4,9%
  • bir kereye mahsus bir şans daha veririm

OY: 81 20,0%

• Ankete Katılan
    406

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara
Aldatılan kadın affedermi?
Affederse nasıl affeder, neden aFfeder?
Affetmelimi?
Affederse içindeki acıyı nasıl dindirebilir?
Dindirebilirmi?

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..biz arkadaşlarla tartıştık biraz sizinde fikirlerinizi öğrenelim...

Sineye çekenler bunun üstesinden gelmeyi nasıl başarabilirler..yada üstesinden gelenler nasıl gelebilirler?

Son düzenleme:
Her kadın bir değil ki..
Yaşam tarzları,aldıkları kültürler hep farklı..
Kimi kadın için normal gelir aldatılmak,sineye çeker oturur,zaten gidecek yeri de yoktur,ailesinden bunu görmüştür. Büyük ihtimalle ailedeki erkekler eşlerini hep aldatmıştır..benneyaptımki
Kimi kadın ise; affetmez,bitirir. Maddi imkanı yoksa bile temizlikçilik yapar yine de kimseye muhtaç olmadan yaşar.yerimseniben

Ben affetmeyip temizlikçi olmaya razı gelen guruptan olurum sanırım:dilcikar:

göreceli bir durum ama ben asla affetmezdim bunun affı yok temzililçi olabilecek gruba bende girerim gururum onurum bana kalsın yeterki...

bence kimse böle bi olayı affedemez sadece affetmiş gibi yapar ama acısı hep içinde kalır

affedersen bi bakima bu yedigin halti bir daha yiyebilirsin diyorsun karsindakine...

ekonomik bağımsızlığı olmayan bir çok kadın afetmek zorunda kalıyor....
etmezse ne olacak ki,baba evine mi dönecek...

ekonomik bağımsızlığı olmayan bir çok kadın afetmek zorunda kalıyor....
etmezse ne olacak ki,baba evine mi dönecek...

CADIARZUEğer ailesi sırt çevirmeyecek bir aile ise evet, baba evine dönecek.Ne var ki bunda garipsenecek?,
Sonuçta onların evladı..sokağa atacak halleri yok.elbette sahip çıkacaklar..

Ayrıca ben şahsen bu evden gelinlikle çıktın anca kefeninle gelirsin anlayışını çok talihsiz çok yanlış ve çok cahilce buluyorum.Henüz bir çocuğum yok ama empati yaptığımda kızım olsa ve eşi ona ihanet etse ,kızım çalışmayan bir hanım dahi olsa bu durumda kapım sonuna dek açıktır evladıma..asla çekeceksin,otur aşağıya demem..:1closedeyes:
Kimse evladını sokakta bulmuyor..
Hele ben ve benim gibi arkadaşlar bebek için mücadele ederken aksini düşünemeyiz fazla sanırım...

Allah korusun hepimizin evliliklerini:Saruboceq:

öyle deme canım...
biliyoruz ki bir çok yerde gelinlikle çıkarsın kefenle girersin deniliyor...
bunu ben bile duydum bana da söylendi...kadın susmayıp ne yapsın ki...keşke ekonomik bağımsızlığmız olsa da katlanmak zorunda kalmasak...
ataerkil bir toplumda bugunlere gelmemizin en önemli nedeni yine kadındır....

Öylemi..

Bizim aile anaerkil o zaman...

Babam da annem de böyle bir durumda kapımız sonuna dek açık dediler...

Bana aksi söylenmedi ..Bu anlayışla büyümedim..

Allah yardımcısı olsun kadınların...

inanın,gerçekten anlayamıyorum,aileler,nasıl kızlarının, acı çektiğini bile bile onun bu hayata devam etmesine göz yumarlar. acaba,çocuklarını yeteri kadarsevmiyorlar mı diye düşünüyorum.....kadın,keşke susmasa,keşke,kocasını bırakıp,hayatını tek başına sürdürebilse...çok zor tabii. hele bu hayat şartlarında.... ailesinin kabul etmediği bir kadın, nasıl kira verecek,nasıl,evin giderlerini karşılayabilecek, çocuklarının masraflarının üstünden gelebilecek...bu kadın,vasıfsız olduğundan askeri ücret alacak.temizliğe gitse, herkesin vücudu bu bedensel işi kaldırabilecek güçte mi.. hergün temizliğe gitmek, o kadar kolay değil ki....vücut mu dayanır buna.....çok zor gerçekten

evladımın başına gelse ona her zaman kapım açıktır, kimsenin başına gelmesin çok kötü tabi ama ben kesinlikle bitiririm, ailemi de arkamda bulacağımdan eminim.

Hayır,affetmez..En ufak bir tartışmada aklına gelir ve eski defterleri açar..

bencede affetmez. kalbinin bir kenarında bu ömür boyu kalır. unutulması kolay bir şey değil ki ....

aldatılmış ve bunu her ne nedenle olursa olsun kabullenmiş kadın yaşadığı tranvayı nasıl engelleyecek..çivi çiviyi söker lafındaki gibimi yoksa hayata bağlanarakmı?yoksa hergün içi içini yiye yiyemi acabalarlamı??

bence bu travma engellenemez..kesin iz bırakır..sonraki ilişkilerine de şüphecilik ve güvensizlik olarak yansır..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…