Aldatlan kadn affeder mi?

aldatılan affedermİ?

• affetmem

OY: 263 64,8%
  • affederim

OY: 14 3,4%
  • ne ekerse onu biçer aldatırım.

OY: 21 5,2%
  • sineye çeker hergün başına kakarım

OY: 27 6,7%
  • affeder kendi içimde kendi kendimi yerim

OY: 20 4,9%
  • bir kereye mahsus bir şans daha veririm

OY: 81 20,0%

• Ankete Katılan
    406
benim hayatta affedemeyeceğim tek şey ihanettir.evet bu konuda çok katıyım ama büyük konuşmak istemiyorum ama arkama bile bile bakmadan giderim.zormu olur hemde nasıl.içimde kopan fırtınaları asla belli etmem ve gururlu bir kadın gibi davranır çeker giderim...

asla affetmez gerçekte, unutulacak bir şey değil ki...her tartışmada sesler daha da yükselir, daha da eskilere gidilir.

Ben affetmem o nedenle hangi psikoloji ile affeder bir kadın cevaplayamam..
Neyi neden niçin affedeyim bir kere?
İlişkimiz mi bitti? Artık sevmiyor mu beni?
Gelsin dürüstçe söylesin...
Ben ayrılırım, zorlukta çıkarmam...
Bu konudaki fikrimi bilen bir adam "bilsem asla kabul etmeyeceğim bir durumu bana yaşatıyorsa" ben bunu sindiremem....
Tutkulu aşklarda ihanetin bedeli ölümdür...
Kendi ipini çekmiş adamı kurtarmam ben...

adam aldatmışsa ve karşınıza geçip hala sizi çok sevdiğini söylüyosa,sizi bırakmıyosa,yapılan sadece bi hatadır.ha bu hata tekrar etmez mi eder.ama o adam da sizi sevmeye devam eder.ben hiç aldatılmadım diyen kadınların kocaları bile,sokakta yürüyen bi kadına bakarken emin olun onu aldatıyodur.aldatmayı sadece tensel temasla sınırlandırmayıp,başka şeylerle de yorumlayıp düşünürseniz aldatmayan erkek yoktur.
sineye çekmek gibi bi durum da yok.adam aldatmış ve bundan pişmanlık duyup hala sizin yanınızda olmayı tercih ediyosa zaten sizi seviyodur.niye eskiyi düşünüp kendinizi hergün yıpratacaksınız ki.ama karşınızdaki adam tutup sizi artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyosa yapılacak bişey yok.herkes kendi hayatını yaşar.o da günahları ve sevaplarıyla başbaşa.
lütfen artı şu boşanırım,atarım,keserim laflarını bırakın arkadaşlar.mücadele etmeden hiçbişey kazanılmıyo bu hayatta.bekar arkadaşlarda evliliğe başlamadan önce bunları düşünerek giriyo bu yola ve çok kısa zaman sonra ayrılıyorlar.niye bişeyleri düzeltmeye çalışmak yerine hep pes eden taraf biz oluyoruz ki.
bu aldatan adamları bizler deli gibi sevmiyomuyduk zamanında ve onlar için yapamayacağımız şey yok muydu.şimdi niye hemen pes etmek.
eşim beni aldatırsa ve ben bunu öğrenirsem sonuna kadar savaşırım.ne pes ederim ne yenik düşerim kendime yada gururuma.hayat bence bu mücadele et ve kazan.ama bütün yolları deneyip olmuyosa yapılacak hiçbişey yoktur.o zaman herkes kendi hayat yolunu yeniden çizer

ben artık affetmeyen kadının anormal karşılandığını düşünüyorum..mirmirmirmir
öyle bir devirdeyiz ki;aldatılma ihtimali karşısında olduğuna inanan ya da aldatıldığını ama bunu sadece sanalda olduğunu söyleyip bize akıl soran çok arkadaşımız oldu burada..
ben bu sitede bile aldatılıp bunu mecburiyetten yada çaresizlikte sineye çekecek pek çok kadının olduğuna inanıyorum..
azdır gerçekten bırakıp gidecek kişi..:smiley-cool:
en azından aldatılan kişilere yapılan yorumlardan bunu görebildim şahsen..:tomato:

acaba,diyorum,siz eşinizi aldatsanız,eşiniz de bu kadar olumlu konuşabilir miydi....sizi,sevdiği için affedermiydi...savaşırmıydı....hiç sanmıyorum....hep kadınlar affediyor nedense..özveride bulunan hep kadın hep kadın..erkekler aldatmanın adını bile duymak istemiyorlar. .....ne büyük bir çifte standart...

Aldatılmak hangi konuda olursa olsun aldatılan kişi için son derece onur kırıcı bir durum, eşim tarafından aldatıldığımı hissedersem kesinlikle affetmem bir kalemde silerim affedip yoluma devam edemem o güven yıkılmıştır bir kere.........

Bir arkadaşım eşinin aldattığını öğrendi ve boşandılar bir yıl sonra tekrar evlendiler,maddi anlamda ihtiyacı yok ama manevi olarak bazı eksiklikleri vardı, şu anda ne durumdalar bilmiyorum.........

işte ablacım sanki o geçen sürede yaralarını sardılar..
e madem ayrılamayacaktın karından ne diye aldatıyorsun be adam?
ee madem ayrılamayacaktın kocandan ne diye boşanıyorsun be kadın diye sorarlar insana..:sm_confused:
bende sen gibi düşünüyorum..
eşime hiç bir şekilde maddi bağlılığım yok..
kapı gibi ailem var arkamda.kaydirigubbakcemile5
herhangi bir kuşku bile hissetsem anında kapı önüne koyarım..
ki hamileyim..bir çocuk bekliyoruz.:asigim:
ben ağlamam aldatıldım diye..
yansın o derdine..:mymeka:
ama diyorum ya bunu yapabilecek kadının az olduğunu düşünüyorum ben...hihoyyyt

kadın affetmez arkadaşlar.. hiçbir zamanda unutmaz..
çaresizlik varsa eğer sadece affetmiş gibi yapar mecburiyetten..
düzeltmeye çalışır durumu,kendinde hatalırını,kusurlarını bulmaya çalışır..
karşısındaki dallamayı adam etmeye çalışır..
sonuna kadar mücadelesini eder.. baktı olmuyo
ne yapsın garibim yaa artık sadece kendi için yaşar,, yada çeker gider..

Son düzenleme:
Ben olsam affetmem....
Affedilecek şey var affedilmeyece şey var ama aldatmak , aldatılmak affedilecek gibi birşey değil...

her insan bir olmadığı için,
bu olay karşısında göstereceği tepki de bir olmaz...
bazıları kabullenir,bazıları kabullenmez...
Allah o duruma kimseleri düşürmesin...
sevgiler...

hiç kimse af etmez böyle bir şeyi sineyede çekmez tabiki içi öyle yanarki sevgiyle nefreti ööfkeyle intikamı düşünür kendisinin çektiği acının aynını onlarında çekmesini ister yani kısasa kısas cayizdir der

tebrikler aynı şeyi düşündük...affetmiş gibi yaparr bencede..savaşılacak bişeyler kaldıysada savaşırr..bazı şeyleri bırakıp ölece çekip gidecek kadın karşısındakinede değer vermiyordur, sevmiyordur diye düşünüyorum..haa gurur derseniz erkeğin yaradılışında aldatmak daha doğrusu çok eşlilik var maaleseff..allah kadına 40 nefis vermiş zapdetebiliyormuşş..erkeğe bir nefis vermiş zapdetemiyor muş..suçunu biliyor af diliyorsa bir şekilde affedemesekte bir şansa daha ihtiyaçları var bana göre...UNUTMAYIN erkek bir kere aldatıyorsa bizim suçumuz..ama birkaç kere aldatıyorsa artık onun suçudur ..ondan sonrası çekip gitmektir...

Son düzenleme:

bu nedemek şimdi.erkek bir kere aldatırsa bizim suçumuz.... pes diyorum size.valla benim ailemde ve akrabalarımda erkekler aldatmıyor... bizimkiler erkek değil misizler böyle düşündükçe erkekleriniz daha çok aldatır sizi..

UNUTMAYIN erkek bir kere aldatıyorsa bizim suçumuz..ama birkaç kere aldatıyorsa artık onun suçudur ..ondan sonrası çekip gitmektir...

Bizim suçumuz derken.......???
Hangi kadın aldatılmayı hakeder ki
Suç varsa ceza da vardır
Siz bu cezayı hak görüyorsunuz yani erkeğe

Sanırım siz aldatıldnız ve birşekilde bu size sizin suçunuz gibi gösterildi
Ya da toplumun biz kadınlara dayatma ile kabul ettirilen öğretileriyle beyniniz yıkandı
Bu konuda size katılmıyorum..
Aldatan kesinlikle suçludur ve affeden de mecburiyetler dahilinde affetmiştir
Ben böyle düşünmek istiyorum en azından

aldatılmada her aldatılmada demiyorum bir şeki,lde bizim suçumuz yokmu yanii...neden dışarda olsunki bir erkğin gözü...eğer bir kadın aldattıysa erkeğin suçu vardır biryerlerde mutlaka , erkekte aldattıysa bir yerde kadında suç vardır..bu arada ben affetmem diyen çok kadın gördük..mecburiyetmi dersiniz yoksa bir kereye mahsus bir şans mı dersiniz bilemem ama ölsem affetmem diyen çok kadın gördük affeden...bu arada beynim yıkanmış deil...tvlerde izleyinn en zengininden en ünlüsüne bakınn maddi mecburiyettenmi** deildir bence affetmek yada affetmiş gibi yapmak..biryerde biryerlerdee savaşılacak bişeyler vardır mutlaka...

Aldatılan kadın çok severse evet affeder .Affettımde erkek arkadaşım askere gıtmeden once kendı özel sekreteriyle ilişki yaşadığını öğrendım.(kızın aramaları sormaları sonucu)
İçim çok yandı hıncımı alana kadar canını cok yaktım.O hala kabul etmesede o kızla bırlıkte oldugunu yakın cevresındekı herkes soyluyor.Nasıl affettım köpek oldu resmen bır sure ulaşamadı 5 ay kadar yapmadıgı sey kalmadı sonunda araya kıramacagım dostlarımız gırdıgı ıcın barıştım .Ama bende aldattım sonrasında misilleme olmuş oldu bu ona.Aldatan kendını aldatır buyuzden bende yanlış yaptım oda yanlış yaptı ama sevınce ınsan onu tamamen kaybetmek ıstemıyor,hemde aldatılmayı kaldıramıyor.Allah kımsenın başına vermesın.
Bıde kısıde eger partnerde eksıklık var ıse o eksıklıgı yok etmek ıcın kişiler aldatıyor.Bir kadın/erkek partnerını her açıdan doyurmalıkı partnerının gözü dışarda olmasın.

içten paylaşım için teşekürlerr..evett çivi çiviyi söker olmuş seninkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…