oğlum dünyaya gelene kadar bende ne olursa olsun affetmem diyordum.ama şimdi acaba bir şans daha verirmiyim diye düşünüyorum.allahım inş böyle birşey yaşatmazzz.
eğer cok sevıyorsam affederim.affetmem derdım eskıden ama bende aynı haltı yedım ne yazıkki insan bazen boyle bır hata yapabıldıgını anladım.Allah kımseye bunu yaşatmasın ama eger onsuz yapamam dıyosam ve hakıkaten pişman ise affederim.
Affetmek bence etki tepki olayı gibi durum eğer ki şahsen eşime elimden geldiğince destek olduğuma inanıyorsam, onu ilgisiz bırakmamışsam ve bunu hakettiğimi büşünmüyorsam asla affetmem. :1ninca:
Çoğu düşüncenin aksine aldatılan bazı kadınların da bunu hakettiğini düşünüyorum. Eşini evinde varlığı ile yokluğu belli olmayan şekilde yaşamaya mahkum edipte, kendisini sadece eve bakmakla yükümlü bir varlıkmış gibi hissettirenler aldatılmayı hakediyorlar bence.
hiç bişey olmamış gibi devam edilebilirmi bi evliliğe,aldatma girmişse... bi kadın yine aynı güveni duyabilirmi o erkeğe...
evini ayırmasada kalbinin kapılarını sonsuza kadar ona kapatmazmı?
ruhu beyni silebilirimi bu kocaman yaralayıcı anıyı....
bence affetmez kadın..ömrü boyunca bu üzüntüyü sırtında yüzünde taşır hep
Kızlar çok bilmişin sözü değil damdan düşmüşün sözüdür eğer bi kere aldattıysa ve siz bunu affettiyseniz ikincisine üçüncüsüne dördüncüsüne hazır olun
Çünkü bi kere affettiğinizde onsuz olamayacağınızı anlar veeeeee gerisi gelir...
Ben yandım siz yanmayın :) lmaz:
aldatilmanin affi olurmu arkadaslar zaten bi koca aldatiyorsa sizi gozden cikarmis demektir sizi sevmiyor demektir...evlilikte erkek bir kere baska kadinin tadini zevkini aldiysa zaten bunun devamida gelir.....ben NE BU DUNYADA NEDE OTEKI TARAFTA AFFETMEZDIM ASLA BOSARDIM ACTA KALSAM DILENCILIK YAPAR KARNIMI DOYURURDUM....
oldu ki affettim yandı bitti o adam dilimden kurtulamaz...
ama kolay kolay affedebileceğimi sanmıyorum bu konuda çok hassasım...
şu ana kadar hayatıma 5 erkek dahil oldu 4 aldattı 4 de yolunu aldı...
5erkek hala hayatımda 4 senedir bir yamuğunu görmedim...
Rabbim göstermesinde....
ama öyle birşey yaparsa başına neler geleceğini bildiği için yapmaz Cesaret edemez demiyorum bi anlık boşlukla olabilir.... Ama yinede rabbim kimseye yaşatmasın böyle birşeyi
affederse bir daha aldatılmayı göze almış demektir benim başıma gelse asla affetmem eve sokmam valla kim le aldattıysa ona gitsin bende yeni denizlere yelken açarım :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
bana erkek arkadaşım kendi ağzıyla aldattığını söylemişti tabi utanarak çok pişman olduğunu o anki her halinden anlayabiliyordum zaten ben nihayetinde affettim ona bir şans daha verdim o unutmuş gibi ama ben bu konuyu onun yanında bir daha hiç açmadım hatırlatmak istemedim ama kendi içimde neler yaşadığımı anlatmaya kelimeler yetmez sanırım.ben o kadını hiç unutmadım ve de hiç unutamayacağım anlaşılan.bu kadar ağır bir yükün altına gireceğimi kestirebilseydim kesinlikle affetmezdim.çünkü olan yine kadına oluyor hiç unutamıyor hatta tam tersine gün geçtikçe bu duygular tiksintiye bile dönüşebiliyor