Aldatlan kadn affeder mi?

aldatılan affedermİ?

• affetmem

OY: 263 64,8%
  • affederim

OY: 14 3,4%
  • ne ekerse onu biçer aldatırım.

OY: 21 5,2%
  • sineye çeker hergün başına kakarım

OY: 27 6,7%
  • affeder kendi içimde kendi kendimi yerim

OY: 20 4,9%
  • bir kereye mahsus bir şans daha veririm

OY: 81 20,0%

• Ankete Katılan
    406
Konu başlığıyla anket farklı ama...

Her kadın affeder mi değil de siz affedermisiniz olsa daha iyi olurmuş..

Ben olsam affetmem mirmirmirmir

Affedersem bu ona tekrar etme cesareti verir ve benim de içim içimi yer ve bir daha ona güvenemem. Böyle bir ilişkidense affetmemeyi ve ilişkiyi dallanıp budaklanmadan işler kontrolden çıkmadna bitirmeyi tercih ederim.

Biri sizi 1 kere aldatıyorsa bu onun suçudur, ama çoğu kez aldatıyorsa bu sizin suçunuzdur... Bu söz çok doğru ve affetme durumunda bu ihtimalin gerçekleşme olasılığını düşünmek istemem bile...

Son düzenleme:
aldatan kesinlikle aldatılsın ya benim dileğim bu, ama tabi ki ilk dileğim kimse aldatmasın yaa

Son düzenleme:
Iki hafta once olsa bende bir cogunuz gibi asla affetmem derdim ve ben asla diyenlere her zaman asla kelimesini hayatinizdan cikarin derdim insan iste oyle acizki unutuyor bazen .Dedigim gibi ben o asla diyenlerdendimm ve aldatildim hemde genelevde.Ve suan oyle ikilemdeyimki anlatamam ama size tavsiyem asla demeyin cunku seytan kisi bir konuda asla derse butun askerlerini toplayip o kisinin ustune salar ve o asla dedigi seyi yaptirmak icin ugrasirmis ve yaptirasiya pesini birakmazmis.Suan asla demiyorum ne affediyorum nede birakip gidiyorum kalirsamda yapacagim tek sey hergun onun basina kakmk

Söylediklerine katılıyorum ama o son cümle hariç. Başına kakıp durmak artık onun bu konuyla ilgili arsızlaşmasına sebep olacak. Ve bir süre sonra eeeeh yeter yaptıysam yaptım diyecek. Yüz göz olmamanı tavsiye ederim. Yanında kalmaya karar verdiysen her gün başına kakmak sana ondan daha fazla acı verecek. O zaten utanacak olsa yapmazdı bu haltı.

Gerçek manada affedebilecekse kalmalı insan ( da nasıl orası biraz karışık işte:) ) ya da şöyle söyleyeyim kalıyorsa gerçekten affetmenin yolunu bulmalı; bunu kendi ruh sağlığı için yapmalı.

bir kere yaptıysa devamının geleceğini bilmek için kahin olmaya gerek yok ve affetmek kelimesinin aldatma konusunda yeri olmadığını düşünüyorum...

ben affetmem allahım affettırmesın buyuk konusmus olmak ıstemıyorum .. affederım dıyenlerı ıse hıc anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…